Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Notícies

 • Commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant

  Commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant

  La Generalitat de Catalunya se suma a la celebració del Dia Universal dels Drets de l'Infant amb l'acte que tindrà lloc el 20 de novembre, al Jardí del Palau Robert, a les 13 hores, presidit pel vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i que comptarà amb la col·laboració de la il·lustradora Carme Solé Vendrell, que pintarà el rostre d'un nen.

 • Serra del Boumort. De la font Beneita a Cuberes i Esplà

  Serra del Boumort. De la font Beneita a Cuberes i Esplà

  Aquest recorregut, que discorre per pistes amples i en bon estat, permet conèixer els relleus septentrionals de la serra de Boumort . Prenent com a punt de partida la font Beneita, l’itinerari s’endinsa cap a l'interior de la serra entre prats i boscos de pi negre. Saltant diversos collets fa cap al refugi de Casa Miró, o de Cuberes, estratègicament situat en un indret que constitueix una bona base per a altres sortides a peu.

 • Nancy Borowick presenta el projecte “L’empremta familiar” aquest dimecres

  Nancy Borowick presenta el projecte “L’empremta familiar” aquest dimecres

  La fotògrafa Nany Borowick presenta el projecte fotogràfic “L’empremta familiar”, un relat colpidor sobre el càncer dels seus pares, en un acte que tindrà lloc aquest dimecres, 21 de novembre, a les 19 hores, a la Sala d’Actes. L’acompanyarà en la presentació Maria Abad, investigadora de VHIO (Vall d'Hebron Institute of Oncology).

 • La tendresa d’un triangle amorós de gent gran, vist per la fotògrafa Isadora Kosofsky

  La tendresa d’un triangle amorós de gent gran, vist per la fotògrafa Isadora Kosofsky

  L’exposició “Senior Love Triangle”, amb imatges de la fotògrafa Isadora Kosofsky, és la proposta del festival de fotografia documental DOCfield Barcelona del 2018 que es presenta al Jardí del Palau Robert del 8 de novembre al 9 de desembre.

 • Una mirada sobre el retrat de família al llarg del temps

  Una mirada sobre el retrat de família al llarg del temps

  L’aparador del Palau Robert presenta, del 8 de novembre al 3 de febrer, les 45 fotografies seleccionades en la convocatòria de la Fundació Photographic Social Vision amb el nom “Retrat de família”, en el marc de l’edició del Festival DOCfield Barcelona.