ImpacteAgenda
  • Print

Salvador Planas, nou director del Palau Robert

Salvador Planas i Pallarès (l’Hospitalet de Llobregat, 1962) ha estat nomenat nou director del Palau Robert i subdirector general de Difusió. Planas substitueix en el càrrec Carme Cañadell, que va ocupar el càrrec durant 20 anys.

07/09/2017 13:09
Salvador

El nou director, llicenciat en Història Contemporània per la Universitat Central de Barcelona i Màster en Direcció Administratiu Comptable, és funcionari del Cos Superior d’Administració de la Generalitat de Catalunya des de l’1 de desembre de 1989. Fins a l’1 de desembre de 2009, va ocupar diversos càrrecs al Departament de Cultura: cap de Secció de Promoció de la Música , cap de Secció de Promoció de la Premsa, cap de Secció de promoció de les Arts Plàstiques, Cap de Secció de Promoció del Llibre, responsable tècnic de Relacions Culturals i de recursos i programació. Fins al nomenament ha estat el cap de servei d’Innovació i Cooperació del Departament de la Presidència. Salvador Planas comença la seva tasca com a nou director del Palau Robert el dimarts 12 de setembre.

Amb aquest nomenament es vol reforçar la tasca que es porta a terme des del centre, que acull també l’Oficina de Turisme de Catalunya, per donar a conèixer Catalunya a través d’exposicions, publicacions, actes i activitats que posen de manifest la creativitat, la innovació, la solidaritat, la emprenedoria i la vitalitat de la societat catalana.