Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Notícies

 • El Palau Robert presenta l’exposició “Testimonis de l'oblit # 2” de Metges Sense Fronteres

  El Palau Robert presenta l’exposició “Testimonis de l'oblit # 2” de Metges Sense Fronteres

  El Palau Robert presenta l’exposició “Testimonis de l'oblit # 2” de Metges Sense Fronteres, que rescata de l’oblit quatre crisis humanes del nostre temps -Territoris Palestins Ocupats, Níger, Etiòpia i Colòmbia-, amb fotografies de Juan Carlos Tomasi i textos dels escriptors Martín Caparrós, Santiago Roncagliolo, Laura Restrepo i Manuel Rivas.

 • Del Mas Ventós a Sant Onofre, Sant Salvador Saverdera i Sant Pere de Rodes

  Del Mas Ventós a Sant Onofre, Sant Salvador Saverdera i Sant Pere de Rodes

  Aquest itinerari permet gaudir d'excepcionals panoràmiques de la comarca de l'Alt Empordà. Primer, anant del Mas Ventós a l'ermita de Sant Onofre, des d'on s'albira un extens paisatge de la plana empordanesa i de la badia de Roses; després, coronant el cim de Sant Salvador Saverdera, des d'on es dominen els extrems orientals del Pirineu, presidits pel majestuós Canigó, tota la serra de Rodes, la bella badia del Port de la Selva, el massís del Cap de Creus i, al nord, les terres germanes del Rosselló.

 • La il·lustradora Carme Solé Vendrell exposa la seva obra al Palau Robert per celebrar 50 anys de professió

  La il·lustradora Carme Solé Vendrell exposa la seva obra al Palau Robert per celebrar 50 anys de professió

  El Palau Robert ofereix una exposició de la il·lustradora catalana amb una notable projecció internacional Carme Solé Vendrell, per celebrar els 50 anys d’una trajectòria professional que s’ha caracteritzat per la defensa dels drets dels infants. La mostra es pot visitar del 20 d’abril al 24 de setembre.

 • Músiques de l’estiu, un fet singular a Catalunya

  Músiques de l’estiu, un fet singular a Catalunya

  El Palau Robert dedica una exposició als festivals d’estiu de música clàssica, que aporta una visió integral d’una manifestació singular i un fenomen cultural important, més de 50 festivals repartits per tot el territori i que parlen d’una societat, d’una cultura i un temps difícil. La mostra es pot visitar del 5 d’abril al 30 de juny al Jardí.

 • L'exposició sobre el talent català arriba a Brussel·les

  L'exposició sobre el talent català arriba a Brussel·les

  L’exposició itinerant “La llum de Catalunya. Un passeig pel talent català”, promoguda per la Welcome Talent Society sobre els genis catalans i la seva aportació nacional i internacional, es pot visitar a l’Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern davant la Unió Europea a Brussel·les (rue de la Loi /Wetstraat, 227) a partir del 17 d’abril.