Accés al contingut Accés al menú de la secció

News

 
 • De Martinet a Bastanist passant per Víllec   (21.05.2015)

  L'excursió recorre la vall dels petits rius de Cabiscol i Bastanist, situada als peus del Cadí, al llindar de la divisòria entre la Cerdanya i l'Alt Urgell. Magnífics paratges naturals, boscos, prats i rierols permeten gaudir de belles vistes panoràmiques de la cara nord de la serra del Cadí. La visita a les esglésies romàniques de Sant Martí de Víllec i de la Mare de Déu de Bastanist, dins ja del Parc Natural del Cadí-Moixeró i plenament integrades en aquest paisatge muntanyenc, guarniran el recorregut.

 • De la Colònia Rosal cap a la Baells pel camí del carrilet i Sant Quirze de Pedret   (15.05.2015)

  Us proposen un plàcid itinerari per la Via Verda del Llobregat entre la Colònia Rosal i l'embassament de la Baells que discorre pel traçat del carrilet. La ruta permet contemplar també un magnífic entorn natural, amb extensos boscos de pins i una frondosa vegetació de ribera, i dues joies de l'arquitectura medieval catalana: el pont gòtic i l'església preromànica de Sant Quirze de Pedret. 

 • The Tourist Office has been refurbished and its services expanded (09.05.2015)
  The audio-visual presentation about the Catalan Tourist Office in Barcelona on the website shows its recent refurbishment and the increased range of services on offer in its premises, located on the first floor of the Palau Robert.
 • De Salt a Bescanó i Bonmatí pel carrilet   (30.04.2015)

  Us proposem aquest itinerari que recorre un antic tram de via de tren, que és aprofitat avui com a carril bici per fer excursions més o menys llargues per les comarques del Gironès i la Garrotxa.

 • Itineraris per fer en família   (24.04.2015)

  Aquesta setmana us animem a fer una de les rutes que hem seleccionat especialment per fer en família, assequibles per petits i grans.


Palau Robert Routes at Wikiloc
Highlights