Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Dimecres, 26 setembre 2018
Més activitats

Notícies

 • Fageda d'en Jordà. Volcans de Santa Margarida i del Croscat

  Fageda d'en Jordà. Volcans de Santa Margarida i del Croscat

  Aquest itinerari és circular i està pensat per començar-lo i acabar-lo en el mateix punt després de visitar tres dels llocs més coneguts i atractius del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa: la fageda d'en Jordà i els volcans de Santa Margarida i del Croscat. Aquest és un dels itineraris pedestres del parc natural i està senyalitzat amb el número 1 (hi ha disponible un tríptic de la ruta).

 • Mercat de la Catalunya Rural al Jardí

  La Confederació de Turisme Rural i Agroturisme de Catalunya (TURALCAT) organitza el Mercat de la Catalunya Rural el dimecres 26 de setembre, de les 11.30 a les 19.30 h., al Jardí del Palau Robert.

 • Una exposició al Palau Robert reivindica el llegat del folklorista Aureli Capmany

  Una exposició al Palau Robert reivindica el llegat del folklorista Aureli Capmany

  Una exposició al Palau Robert reivindica el llegat que va deixar el folklorista autodidacta, escriptor i promotor Aureli Capmany en la cultura catalana a partir del personatge d’en Patufet, protagonista de la revista infantil dirigida per Capmany. L'exposició és una de les activitats programades pel Govern amb motiu de la commemoració del 150è aniversari del seu naixement.

 • Una llengua de futur: gràcies mestre Fabra!

  Una llengua de futur: gràcies mestre Fabra!

  L'aparador del Palau Robert es dedica, fins a a l’11 d’octubre, a la figura de Pompeu Fabra i al català, coincidint amb l’Any Pompeu Fabra 2018, que commemora els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic, i els 100 anys de la publicació de la "Gramàtica catalana", que va servir per posar al dia la llengua. Aquesta iniciativa pretén apropar a tots els visitants del centre les grans dades de la llengua catalana en l’actualitat i el paper que va tenir Fabra en aquesta situació, amb textos en català, castellà, anglès i francès.

 • L'exposició dedicada al mecenes J.B. Cendros, a Valls

  L'exposició dedicada al mecenes J.B. Cendros, a Valls

  L'exposició dedicada al mecenes i activista cultural J.B. Cendrós arriba a la Biblioteca Popular de Valls el 15 de setembre, després del seu pas pel Palau Robert i altres ciutats de Catalunya.