Miércoles, 14 noviembre 2018
Més activitats

Horarios

Del lunes al sábado, de 9 a 20 h
Domingos y festivos, de 9 a 14.30 h

Cerrado el 25 y 26 de diciembre, y el 1 y 6 de enero 
El 5 de enero, de 9 a 17 h; i el  24 y 31 de diciembre, de 9 a 14.30 h

Actualidad

 • Conferència de Montserrat Castellà i Lluís Planas “El no-temps de l’instant present”

  Conferència de Montserrat Castellà i Lluís Planas “El no-temps de l’instant present”

  Montserrat Castellà Olivé i Lluís Planas pronunciaran la conferència “El no-temps de l’instant present”, el dimarts 13 de novembre, dins el cicle de conferències i taules rodones que s’ha programat al Palau Robert, coincidint amb la mostra “Kosmos Panikkar”.

 • Presentació del llibre-catàleg "Kosmos Panikkar"

  Presentació del llibre-catàleg

  El dijous 15 de novembre es farà la presentació del llibre “Kosmos Panikkar. El món de Raimon Panikkar: una mirada integradora”. El volum, publicat per la Institució de les Lletres Catalanes, és el catàleg de l'exposició “Kosmos Panikkar”, que es pot visitar al Palau Robert fins al 3 de febrer de 2019. La presentació del llibre anirà a càrrec del crític i historiador de l’art Daniel Giralt-Miracle, conjuntament amb els editors del volum i comissaris de l’exposició, Ignasi Moreta i Xavier Serra Narciso, a les 19 hores, a la Sala d'Actes.

 • “Posant rostre als números del Mediterrani”, conversa amb el fotògraf César Dezfuli

  “Posant rostre als números del Mediterrani”, conversa amb el fotògraf César Dezfuli

  El fotògraf César Dezfuli participa en les activitats del Festival DOCfield Barcelona amb la conversa “Posant rostre als números del Mediterrani” el dimecres 14 de novembre, a les 19 hores, a la Sala d’Actes.

 • De Tavertet a Sant Corneli

  De Tavertet a Sant Corneli

  Ruta bastante asequible que sale del encumbrado pueblo de Tavertet, uno de los iconos del macizo del Collsacabra, situado justo en el límite del riscal homónimo. Se sube a una pequeña cima cercana, donde está la bella ermita de Sant Corneli, un dolmen y un mirador natural. Sólo el corto tramo final que accede a la ermita y al mirador es un poco empinado.

 • Jordi del Río: “El Festival DOCfield ens interpel·la i ens fa reflexionar”

  Jordi del Río: “El Festival DOCfield ens interpel·la i ens fa reflexionar”

  El director general de Difusió, Jordi del Río, va afirmar que les exposicions que es presenten al Festival DOCfield Barcelona ens interpel·len i ens fan reflexionar, posen de relleu zones grises i eviten les veritats absolutes, en l’acte inaugural d’aquest festival de fotografia documental, que va tenir lloc el 8 de novembre.