Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Notícies

 • Conferència d’Ignasi Moreta sobre el tema “Pensar en Raimon Panikkar” el 23 d’octubre

  Conferència d’Ignasi Moreta sobre el tema “Pensar en Raimon Panikkar” el 23 d’octubre

  El comissari de l’Any Panikkar i de l’exposició “Kosmos Panikkar”, Ignasi Moreta, pronunciarà la conferència “Pensar amb Raimon Panikkar, la primera activitat del cicle de conferències i taules rodones que s’ha programat al Palau Robert, coincidint amb la mostra “Kosmos Panikkar”.

 • Exposició fotogràfica sobre el comiat de les Brigades Internacionals a Barcelona

  Exposició fotogràfica sobre el comiat de les Brigades Internacionals a Barcelona

  El Memorial Democràtic de Catalunya presenta, amb el suport del Palau Robert, l’exposició “L’adeu a les Brigades Internacionals”, amb imatges inèdites del comiat dels brigadistes de la Guerra Civil el 28 d’octubre de 1938 a Barcelona, captades per Henry Buckley, corresponsal del diari "The Daily Telegraph".

 • De Deltebre a la Punta del Fangar

  De Deltebre a la Punta del Fangar

  La diversitat biològica de les espècies del Parc Natural del Delta de l'Ebre i la gran riquesa de l'entorn fan d'aquesta extensa àrea un dels aiguamolls més importants de la península Ibèrica. És, a més, una zona d'acollida de nombroses espècies d'aus migratòries en el seu inacabable viatge entre Àfrica i Europa. D'entre els seus nombrosos indrets interessants, el cordó de dunes mòbils i fixes que s'estenen per tota la superfície de la península del Fangar constitueix un dels sistemes dunars més ben conservats del litoral català. La millor època per fer aquest itinerari és a la primavera.

 • L’exposició “Kosmos Panikkar” explora l’univers del filòsof i teòleg català

  L’exposició “Kosmos Panikkar” explora l’univers del filòsof i teòleg català

  El Palau Robert presenta l'exposició “Kosmos Panikkar” per difondre i debatre entre la ciutadania, amb un discurs pedagògic i creatiu, l'obra excepcional i poc coneguda d'un filòsof que ha aprofundit en temes com la interculturalitat, el diàleg interreligiós i l'espiritualitat.

 • Wifi al Jardí

  Wifi al Jardí

  El servei de wifi gratuït del Palau Robert també està disponible al Jardí, per tal de facilitar l'ús social de les noves tecnologies i l'accés a la informació del centre.