Accés al contingut Accés al menú de la secció

Exposicions

 

News

 
 • Nits d’estiu musicals amb Eva Fernández, Mazoni, Rumbamazigha i la projecció de l’òpera “La Traviata”   (26.06.2015)

  Arriben, un any més, “Les nits d’estiu al Jardí del Palau Robert 2015” amb un oferta musical variada, gratuït i de qualitat que enguany es concreta en les actuacions d’Eva Fernández Group, Mazoni i Rumbamazigha els dijous 2, 9 i 16 de juliol a les 20.30 hores. Les Nits tindran continuïtat el 18 de juliol, amb la projecció en diferit de l’òpera “La traviata”, de G. Verdi.

 • Ruta del Ferro. De Ripoll a Sant Joan de les Abadesses   (26.06.2015)

  L'antiga línia de ferrocarril que transportava el ferro que es produïa a les mines d'Ogassa cap a Sant Joan de les Abadesses i Ripoll ha estat reconvertida en un carril bici ideal per fer planeres excursions. Des de Ripoll, s'arriba a l'antiga estació de tren de Sant Joan de les Abadesses per un paisatge de pastures, camps de conreu i boscos. 

 • Val d'Aran. From Salardú to Unha and Gessa   (14.06.2015)

  This route through the Val d'Aran is a very straightforward ride through three villages of Naut Aran, a municipality headed by the village of Salardú, which combines the appeal of their small streets and beauty spots with the attraction of some spectacular views of the Aneto and Maladeta summits.

 • Exhibition at The Espai Catalunya Europa : "Eugeni Xammar: the journalist who told us about the world" (14.06.2015)

  The Espai Catalunya Europa presents the exhibition of an eminent figure in Catalan journalism and culture, Eugeni Xammar. Curated by the journalist Joan Safont, the exhibition concentrates on the period from 1914 to 1945 and looks at Xammar's life and his work as a journalist, with a special focus on ten major events in world, European and Catalan history, from the First World War to the Spanish Civil War, from the rise of Nazism to the proclamation of the Spanish Republic. 

 • Tancament del Palau Robert (12.06.2015)
  Avui dimecres, 10 de juny, es tanca el Palau Robert i el jardí a les 16.00 hores , amb motiu de la preparació d'un acte relacionat amb l'exposició "Catalunya Moto", programat per a les 19.30 hores.

Palau Robert Routes at Wikiloc
Highlights