Notícies

 • Nou web accessible des de tauletes i mòbils

  Nou web accessible des de tauletes i mòbils

  El web del Palau Robert s'ha redissenyat per facilitar l'accés multicanal i multidispositiu. És a dir, s'hi pot accedir des de tot tipus de dispositius: ordinador de taula, telèfons intel·ligents, tauletes de diferents sistemes... Ara s'hi presenta tota la informació d'una manera més visual i atractiva, amb una nova organització dels continguts i una simplificació de la navegació.

 • Projecte “Llums per a ser vistos”

  Projecte “Llums per a ser vistos”

  Aquest any, il·luminem el Nadal amb amb envasos de plàstic reciclat.

 • El món literari i la personalitat de Baltasar Porcel

  El món literari i la personalitat de Baltasar Porcel

  L'exposició "Baltasar Porcel. Mallorca, Barcelona, el món", que es presenta al Palau Robert a partir del 20 de novembre i posteriorment a CaixaForum Palma, recorda i dóna visibilitat a una de les figures més rellevants de la literatura contemporània catalana.

 • Reportatge fotogràfic de la mostra "Camins de natura. Itineraris vitals"

  Reportatge fotogràfic de la mostra

  Presentem unes imatges del que es pot descobrir a l'exposició #CaminsNatura, que explica la necessària relació i implicació que les persones han de tenir amb la natura, en el seu desenvolupament i conservació, tenint en compte els vincles i les dependències existents. La mostra es pot visitar a la Sala 4 fins al 31 de gener de 2016.

 • De Ferran a Portell, itinerari per la Segarra

  De Ferran a Portell, itinerari per la Segarra

  Itinerari pel sector oriental de la Segarra que discorre sota els suaus contraforts que separen aquesta comarca de la plana de Calaf, a l'Anoia, i que permet, amb un tranquil passeig entre camps de conreu, conèixer els bonics pobles de Ferran i de Portell. Ruta senyalitzada parcialment.