Horaris:
De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Notícies

 • De Calella de Palafrugell al cap Roig

  De Calella de Palafrugell al cap Roig

  Calella de Palafrugell compta amb bells racons i petites platges com les del Port Pelegrí i del Golfet, per on es pot passejar plàcidament vora el mar. Al cap Roig, es visita el seu magnífic jardí botànic i, des dels seus miradors, es poden contemplar també les illes Formigues i un extens paisatge costaner mediterrani. Ruta senyalitzada.

 • “Monumenta 25 anys”, exposició fotogràfica sobre la preservació del patrimoni arquitectònic català

  “Monumenta 25 anys”, exposició fotogràfica sobre la preservació del patrimoni arquitectònic català

  L'Associació Monumenta, amb la col·laboració del Palau Robert, presenta una exposició fotogràfica de castells i edificis catalogats privats de Catalunya per mostrar la tasca preservació del patrimoni arquitectònic català que es porta a terme i fer-ne difusió perquè els ciutadans el visitin. La mostra “Monumenta 25 anys” estarà oberta al públic del 20 de juliol a l'11 de setembre, al Jardí del Palau Robert.

 • Aquest dijous, projecció de la pel·lícula "Salvador (Puig Antich)"

  Aquest dijous, projecció de la pel·lícula

  Avui dijous, 20 de juliol, es projecta la pel·lícula "Salvador (Puig Antich)", dirigida per Manuel Huerga, que reconstrueix l'última execució d'un pres polític pel mètode del garrot vil a Espanya, a les 20.30 hores,a la carpa de Mediapro

 • Nou servei d’informació turística no presencial

  Nou servei d’informació turística no presencial

  L'Oficina de Turisme de la Generalitat a Barcelona, ubicada al Palau Robert, ofereix un nou servei d'informació turística via xat per arribar a un públic més ampli, aprofitant els avantatges de les noves tecnologies.

 • FLAIX FM celebra 25 anys de ràdio amb una exposició que mira al futur

  FLAIX FM celebra 25 anys de ràdio amb una exposició que mira al futur

  FLAIX FM, primera radiofórmula catalana dedicada exclusivament a la música "dance", repassa el passat, reflexiona sobre el present i pensa en el futur a l’exposició “FLAIX 2042”, que es presenta al Palau Robert per commemorar el 25è aniversari de l’emissora.