Viernes, 16 noviembre 2018
Més activitats

Horarios

Del lunes al sábado, de 9 a 20 h
Domingos y festivos, de 9 a 14.30 h

Cerrado el 25 y 26 de diciembre, y el 1 y 6 de enero 
El 5 de enero, de 9 a 17 h; i el  24 y 31 de diciembre, de 9 a 14.30 h

Actualidad

 • Commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant

  Commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant

  La Generalitat de Catalunya se suma a la celebració del Dia Universal dels Drets de l’Infant amb l’acte que tindrà lloc el 20 de novembre, al Jardí del Palau Robert, a les 13 hores, presidit pel vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i que comptarà amb la col·laboració de la il·lustradora Carme Solé Vendrell, que pintarà en directe el rostre d’un nen.

 • Presentació del llibre-catàleg "Kosmos Panikkar"

  Presentació del llibre-catàleg

  El dijous 15 de novembre es farà la presentació del llibre “Kosmos Panikkar. El món de Raimon Panikkar: una mirada integradora”. El volum, publicat per la Institució de les Lletres Catalanes, és el catàleg de l'exposició “Kosmos Panikkar”, que es pot visitar al Palau Robert fins al 3 de febrer de 2019. La presentació del llibre anirà a càrrec del crític i historiador de l’art Daniel Giralt-Miracle, conjuntament amb els editors del volum i comissaris de l’exposició, Ignasi Moreta i Xavier Serra Narciso, a les 19 hores, a la Sala d'Actes.

 • Vuit cellers catalans i l'Incavi porten la Festa del Vi Novell a Barcelona

  Vuit cellers catalans i l'Incavi porten la Festa del Vi Novell a Barcelona

  El Jardí del Palau Robert acollirà, el dissabte 17 de novembre, de les 11 a les 20 hores, la Festa del Vi Novell a Barcelona, una iniciativa de vuit cellers catalans i de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi) per promocionar aquests vins. El xef Nandu Jubany serà l'encarregat de fer el pregó i donarà el tret de sortida a la jornada de dissabte.

 • "La huella familiar", relato sobrecogedor de Nancy Borowick sobre el cáncer terminal de sus padres

  La exposición del festival DOCfield Barcelona 2018 "La huella familiar", que se puede visitar en la Sala 2 hasta el próximo 9 de diciembre, cuenta cómo la fotógrafa Nancy Borowick capta con su cámara y con fotos en blanco y negro, con la sensibilidad y sentimiento de una hija, los últimos años de la vida de sus padres, que recibieron tratamiento al mismo tiempo por un cáncer avanzado. Un relato desgarrador que narra los últimos capítulos de sus vidas, que se apagaron con 364 días de diferencia; murieron en 2013 y 2014.

 • La ternura de un triángulo amoroso de personas mayores, visto por la fotógrafa Isadora Kosofsky

  La ternura de un triángulo amoroso de personas mayores, visto por la fotógrafa Isadora Kosofsky

  La exposición "Senior Love Triangle", con imágenes de la fotógrafa Isadora Kosofsky, es la propuesta del festival de fotografía documental DOCfield Barcelona de 2018 que se presenta en el Jardí del Palau Robert del 8 de noviembre al 9 de diciembre.