Accés al contingut Accés al menú de la secció

News

 
 • De Tavertet a Sant Corneli   (27.03.2015)

  Per aquesta setmana, us proposem una ruta força assequible que surt de l'encimbellat poble de Tavertet, una de les icones del massís del Collsacabra, situat ben bé al límit de la cinglera homònima. Tavertet compta amb un seguit de cases antigues, un espectacular entorn natural caracteritzat per la seva peculiar geologia i l'església romànica de Sant Cristòfol. 

 • Joan Maragall path. La Fageda d'en Jordà   (19.03.2015)

  The itinerary is flat and short, ideal for a stroll through the Jordà beech wood, to savour its charm and absorb its special atmosphere. 

 • “Com-s´ha-fet” l’exposició #CatalunyaMoto (16.03.2015)
  Audiovisual que mostra el procés de producció de la primera gran exposició sobre la #moto i el motociclisme catalans, des dels àmbits industrial, social, esportiu i tecnològic.
 • Ruta "De Sabadell a Sant Vicenç de Verders, Can Deu, Sant Julià d'Altura i el CIA Bonvilar"   (13.03.2015)

  Aquest itinerari recorre una zona que, malgrat ser semiurbana, ofereix paisatges agradables i belles panoràmiques de Sant Llorenç del Munt, els cingles de Gallifa i el Farell passant entre frondosos boscos, camps de conreu i rieres. Es pot complementar la sortida amb la visita a l'Espai Natura de Can Deu i al Centre d'Informació Ambiental Bonvilar, de l'Ajuntament de Terrassa.

 • Imatges #CatalunyaMoto   (05.03.2015)

  The first major exhibition on Catalonia’s motorcycle and motorcycling world. From March 3 to 25 October, 2015. Room 1 and 2


Palau Robert Routes at Wikiloc
Highlights