Accés al contingut Accés al menú de la secció

Exhibitions

 

News

 
 • Imatges #CatalunyaMoto   (03.03.2015)

  The first major exhibition on Catalonia’s motorcycle and motorcycling world. From March 3 to 25 October, 2015. Room 1 and 2

 • D'Olesa de Bonesvalls al puig de la Mola pel Parc del Garraf   (26.02.2015)

  Us proposem una caminada per gaudir del paisatge, de l'arquitectura i de la natura del Parc del Garraf.

 • De Guimerà a Ciutadilla per la Bovera   (20.02.2015)

  Recorregut d’anada i tornada pel curs mitjà del riu Corb, amb sortida i arribada al singular poble de Guimerà. En aquesta població, adossada al vessant nord de la vall i declarada Conjunt Historicoartístic l'any 1975, s'hi poden trobar magnífics edificis com l'església romànica de Santa Maria, que conté; la torre cilíndrica del castell, més enllà del casc urbà, el santuari de la Bovera i les restes del convent de Vallsanta. La ruta inclou la visita al poble de Ciutadilla, on destaca el castell medieval del s. XI i la casa molí de l'antic senyor de Ciutadilla. 

 • Presentació de propostes d’ecohabitatge intel·ligent per a la gent gran, del projecte europeu WIDER (19.02.2015)
  El Palau Robert presenta els resultats del projecte europeu WIDER al Jardí, del 20 de febrer al 2 de març, mitjançant diversos plafons informatius que donen a conèixer els set projectes pilot desenvolupats per empreses catalanes, amb el suport de proveïdors de coneixement catalans, en l’àmbit de l’ecohabitatge intel·ligent per a la gent gran i l’envelliment actiu.
 • De Sidamon a la Fita Alta   (13.02.2015)

  L'itinerari proposat porta a la serra del Tossal de les Tenalles i a la Fita Alta, cim de modesta altitud que és, però, el sostre de la comarca i un bon observatori de la plana d'Urgell i la seva rodalia.


Palau Robert Routes at Wikiloc
Highlights