Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualidad

 
 • Monografía de RCR Arquitectos (24.04.2015)
  La publicación monográfica “RCR Arquitectos. International Portfolio” (de AV 175), en la que se detalla la obra de este despacho de arquitectos de Olot, se puede adquirir en la Oficina de Turismo del Palau Robert durante los meses en los que la exposición “RCR. Creatividad compartida” está abierta al público.
 • Volta a l'embassament de Sant Llorenç de Montgai   (17.04.2015)

  Als voltants s'hi descobreixen paratges naturals de gran bellesa com l'espadat de la Coma de Gelis, la Paret de l'Ós i frondoses pinedes. La diversitat de perspectives en tan curt espai és extraordinària.

 • Itineraris per fer en família   (10.04.2015)

  Aquesta setmana us animem a fer una de les rutes que hem seleccionat especialment per fer en família, assequibles per petits i grans.

 • "Scouting in Catalonia" en imatges   (07.04.2015)

  Una mostra vol donar a conèixer i posar en valor la feina dels localitzadors d’espais de rodatge catalans. L’exposició es pot visitar fins al 26 d’abril de 2015 al Jardí del Palau Robert.

 • Catalunya en 10 propostes   (02.04.2015)

  Per aquests dies de festa, us proposem els deu itineraris que considerem més representatius per conèixer la diversitat paisatgística de Catalunya. Esperem que us agradin.


Rutas de Palau Robert en Wikiloc
Destacados