El Palau Robert es tanca aquest dissabte 27 de maig, a les 15 hores, amb motiu d'un acte.
El Jardí es tanca a partir de les 14 hores.

Horaris:
De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Notícies

 • Tancament del Palau Robert, aquest dissabte

  El Palau Robert es tanca aquest dissabte a les 15 hores, amb motiu d'un acte. El Jardí es tanca a partir de les 14 hores.

 • Festa Solidària contra el Càncer de Sang

  Festa Solidària contra el Càncer de Sang

  La Fundació DKMS organitza, el diumenge 28 de maig, la Festa Solidària contra el Càncer de Sang per conscienciar sobre malalties com la leucèmia, el mieloma, el limfoma o les síndromes mielodisplàsiques. L'esdeveniment se celebra de les 10 a les 14 hores, al Jardí del Palau Robert i compta amb diferents activitats per a tota la família.

 • Laura Borràs: "Joaquim Molas, pilar en l'estudi i la difusió de la literatura catalana"

  Laura Borràs:

  La directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs, va afirmar que Joaquim Molas ha estat un dels pilars en l'estudi i la difusió de la literatura catalana i en va destacar el seu nivell d'autoexigència i la seva vocació per l'aventura de llegir, en l'acte inaugural de l'exposició “Enemic de gàbies”, que va tenir lloc el 22 de maig.

 • MEDIAPRO porta al Palau Robert una exposició sobre la revolució del món audiovisual

  MEDIAPRO porta al Palau Robert una exposició sobre la revolució del món audiovisual

  Vivim el món en directe a través de les imatges que ens arriben del que hi passa. Però què hi ha darrere de cada imatge? L’exposició “MEDIAPRO LIVE, la revolució en directe” proposa descobrir l’esforç humà i la revolució tecnològica que permet portar informació i entreteniment a tot arreu amb una immediatesa total.

 • La mirada de l’escriptor i crític Joaquim Molas sobre les avantguardes catalanes

  La mirada de l’escriptor i crític Joaquim Molas sobre les avantguardes catalanes

  El Palau Robert dedica l'exposició “Enemic de gàbies” a les avantguardes catalanes en els moviments artístics i literaris del segle XX a partir dels materials del fons del professor, historiador, crític i impulsor d'activitats editorials Joaquim Molas.