Opening hours:
Monday to Saturday: 10 am to 8 pm  
Sunday and Holidays: 10 am to 2.30 pm
Closed on 25 and 26 December and 1 and 6 January 

News

 • Historical itinerary through Poblet wood

  Historical itinerary through Poblet wood

  Magnificent tour of the shady side of the Serra de Prades in the term of Vimbodí i Poblet. Along the route we can observe old exploitations, constructions and places closely linked to the history of Poblet wood and the monastery which will help to discover the historic importance and centuries-long use of what is now the protected area of Poblet Nature Park.

 • Conseller Baiget: "La gastronomia, un actiu cultural i turístic"

  Conseller Baiget:

  El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, acompanyat de la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, van presidir, el 24 d'abril, la cloenda de l’Any Catalunya Regió Europea Gastronomia 2016, que va coincidir amb el tancament de l'exposició dedicada al Palau Robert al restaurant EL Celler de Can Roca.

 • Tractament fitosanitari al Jardí el 4 de maig

  Tractament fitosanitari al Jardí el 4 de maig

  El dijous 4 de maig, de 7 a 9 del matí, es farà un tractament fitosanitari a la vegetació del Jardí. Recomanem les persones afectades de sensibilitat química múltiple i malalties relacionades que no circulin prop del centre per no exposar-se a aquest contaminants ambientals. El Jardí s'obrirà al públic en l'horari habitual de les 10 hores.

 • L’exposició “El Celler de Can Roca, de la Terra a la Lluna” ha rebut prop de 100.000 visitants

  L’exposició “El Celler de Can Roca, de la Terra a la Lluna” ha rebut prop de 100.000 visitants

  Prop de 100.000 persones han visitat l'exposició “El Celler de Can Roca, de la Terra a la Lluna”, que es va tancar aquest dilluns, 24 d'abril, coincidint amb la cloenda de l'Any Catalunya Regió Europea Gastronomia 2016, que es va fer al Palau Robert.

 • Mercat solidari de la Fundació Pequeño Deseo

  Mercat solidari de la Fundació Pequeño Deseo

  Els Jardí del Palau Robert acull per novena vegada, del 25 al 28 d’abril, el mercat solidari de la Fundació Pequeño Deseo, per ajudar els nens amb malalties greus. El mercat s’obre de les 10 a les 20 hores.