ImpacteAgenda
  • Print

Projeccions a la carpa Mediapro: "Exhibició e-Sports: Legue of Legends", "Messi" i "Esteban"

Aquesta setmana, dimecres 13, dijous 14, i divendres 15 de setembre, a les 20.30 h, es projecten "Exhibició e-Sports: Legue of Legends", "Messi" i "Esteban", a la carpa de Mediapro al Jardí. Entrada lliure.

04/09/2017 09:09
mediapro

13 de setembre: Projecció "Exhibició e-Sports: Legue of Legends" Final Superlliga Orange de Legue of Legends. Joc en equip en el qual hauràs combinar estratègia i habilitat per destruir la base del teu rival. Desenvolupat per Riot Games.

14 de setembre: Projecció el documental "MESSI", dirigit per Alex de la Iglesia, en què els professors, entrenadors, amics, companys del Barça, periodistes, escriptors i personatges del món del futbol analitzen la personalitat del futbolista dins i fora del camp. 

15 de setembre: Pel·lícula "Esteban", dirigida Jonal Cosculluela. Jonal Cosculluela. Esteban és un nen de nou anys que descobreix per casualitat el seu talent innat per a la música. Tot i les dificultats per aconseguir el seu somni de convertir-se en músic, la seva perseverança transformarà el seu món i el dels que l'envolten.

 

El Palau Robert i MEDIAPRO programen aquestes activitats amb motiu de l’exposició “MEDIAPRO LIVE. La revolució en directe”. La programació inclou la projecció de pel·lícules, sèries de televisió, obres de teatre i concerts de música produïts per MEDIAPRO, de manera que passi a formar part de l’oferta d’activitats de la ciutat de Barcelona coincidint amb els mesos d’estiu.