Horaris:
De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

El més consultat

Dijous, 8 desembre 2016

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • The Shopping Night Barcelona, al Palau Robert

  The Shopping Night Barcelona, al Palau Robert

  El Palau Robert s'ha sumat , un any més, a la celebració del comerç nocturn, The Shooping Night, el dijous 1 de desembre, acollint la festa oficial. La celebració pretén dinamitzar el comerç, la cultura i la gastronomia i s'organitza coincidint amb la campanya de Nadal.

 • L'exposició "Ramon Llull i l'encontre entre cultures" es presenta a l'Espai Catalunya Europa, a Brussel·les

  L'exposició

  L’Espai Catalunya Europa acull l’exposició "Ramon Llull i l’encontre entre cultures" fins al 8 de gener. Presentada en el marc de l'Any Llull, l'exposició itinerant de l'IEMed fa un recorregut per la vida i l’obra del pensador mallorquí, tot destacant la faceta del diàleg intercultural amb el món musulmà.

 • Outumuro BCN Retrats

  Outumuro BCN Retrats

  Imatges de l'exposició dedicada a l'Outumuro retratista a la Sala 1, amb 80 fotografies de personatges vinculats amb Barcelona. 

 • D'Ulldemolins al congost de Fraguerau. Catalunya en 10 propostes

  D'Ulldemolins al congost de Fraguerau. Catalunya en 10 propostes

  L’audiovisual mostra l'espectacular congost de Fraguerau, envoltat de penyes i parets verticals de capritxoses formes i també aïllades ermites com la de Santa Magdalena, la de Sant Antoni i Santa Bàrbara i la més llunyana, en el temps i en l'espai, de Sant Bartomeu de Fraguerau.

 • El Palau Robert dedica una exposició a El Celler de Can Roca amb motiu dels 30 anys

  El Palau Robert dedica una exposició a El Celler de Can Roca amb motiu dels 30 anys

  El Palau Robert dedica una exposició al restaurant El Celler de Can Roca, del 22 de novembre al 23 d’abril de 2017, per explicar el procés creatiu i la sòlida trajectòria del restaurant dels Germans Roca, que ha arribat a convertir-se en el millor del món. L'exposició dels trenta anys del restaurant coincideix amb l'Any de la Gastronomia i l'Enoturisme i la declaració de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia.