Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualidad

 
 • Volta a l'embassament de Sant Llorenç de Montgai   (17.04.2015)

  Als voltants s'hi descobreixen paratges naturals de gran bellesa com l'espadat de la Coma de Gelis, la Paret de l'Ós i frondoses pinedes. La diversitat de perspectives en tan curt espai és extraordinària.

 • Itineraris per fer en família   (10.04.2015)

  Aquesta setmana us animem a fer una de les rutes que hem seleccionat especialment per fer en família, assequibles per petits i grans.

 • "Scouting in Catalonia" en imatges   (07.04.2015)

  Una mostra vol donar a conèixer i posar en valor la feina dels localitzadors d’espais de rodatge catalans. L’exposició es pot visitar fins al 26 d’abril de 2015 al Jardí del Palau Robert.

 • Catalunya en 10 propostes   (02.04.2015)

  Per aquests dies de festa, us proposem els deu itineraris que considerem més representatius per conèixer la diversitat paisatgística de Catalunya. Esperem que us agradin.

 • De Tavertet a Sant Corneli   (27.03.2015)

  Per aquesta setmana, us proposem una ruta força assequible que surt de l'encimbellat poble de Tavertet, una de les icones del massís del Collsacabra, situat ben bé al límit de la cinglera homònima. Tavertet compta amb un seguit de cases antigues, un espectacular entorn natural caracteritzat per la seva peculiar geologia i l'església romànica de Sant Cristòfol. 


Rutas de Palau Robert en Wikiloc
Destacados