Horaris:
De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Notícies

 • FLAIX FM celebra 25 anys de ràdio amb una exposició que mira al futur

  FLAIX FM celebra 25 anys de ràdio amb una exposició que mira al futur

  FLAIX FM, primera radiofórmula catalana dedicada exclusivament a la música "dance", repassa el passat, reflexiona sobre el present i pensa en el futur a l’exposició “FLAIX 2042”, que es presenta al Palau Robert per commemorar el 25è aniversari de l’emissora.

 • El relat del procés català arriba a Brussel•les

  El relat del procés català arriba a Brussel•les

  La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Meritxell Serret, ha inaugurat, el 21 de juny, l’exposició “Tossudament. Relat del procés català” que l´Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern davant la UE acollirà fins al 31 d´agost.

 • Lorca, protagonista avui a la carpa de Mediapro

  Lorca, protagonista avui a la carpa de Mediapro

  La programació d'aquesta setmana a la carpa de Mediapro al Jardí continua avui dijous, 22 de juny, amb la projecció de l’obra de teatre "Lorca eran todos". Una aproximació a la vida, l’obra i la mort de Federico García Lorca, a partir d’un treball documental del seu autor i director, Pepe Rubianes.

 • De Berga a Sant Vicenç d'Obiols i Santa Maria d'Avià

  De Berga a Sant Vicenç d'Obiols i Santa Maria d'Avià

  La ruta proposada descriu un recorregut de baixa dificultat tècnica, tot i que una mica llarg, pel municipi d'Avià, al sud-oest de Berga, per una zona ben tranquil·la i agradable entre conreus i petits boscos a migdia de la serra de Queralt. Es visiten dues magnífiques ermites romàniques: les de Sant Vicenç d'Obiols i de Santa Maria d'Avià. Es pot escurçar l'itinerari passant per l'estany de Graugés.

 • El Palau Robert acull l’exposició “Béjart fête Maurice” del Festival de Peralada

  El Palau Robert acull l’exposició “Béjart fête Maurice” del Festival de Peralada

  La fotògrafa de dansa Francette Levieux presenta un recull de fotografies inèdites, en col·laboració amb Richard Perrron, de la companyia suïssa Béjart Ballet Lausanne, que actua enguany al Festival de Peralada, en l’exposició “Béjart fête Maurice”. La mostra es pot visitar al Jardí del Palau Robert (Barcelona) del 13 de juny al 2 de juliol, i als Jardins del Castell (Peralada) del 6 de juliol al 18 d’agost.