Horaris:
De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Notícies

 • El repte del #GivingTuesday: 100 donants de plasma

  El repte del #GivingTuesday: 100 donants de plasma

  El Palau Robert acollirà donants de plasma en la jornada solidària “Giving Tuesday”, que organitza el Banc de Sang el dimarts 28 de novembre, de les 10 a les 15 hores a la Sala d’Actes de les Cotxeres, equipada amb lliteres i l’equip mèdic necessari. L’objectiu de la jornada al Palau Robert i als hospitals amb bancs de sang de donació és aconseguir 100 nous donants.

 • Tancament del Jardí per tractament fitosanitari el 29 de novembre

  Tancament del Jardí per tractament fitosanitari el 29 de novembre

  El dimecres 29 de novembre, es farà un tractament fitosanitari a la vegetació del Jardí, que es tancarà fins a les 16 hores. Recomanem les persones afectades de sensibilitat química múltiple i malalties relacionades que no circulin prop del centre per no exposar-se als contaminants ambientals des de les 7 a les 16 hores.

 • Una exposició recrea el món de Palau i Fabre i els seus poemes amb diversos creadors

  Una exposició recrea el món de Palau i Fabre i els seus poemes amb diversos creadors

  Una exposició descobreix l'univers poètic de Josep Palau i Fabre amb tretze poemes del seu llibre “Poemes de l’Alquimista”, interpretats per creadors de diverses disciplines. La mostra és una de les activitats programades amb motiu de la commemoració del centenari del naixement de Josep Palau i Fabre.

 • El Palau Robert obre a les 9 hores

  El Palau Robert obre a les 9 hores

  El Palau Robert obre a les 9 h en lloc de les 10 h, de dilluns a diumenge, a partir del 15 de novembre.

 • Castell de l’Areny-Sant Romà de la Clusa-Puiglluent-Sant Julià de Cosp

  Castell de l’Areny-Sant Romà de la Clusa-Puiglluent-Sant Julià de Cosp

  El Catllaràs és un massís calcari situat a cavall dels mantells geològics del Pedraforca i del de Vallfogona. Amb una bona diversitat d'ambients. Hi trobem formacions d'alzinar que ocupen els solells, importants rouredes i pinedes calcícoles distribuïdes pels solells i els fons de vall mentre que a les obagues hi predominen les fagedes amb boix, gens habituals al Berguedà. Cal destacar la presència de la flor de neu, espècie molt rara al país i protegida per la legislació. Atents a la presència del cérvol, una de les espècies de gran interès de l'espai, conjuntament amb el gall fer i la marta.