ImpacteAgenda
 • Print

Activities schedule

Agenda d'activitats

 • El repte del #GivingTuesday: 100 donants de plasma

  El repte del #GivingTuesday: 100 donants de plasma

  El Palau Robert acollirà donants de plasma en la jornada solidària “Giving Tuesday”, que organitza el Banc de Sang el dimarts 28 de novembre, de les 10 a les 15 hores a la Sala d’Actes de les Cotxeres, equipada amb lliteres i l’equip mèdic necessari. L’objectiu de la jornada al Palau Robert i als hospitals amb bancs de sang de donació és aconseguir 100 nous donants.

 • Tancament del Jardí per tractament fitosanitari el 29 de novembre

  Tancament del Jardí per tractament fitosanitari el 29 de novembre

  El dimecres 29 de novembre, es farà un tractament fitosanitari a la vegetació del Jardí, que es tancarà fins a les 16 hores. Recomanem les persones afectades de sensibilitat química múltiple i malalties relacionades que no circulin prop del centre per no exposar-se als contaminants ambientals des de les 7 a les 16 hores.

 • Una exposició recrea el món de Palau i Fabre i els seus poemes amb diversos creadors

  Una exposició recrea el món de Palau i Fabre i els seus poemes amb diversos creadors

  Una exposició descobreix l'univers poètic de Josep Palau i Fabre amb tretze poemes del seu llibre “Poemes de l’Alquimista”, interpretats per creadors de diverses disciplines. La mostra és una de les activitats programades amb motiu de la commemoració del centenari del naixement de Josep Palau i Fabre.

 • El Palau Robert obrirà a les 9 hores a partir del 15 de novembre

  El Palau Robert obrirà a les 9 hores a partir del 15 de novembre

  El Palau Robert obrirà a les 9 h en lloc de les 10 h, de dilluns a diumenge, a partir del 15 de novembre.

 • El Palau Robert presenta l’exposició fotogràfica “Joana Biarnés. A contracorrent”

  El Palau Robert presenta l’exposició fotogràfica “Joana Biarnés. A contracorrent”

  Joana Biarnés presenta una selecció de 90 fotografies del seu ampli arxiu fotogràfic que mostren l’Espanya de la postguerra civil amb posicions immobilistes i terriblement masculinitzades en una exposició al Palau Robert de Barcelona. Les fotografies corresponen a l’època en què Joana Biarnés va treballar al diari de tarda “Pueblo”, des del 1963 fins al 1973.

 • De Guissona a Concabella, Ratera, Pelagalls, les Pallargues, Florejacs i les Sitges

  De Guissona a Concabella, Ratera, Pelagalls, les Pallargues, Florejacs i les Sitges

  Des de Guissona l'excursió s'endinsa per alguns dels llocs més atractius de la Segarra. Concabella, com Ratera, les Pallargues, Florejacs, les Sitges i Palou de Sanaüja conserven fortificacions i castells medievals de quan la vall del Sió feia el paper de línia defensiva entre els comtats cristians i les terres de l’Al-Àndalus.

 • L'INCAVI i vuit cellers catalans porten, aquest dissabte, la Festa del Vi Novell al Palau Robert

  L'INCAVI i vuit cellers catalans porten, aquest dissabte, la Festa del Vi Novell al Palau Robert

  L'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i vuit cellers catalans productors de vins novells amb denominació d’origen han sumat esforços per promocionar aquest estil de vins i organitzar una Festa del Vi Novell al Palau Robert de Barcelona. La Festa tindrà lloc el dissabte 18 de novembre, de les 11 a les 20.00 hores.

 • Dones i música

  Dones i música

  El director general de Difusió, Ignasi Genovès, va destacar les 1.000 dones, els 1.000 noms que s'han dedicat a la música en el darrer segle i que són les protagonistes de l’exposició “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música”, en l’acte inaugural de la mostra el dijous 9 de novembre.

 • L’exposició "RCR Arquitectes - Creativitat compartida" es presenta a la primera Biennal d’Arquitectura d’Euskadi

  L’exposició

  L'exposició "RCR Arquitectes - Creativitat compartida", que es va presentar el 2015 al Palau Robert, és una de les activitats que s'na programat a MUGAK, la primera Biennal d’Arquitectura d’Euskadi. La mostra es pot visitar del 6 de novembre al 31 de gener del 2018, al Palau Miramar de Donosti.

 • Music with a woman's voice

  Music with a woman's voice

  The Palau Robert is offering visitors an opportunity to undergo a sonic and documentary immersion in the feminine musical universe of the Catalan Countries at the exhibition 'D'ONES: Women's (r)evolution in music,' which features 1,000 female artists from throughout the last century, in compositions, songs and video clips.