Sábado, 19 enero 2019

No hay actividades previstas.

Més activitats

Horarios

Del lunes al sábado, de 9 a 20 h
Domingos y festivos, de 9 a 14.30 h

Cerrado el 25 y 26 de diciembre, y el 1 y 6 de enero 
El 5 de enero, de 9 a 14.30 h; i el  24 y 31 de diciembre, de 9 a 14.30 h

Actualidad

 • Capmany, un mestre en l’art de contar

  Capmany, un mestre en l’art de contar

  El 17 de gener s'ha fet l'acte de cloenda de l'Any Aureli Capmany amb un balanç molt positiu pel que fa a la projecció del folklorista. Un Any en què s'han programat més de 80 activitats, 5 exposicions, entre les quals “Patufet on Ets” al Palau Robert, 7 publicacions, xerrades o concerts.

 • De Can Robert a la Mola

  De Can Robert a la Mola

  Interesante y clásica ascensión a la Mola, cima culminante del Parque Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, de 1.104 m de altitud, con extensas vistas sobre buena parte de la Catalunya nororiental, que abarca desde los Pirineos occidentales hasta los orientales, de la costa a las sierras meridionales, con una imponente visión de Montserrat.

 • L’exposició “Patufet, on ets” itinerarà per Catalunya durant el 2019

  L’exposició “Patufet, on ets” itinerarà per Catalunya durant el 2019

  L’exposició “Patufet, on ets”, que es presenta fins al 20 de gener al Palau Robert,itinerarà per diverses ciutats de Catalunya durant el 2019: Tarragona (Universitat Rovira i Virgili), Girona (Espai Santa Caterina), Mataró (Centre Cívic Espai Gatassa) i Badalona (Espai Betúlia).

 • Cloenda de l’Any Aureli Capmany

  Cloenda de l’Any Aureli Capmany

  La directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, M. Àngels Blasco, presidirà l'acte de cloenda de l’Any Aureli Capmany, que ha reivindicat el llegat que va deixar el folklorista Aureli Capmany en la cultura catalana amb motiu de la commemoració del 150è aniversari del seu naixement. L'acte tindrà lloc el dijous 17 de gener, a les 18 hores, a la Sala d'Actes del Palau Robert.

 • RCR Arquitectes, Medalla d'Or de la Generalitat

  RCR Arquitectes, Medalla d'Or de la Generalitat

  L'estudi RCR Arquitectes rep aquest dijous la Medalla d'Or de la Generalitat de mans del president Torra. Un just reconeixement a Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta, creadors d’aquest estudi d’Olot, que van presentar l'exposició “RCR Arquitectes - Creativitat compartida” el 2015, al Palau Robert.