Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Dimarts, 22 maig 2018

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • L'exposició itinerant i divulgativa "Pompeu Fabra. Una llengua completa" arribarà a 80 espais de 50 localitats catalanes

  L'exposició itinerant i divulgativa

  El director general de Difusió, Ignasi Genovès, i la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, van inaugurar, el 17 de maig, a l’Arts Santa Mònica l’exposició itinerant “Pompeu Fabra.Una llengua completa”. La itinerància de l'exposició portarà l’Any Fabra a 80 espais expositius de 50 localitats catalanes. L’acte també va servir per inaugurar l’aparador del Palau Robert, dedicat a la llengua catalana i a Pompeu Fabra amb el títol “El català, una llengua amb futur. Gràcies, Mestre Fabra!”.

 • Una llengua de futur: gràcies mestre Fabra!

  Una llengua de futur: gràcies mestre Fabra!

  L'aparador del Palau Robert es dedica, fins a a l’11 d’octubre, a la figura de Pompeu Fabra i al català, coincidint amb l’Any Pompeu Fabra 2018, que commemora els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic, i els 100 anys de la publicació de la "Gramàtica catalana", que va servir per posar al dia la llengua. Aquesta iniciativa pretén apropar a tots els visitants del centre les grans dades de la llengua catalana en l’actualitat i el paper que va tenir Fabra en aquesta situació, amb textos en català, castellà, anglès i francès.

 • El Palau Robert presenta l’exposició “Testimonis de l'oblit # 2” de Metges Sense Fronteres

  El Palau Robert presenta l’exposició “Testimonis de l'oblit # 2” de Metges Sense Fronteres

  El Palau Robert presenta l’exposició “Testimonis de l'oblit # 2” de Metges Sense Fronteres, que rescata de l’oblit quatre crisis humanes del nostre temps -Territoris Palestins Ocupats, Níger, Etiòpia i Colòmbia-, amb fotografies de Juan Carlos Tomasi i textos dels escriptors Martín Caparrós, Santiago Roncagliolo, Laura Restrepo i Manuel Rivas.

 • Voleu rebre informació de les exposicions i activitats del Palau Robert?

  Voleu rebre informació de les exposicions i activitats del Palau Robert?

  Les persones que vulguin rebre informació de les activitats i exposicions que s’organitzen al Palau Robert han d’omplir el formulari que trobaran a l’enllaç vinculat a aquesta informació.

 • Les millors fotografies d’Antoni Bernad, en una exposició retrospectiva

  Les millors fotografies d’Antoni Bernad, en una exposició retrospectiva

  El Palau Robert dedica una exposició retrospectiva al fotògraf català de moda i retratista Antoni Bernad, amb més de 50 anys de professió i obra publicada a tot el món, a la Sala 3 del Palau Robert, del 10 de maig al 26 d’agost.