Horaris:
De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Dilluns, 2 maig 2016

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • Inauguració de l'exposició "Festival Castell de Peralada en dansa" a Brussel·les

  Inauguració de l'exposició

  La Delegació del Govern davant la Unió Europea ha inaugurat, aquest dijous, l'exposició "Festival Castell de Peralada En Dansa", coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa i la clausura de la Setmana Catalana a Brussel·les - Sant Jordi 2016

 • Sender de Taradell

  Sender de Taradell

  El Petit Recorregut C-42 permet conèixer bona part del terme de Taradell i, al mateix temps, gaudir d'un paisatge variat: alzinars, pinedes i vegetació de ribera al costat de rius i rieres. La composició del terreny també és variada: gresos vermells a la part alta del terme; en baixar es troben gresos grisos i, a la part baixa, hi ha les margues que han donat un paisatge típic de turons, testimoni propi de les terres de l'antiga depressió del riu Ebre. 

 • Guia didàctica “Tots som súpers!” per a visites escolars

  Guia didàctica “Tots som súpers!” per a visites escolars

  Els col·legis, casals d'estiu i altres entitats que vulguin visitar l’exposició dedicada al Club Super3 poden consultar la Guia “Tots som súpers! Orientacions didàctiques per a escoles” per aprofundir en els continguts de la mostra.

 • Reserves per a visites d’escoles i casals d’estiu

  Reserves per a visites d’escoles i casals d’estiu

  Les escoles i casals d'estiu que vulguin fer visites lliures en grup a l’exposició "Tots som súpers!" han de comunicar-ho, amb antelació, per evitar la coincidència de grups el mateix dia i hora. Per a les visites es pot utilitzar la guia "Tots som súpers! Orientacions didàctiques per a escoles".

 • Proposem una ruta en bicicleta vora l'embassament de Sant Antoni, de la Pobla de Segur a Aramunt.

  Proposem una ruta en bicicleta vora l'embassament de Sant Antoni, de la Pobla de Segur a Aramunt.

  Refrescant ruta resseguint l'embassament de Sant Antoni. Es tracta d'un recorregut molt accessible que possibilita opcions més llargues i difícils, entre les quals és molt recomanable la d'anar al poble d'Aramunt Vell. A l'estiu pot fer molta calor, no ajudant gens el fet que la major part del trajecte està exposat al sol. Tanmateix, la possibilitat de banyar-se a l'embassament de Sant Antoni pot compensar en part aquesta limitació. A part del context propi de la ruta, el Pallars Jussà ofereix descobertes paisatgístiques, geològiques (cingleres de conglomerats) i culturals (antics pobles encimbellats) molt interessants.