Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualidad

 
 • De Martinet a Bastanist passant per Víllec   (21.05.2015)

  L'excursió recorre la vall dels petits rius de Cabiscol i Bastanist, situada als peus del Cadí, al llindar de la divisòria entre la Cerdanya i l'Alt Urgell. Magnífics paratges naturals, boscos, prats i rierols permeten gaudir de belles vistes panoràmiques de la cara nord de la serra del Cadí. La visita a les esglésies romàniques de Sant Martí de Víllec i de la Mare de Déu de Bastanist, dins ja del Parc Natural del Cadí-Moixeró i plenament integrades en aquest paisatge muntanyenc, guarniran el recorregut.

 • De la Colònia Rosal cap a la Baells pel camí del carrilet i Sant Quirze de Pedret   (15.05.2015)

  Us proposen un plàcid itinerari per la Via Verda del Llobregat entre la Colònia Rosal i l'embassament de la Baells que discorre pel traçat del carrilet. La ruta permet contemplar també un magnífic entorn natural, amb extensos boscos de pins i una frondosa vegetació de ribera, i dues joies de l'arquitectura medieval catalana: el pont gòtic i l'església preromànica de Sant Quirze de Pedret. 

 • La Oficina de Turismo se remodela y amplía sus servicios (09.05.2015)
  El audiovisual sobre la Oficina de Turismo de Cataluña en Barcelona que publicamos en la web da a conocer la reciente remodelación y ampliación de servicios de estas dependencias, situadas en la primera planta del Palau Robert.
 • De Salt a Bescanó i Bonmatí pel carrilet   (30.04.2015)

  Us proposem aquest itinerari que recorre un antic tram de via de tren, que és aprofitat avui com a carril bici per fer excursions més o menys llargues per les comarques del Gironès i la Garrotxa.

 • Itineraris per fer en família   (24.04.2015)

  Aquesta setmana us animem a fer una de les rutes que hem seleccionat especialment per fer en família, assequibles per petits i grans.


Rutas de Palau Robert en Wikiloc
Destacados