Horarios

Del lunes al sábado, de 9 a 20 h
Domingos y festivos, de 9 a 14.30 h

Cerrado el 25 y 26 de diciembre, y el 1 y 6 de enero 
El 5 de enero, de 9 a 17 h; i el  24 y 31 de diciembre, de 9 a 14.30 h

Viernes, 22 junio 2018

No hay actividades previstas.

Més activitats

Actualidad

 • Espectacle sobre la vida i l’obra del mestre Fabra, el 28 de juny

  Espectacle sobre la vida i l’obra del mestre Fabra, el 28 de juny

  L’actor Òscar Intente interpretarà el monòleg «Pompeu Fabra: jugada mestra!» el dijous 28 de juny, a les 19.30 hores, a la Sala d’Actes del Palau Robert. L’espectacle utilitza la metàfora esportiva per introduir-nos a la dimensió científica, humana i ciutadana del geni ordenador de la llengua catalana, coincidint amb l’Any Pompeu Fabra 2018.

 • Campanya WHY?, denuncia de la constant vulneració dels drets dels infants

  Campanya WHY?, denuncia de la constant vulneració dels drets dels infants

  L'exposició “Per què? Carme Solé Vendrell”, que es presenta a la Sala 1, té continuïtat a la façana lateral del palau Robert amb 60 pintures acríliques de la campanya WHY?, que des del 2014 forma part de la ciutat per denunciar la constant vulneració dels drets dels infants.

 • Wifi al Jardí

  Wifi al Jardí

  El servei de wifi gratuït del Palau Robert també està disponible, a partir de l’11 de juny, al Jardí, per tal de facilitar l'ús social de les noves tecnologies i l'accés a la informació del centre.

 • Inauguració de l’exposicio “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música” a Tortosa

  Inauguració de l’exposicio “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música” a Tortosa

  El director general de Difusió, Jordi del Río, inaugurarà l’exposició “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música” el dimecres 13 de juny al Palau Oliver de Boteller de Tortosa, organitzada per la Generalitat de Catalunya, amb el comissariat del grup Enderrock i amb el suport de l’Institut Català de les Dones i l’Ajuntament de Tortosa.

 • Una lengua de futuro:¡gracias maestro Fabra!

  Una lengua de futuro:¡gracias maestro Fabra!

  El escaparate del Palau Robert se dedica, del 17 de mayo al 11 de octubre, a la figura de Pompeu Fabra y al catalán, coincidiendo con el Año Pompeu Fabra 2018, que conmemora los 150 años del nacimiento del lingüista y gramático, y los 100 años de la publicación de la "Gramática catalana", que sirvió para poner al día la lengua. Esta iniciativa pretende acercar a todos los visitantes del centro los grandes datos de la lengua catalana en la actualidad y el papel que tuvo Fabra en esta situación, con textos en catalán, castellano, inglés y francés.