Horaris:
De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Dissabte, 24 febrer 2018

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • L'exposició "D'ONES", en imatges

  L'exposició

  L'exposició “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música” proposa una immersió sonora i documental en l’univers musical femení dels Països Catalans.L’itinerari sonor i visual va des de les cançons de bressol i les folkloristes a la música clàssica, l’òpera i la contemporània, passant per les músiques populars i d'arrel, la poesia, la cançó d'autora, el jazz i el blues, el rock i el punk, el pop i les músiques urbanes.

 • Pels voltants del castell de Montesquiu

  Pels voltants del castell de Montesquiu

  Aquesta ruta proposa una passejada per uns indrets de gran valor natural del Parc Comarcal del Castell de Montesquiu. Tot i la seva superfície modesta, despunta pels boscos densos de roure i pi roig, travessats pels meandres del Ter.

 • Una exposició recrea el món de Palau i Fabre i els seus poemes amb diversos creadors

  Una exposició recrea el món de Palau i Fabre i els seus poemes amb diversos creadors

  Una exposició descobreix l'univers poètic de Josep Palau i Fabre amb tretze poemes del seu llibre “Poemes de l’Alquimista”, interpretats per creadors de diverses disciplines. La mostra és una de les activitats programades amb motiu de la commemoració del centenari del naixement de Josep Palau i Fabre.

 • Actes al Palau Robert

  Les institucions o entitats sense ànims de lucre que vulguin fer ús de la Sala d’Actes, Jardí o altres dependències del Palau Robert poden fer la sol·licitud al correu actespalaurobert@gencat.cat

 • Joana Biarnés: “L’acollida que té l’exposició em fa molt feliç”

  Joana Biarnés, primera reportera gràfica del periodisme català i espanyol, ha manifestat la satisfacció i la il·lusió per l’acollida que té l’exposició “A contracorrent”, que es presenta fins al 2 d’abril a la primera planta. Una acollida excel·lent que es posa de manifest amb les més de 55.000 visites que ha rebut la mostra d’ençà de la seva obertura al públic a finals d’octubre.