Accés al contingut Accés al menú de la secció

News

 
 • De Guimerà a Ciutadilla per la Bovera   (20.02.2015)

  Recorregut d’anada i tornada pel curs mitjà del riu Corb, amb sortida i arribada al singular poble de Guimerà. En aquesta població, adossada al vessant nord de la vall i declarada Conjunt Historicoartístic l'any 1975, s'hi poden trobar magnífics edificis com l'església romànica de Santa Maria, que conté; la torre cilíndrica del castell, més enllà del casc urbà, el santuari de la Bovera i les restes del convent de Vallsanta. La ruta inclou la visita al poble de Ciutadilla, on destaca el castell medieval del s. XI i la casa molí de l'antic senyor de Ciutadilla. 

 • Presentació de propostes d’ecohabitatge intel·ligent per a la gent gran, del projecte europeu WIDER (19.02.2015)
  El Palau Robert presenta els resultats del projecte europeu WIDER al Jardí, del 20 de febrer al 2 de març, mitjançant diversos plafons informatius que donen a conèixer els set projectes pilot desenvolupats per empreses catalanes, amb el suport de proveïdors de coneixement catalans, en l’àmbit de l’ecohabitatge intel·ligent per a la gent gran i l’envelliment actiu.
 • De Sidamon a la Fita Alta   (13.02.2015)

  L'itinerari proposat porta a la serra del Tossal de les Tenalles i a la Fita Alta, cim de modesta altitud que és, però, el sostre de la comarca i un bon observatori de la plana d'Urgell i la seva rodalia.

 • From Prades to the church of L'Abellera   (06.02.2015)

  This route runs through the natural setting of the Prades mountains and makes for a magnificent vantage point looking out over the lush vegetation at the head of the valley of the River Brugent, crowned by the Church of L'Abellera, which was built in the 15th century inside a cavern.

 • Paths in Jussà County. From Llordà to Llordà Castle and Siall   (30.01.2015)

  Camins del Jussà (Paths in Jussà County) is a project aimed at restoring the old bridle paths and other historic and traditional routes in Pallars Jussà County. Some paths that were on the verge of disappearing have been reopened, whilst conservation work has been carried out generally, with signposts at crossroads and yellow markers along entire routes. The result is a network of footpaths enabling visitors to discover many outstanding nooks and crannies in this Pyrenean county. 


Palau Robert Routes at Wikiloc
Highlights