Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Notícies

 • Serra del Boumort. De la font Beneita a Cuberes i Esplà

  Serra del Boumort. De la font Beneita a Cuberes i Esplà

  Aquest recorregut, que discorre per pistes amples i en bon estat, permet conèixer els relleus septentrionals de la serra de Boumort . Prenent com a punt de partida la font Beneita, l’itinerari s’endinsa cap a l'interior de la serra entre prats i boscos de pi negre. Saltant diversos collets fa cap al refugi de Casa Miró, o de Cuberes, estratègicament situat en un indret que constitueix una bona base per a altres sortides a peu.

 • Presentació del llibre-catàleg "Kosmos Panikkar"

  Presentació del llibre-catàleg

  El dijous 15 de novembre es farà la presentació del llibre “Kosmos Panikkar. El món de Raimon Panikkar: una mirada integradora”. El volum, publicat per la Institució de les Lletres Catalanes, és el catàleg de l'exposició “Kosmos Panikkar”, que es pot visitar al Palau Robert fins al 3 de febrer de 2019. La presentació del llibre anirà a càrrec del crític i historiador de l’art Daniel Giralt-Miracle, conjuntament amb els editors del volum i comissaris de l’exposició, Ignasi Moreta i Xavier Serra Narciso, a les 19 hores, a la Sala d'Actes.

 • Vuit cellers catalans i l'Incavi porten la Festa del Vi Novell a Barcelona

  Vuit cellers catalans i l'Incavi porten la Festa del Vi Novell a Barcelona

  El Jardí del Palau Robert acollirà, el dissabte 17 de novembre, de les 11 a les 20 hores, la Festa del Vi Novell a Barcelona, una iniciativa de vuit cellers catalans i de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi) per promocionar aquests vins. El xef Nandu Jubany serà l'encarregat de fer el pregó i donarà el tret de sortida a la jornada de dissabte.

 • "L’empremta familiar", relat colpidor de Nancy Borowick sobre el càncer terminal dels seus pares

  L'exposició del festival DOCfield Barcelona 2018 “L’empremta familiar”, que es pot visitar a la Sala 2 fins al 3 de febrer de 2019, explica com la fotògrafa Nancy Borowick capta amb la seva càmera i amb fotos en blanc i negre, amb la sensibilitat i sentiment d’una filla, els darrers anys de la vida dels seus pares, que van rebre tractament al mateix temps per un càncer avançat. Un relat colpidor que narra els últims capítols de les seves vides, que es van apagar amb 364 dies de diferència; es van morir en els anys 2013 i 2014.

 • La tendresa d’un triangle amorós de gent gran, vist per la fotògrafa Isadora Kosofsky

  La tendresa d’un triangle amorós de gent gran, vist per la fotògrafa Isadora Kosofsky

  L’exposició “Senior Love Triangle”, amb imatges de la fotògrafa Isadora Kosofsky, és la proposta del festival de fotografia documental DOCfield Barcelona del 2018 que es presenta al Jardí del Palau Robert del 8 de novembre al 9 de desembre.