Lunes, 19 noviembre 2018
Més activitats

Horarios

Del lunes al sábado, de 9 a 20 h
Domingos y festivos, de 9 a 14.30 h

Cerrado el 25 y 26 de diciembre, y el 1 y 6 de enero 
El 5 de enero, de 9 a 17 h; i el  24 y 31 de diciembre, de 9 a 14.30 h

Actualidad

 • Commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant

  Commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant

  La Generalitat de Catalunya se suma a la celebració del Dia Universal dels Drets de l’Infant amb l’acte que tindrà lloc el 20 de novembre, al Jardí del Palau Robert, a les 13 hores, presidit pel vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i que comptarà amb la col·laboració de la il·lustradora Carme Solé Vendrell, que pintarà en directe el rostre d’un nen.

 • Nancy Borowick presenta el projecte “L’empremta familiar” aquest dimecres

  Nancy Borowick presenta el projecte “L’empremta familiar” aquest dimecres

  La fotògrafa Nany Borowick presenta el projecte fotogràfic “L’empremta familiar”, un relat colpidor sobre el càncer dels seus pares, en un acte que tindrà lloc aquest dimecres, 21 de novembre, a les 19 hores, a la Sala d’Actes. L’acompanyarà en la presentació Maria Abad, investigadora de VHIO (Vall d'Hebron Institute of Oncology).

 • La ternura de un triángulo amoroso de personas mayores, visto por la fotógrafa Isadora Kosofsky

  La ternura de un triángulo amoroso de personas mayores, visto por la fotógrafa Isadora Kosofsky

  La exposición "Senior Love Triangle", con imágenes de la fotógrafa Isadora Kosofsky, es la propuesta del festival de fotografía documental DOCfield Barcelona de 2018 que se presenta en el Jardí del Palau Robert del 8 de noviembre al 9 de diciembre.

 • Una mirada sobre el retrato de familia a lo largo del tiempo

  Una mirada sobre el retrato de familia a lo largo del tiempo

  El escaparate del Palau Robert presenta, del 8 de noviembre al 3 de febrero, las 45 fotografías seleccionadas en la convocatoria de la Fundación Photographic Social Vision con el nombre "Retrato de familia", en el marco de la edición del Festival DOCfield Barcelona.

 • Presentació del llibre-catàleg "Kosmos Panikkar"

  Presentació del llibre-catàleg

  El dijous 15 de novembre es farà la presentació del llibre “Kosmos Panikkar. El món de Raimon Panikkar: una mirada integradora”. El volum, publicat per la Institució de les Lletres Catalanes, és el catàleg de l'exposició “Kosmos Panikkar”, que es pot visitar al Palau Robert fins al 3 de febrer de 2019. La presentació del llibre anirà a càrrec del crític i historiador de l’art Daniel Giralt-Miracle, conjuntament amb els editors del volum i comissaris de l’exposició, Ignasi Moreta i Xavier Serra Narciso, a les 19 hores, a la Sala d'Actes.