Horaris:
De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Diumenge, 17 desembre 2017

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • El castell de Castellar del Vallès i Castellar Vell

  El castell de Castellar del Vallès i Castellar Vell

  Des dels afores de Castellar del Vallès es visita el seu castell i l'antic nucli de Castellar Vell, on cal contemplar les restes del Castellar Vell i l'ermita de Sant Esteve. Seguint el riu Ripoll es tenen vistes sobre el poble, en el qual sobresurt el campanar de Sant Esteve, i es visita dues construccions històriques i amagades del Vallès.

 • L'Observatori Cultural de Gènere presenta l'informe 2017 “Dones als festivals de música de Catalunya”

  L'Observatori Cultural de Gènere presenta l'informe 2017 “Dones als festivals de música de Catalunya”

  La directora de l’Institut Català de les Dones, Núria Ramon, va remarcar que cal fomentar una programació cultural que faci visible l’autoria i la creació de les dones i reparar-ne la poca presència, en la presentació de l'informe 2017 de l'Observatori Cultural de Gènere “Dones als festivals de música de Catalunya”, que va tenir lloc el 13 de desembre al Palau Robert, coincidint amb la presentació al centre de l’exposició “D’ONES. (R)evolució de les dones en la música”. .

 • El Palau Robert, 20 anys en imatges

  El Palau Robert presenta l’audiovisual dels 20 anys per commemorar l'aniversari i mostrar filmacions i imatges d'aquest període que reflecteixen la vitalitat del centre.

 • Una exposició recrea el món de Palau i Fabre i els seus poemes amb diversos creadors

  Una exposició recrea el món de Palau i Fabre i els seus poemes amb diversos creadors

  Una exposició descobreix l'univers poètic de Josep Palau i Fabre amb tretze poemes del seu llibre “Poemes de l’Alquimista”, interpretats per creadors de diverses disciplines. La mostra és una de les activitats programades amb motiu de la commemoració del centenari del naixement de Josep Palau i Fabre.

 • "Joana Biarnés. A contracorrent", la mirada femenina

  Joana Biarnés presenta una selecció de 90 fotografies del seu ampli arxiu fotogràfic que mostren l’Espanya de la postguerra civil amb posicions immobilistes i terriblement masculinitzades en una exposició al Palau Robert de Barcelona. Les fotografies corresponen a l’època en què Joana Biarnés va treballar al diari de tarda “Pueblo”, des del 1963 fins al 1973.