ImpacteAgenda
  • Imprimeix

Rutes per conèixer millor Catalunya

Rutes de Catalunya amb vídeo

S'han trobat 0 resultats.

Autor:  Data de publicació:  Mida:  Utilització de les imatges i vídeos Avís: Es poden utilitzar les imatges i vídeos que estiguin subjectes a una llicència que així ho permeti (per exemple llicències Creative Commons). En cas de dubte, cal consultar l'organisme que apareix com a autor. Comparteix a: /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_twitter.png /web/resources/fwkResponsives/common/img/playIcon.png /web/resources/fwkResponsive/fpca_subcapcalera/img/NG_ico_facebook.png

Les rutes de Palau Robert a Wikiloc

El Palau Robert posa a l'abast dels ciutadans rutes de totes les comarques de Catalunya. Aquests itineraris permeten descobrir el territori d'una manera atractiva i senzilla en una plataforma com Wikiloc. Totes estan revisades i actualitzades, i tenen els textos en català i castellà, i una part també estan traduïdes a l’anglès, amb atenció especial a les rutes més destacades i les grans travesses.

Aquests recorreguts formen part d'un conjunt de rutes de la Generalitat que s'anirà ampliant en el futur amb itineraris d'altres departaments.

La Generalitat de Catalunya, dins el model d’obertura i realització de dades que impulsa, obre totes les rutes de Palau Robert –tracks, imatges i textos explicatius– perquè puguin ser reutilitzades per empreses, operadors turístics, consorcis, entitats del lleure, etc., oferint una oportunitat perquè hi aportin valor i puguin generar, al seu torn, oportunitats de negoci.

Hem filmat vídeos de les rutes més representatives de Catalunya  per animar els ciutadans a fer els itineraris proposats que estan repartits per diversos punts de Catalunya. Anirem ampliant de mica en mica la col·lecció.