Dissabte, 20 octubre 2018

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Notícies

 • De Sant Miquel d’Olèrdola al conjunt arqueològic i monumental d'Olèrdola

  De Sant Miquel d’Olèrdola al conjunt arqueològic i monumental d'Olèrdola

  Passejada pel Parc d'Olèrdola i el seu conjunt arqueològic monumental. Per la seva excepcional situació geogràfica i aïllament pràcticament total de l’entorn, el poblat d'Olèrdola ha estat habitat des de temps molt remots i conserva com a monuments més destacats les restes de la vila ibèrica, l'antiga fortificació que protegia la ciutat, dels segles III i II aC, i les runes de l'antic castell medieval edificat pel comte Sunyer. La durada indicada en aquesta ruta no comprèn l’estona de visita al conjunt.

 • Conferència d’Ignasi Moreta sobre el tema “Pensar amb Raimon Panikkar” el 23 d’octubre

  Conferència d’Ignasi Moreta sobre el tema “Pensar amb Raimon Panikkar” el 23 d’octubre

  El comissari de l’Any Panikkar i de l’exposició “Kosmos Panikkar”, Ignasi Moreta, pronunciarà la conferència “Pensar amb Raimon Panikkar", la primera activitat del cicle de conferències i taules rodones que s’ha programat al Palau Robert, coincidint amb la mostra “Kosmos Panikkar”.

 • Tractament fitosanitari al Jardí el 26 d’octubre

  Tractament fitosanitari al Jardí el 26 d’octubre

  El divendres 26 d’octubre, es farà un tractament fitosanitari a la vegetació del Jardí, que es tancarà fins a les 16 hores. Recomanem les persones afectades de sensibilitat química múltiple i malalties relacionades que no circulin prop del centre per no exposar-se als contaminants ambientals des de les 7 a les 16 hores.

 • La façana, de rosa en contra del càncer de mama

  La façana del Palau Robert que dona al Jardí s’il·lumina aquest divendres de color de rosa, com altres edificis emblemàtics de la ciutat, a les 20 hores amb motiu del Dia Internacional contra el Cancer de Mama.

 • Exposició fotogràfica sobre el comiat de les Brigades Internacionals a Barcelona

  Exposició fotogràfica sobre el comiat de les Brigades Internacionals a Barcelona

  El Memorial Democràtic de Catalunya presenta, amb el suport del Palau Robert, l’exposició “L’adeu a les Brigades Internacionals”, amb imatges inèdites del comiat dels brigadistes de la Guerra Civil el 28 d’octubre de 1938 a Barcelona, captades per Henry Buckley, corresponsal del diari "The Daily Telegraph".