Opening hours:
Monday to Saturday: 10 am to 8 pm  
Sunday and Holidays: 10 am to 2.30 pm
Closed on 25 and 26 December and 1 and 6 January 

News

 • FLAIX FM celebra 25 anys de ràdio amb una exposició que mira al futur

  FLAIX FM celebra 25 anys de ràdio amb una exposició que mira al futur

  FLAIX FM, primera radiofórmula catalana dedicada exclusivament a la música "dance", repassa el passat, reflexiona sobre el present i pensa en el futur a l’exposició “FLAIX 2042”, que es presenta al Palau Robert per commemorar el 25è aniversari de l’emissora.

 • Wifi social gratuït

  El Palau Robert disposa de servei gratuït a Internet, per tal de facilitar l'ús social de les noves tecnologies i l'accés a la informació del centre.

 • Inauguració de l'exposició “Tossudament. Relat del procés català”, a l’Espai Catalunya Europa a Brussel·les

  Inauguració de l'exposició “Tossudament. Relat del procés català”, a l’Espai Catalunya Europa a Brussel·les

  La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Meritxell Serret, inaugurarà l'exposició “Tossudament. Relat del procés català” a l’Espai Catalunya Europa, el dimecres 21 de juny a les 18.30 h. L'exposició fotogràfica de l’agència ICONNA documenta els deu grans moments d’efervescència cívica i política per reivindicar el dret a decidir que s’han viscut a Catalunya des de l’any 2009.

 • El dimecres 21 de juny, projecció de la pel·lícula “La espalda del mundo”

  El dimecres 21 de juny, projecció de la pel·lícula “La espalda del mundo”

  La pel·lícula "La espalda del mundo", de Javier Corcuera, es projecta aquest dimecres, 21 de juny, a les 20.30 hores, a la carpa de Mediapro al Jardí.Aquest film denuncia temes com ara el treball infantil, l’autodeterminació dels pobles i la pena de mort.

 • From Berga to Sant Vicenç d'Obiols and Santa Maria d'Avià

  From Berga to Sant Vicenç d'Obiols and Santa Maria d'Avià

  This route is technically easy but rather long and begins in the municipality of Avià, in the south-west of Berga, and continues through a pleasant, peaceful area of crops and patches of woodland south of the Queralt mountain range. You can make the itinerary shorter by passing by Graugés Lake.