ImpacteAgenda
  • Imprimir

L’exposició “Actrius catalanes del segle XX”, millor muntatge d’una exposició efímera dels Premis Emporia

L'estudi de disseny Isabel López Vilalta + Associats ha rebut el guardó Selecció Emporia dels Premis d’aquest nom en la categoria al millor muntatge d’una exposició efímera no itinerant per l’exposició “Actrius catalanes del segle XX”, que es va presentar al Palau Robert i al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna de Madrid durant el 2016.

01/12/2017 11:12
Actrius

L’exposició "Actrius catalanes del segle XX" va servir per posar en relleu el protagonisme d’aquest col·lectiu a l’escena durant el segle XX. En el muntatge destacava el control de la llum i els colors vermell i porpra, el punt principal d'una posada en escena molt teatral de característiques femenines. Els colors vermell i porpra estan vinculats al món de l’espectacle i van acompanyar els visitants en els set àmbits de l’exposició

El Premis Emporia els atorga VEREDICTAS, companyia degana especialitzada en la creació i desenvolupament d"estàndards d’ excel·lència".

“Actrius catalanes del segle XX” posava de manifest el paper destacat de la dona, tant en el teatre com en altres àmbits al segle XX, i reflectia un fenomen contemporani, una situació de canvi que és el resultat de profundes transformacions culturals. La mostra va ser organitzada per la Generalitat de Catalunya i l’Institut del Teatre.

L’estudi Isabel López Vilalta + Associats fa més de 30 anys que treballa en el món de l’arquitectura, el disseny i l’interiorisme. Acompanyada per un equip professional de primer nivell ha estat escollit per a la realització de projectes d’interiorisme en algunes de les exposicions organitzades pel Palau Robert.