Horaris:
De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Notícies

 • Experts del món del vi i la gastronomia reflexionen sobre els valors i les característiques de la Carta de Vins

  Experts del món del vi i la gastronomia reflexionen sobre els valors i les característiques de la Carta de Vins

  Experts del món del vi, la restauració i la gastronomia han reflexionat sobre els valors i les característiques de la Carta de Vins, en una taula rodona organitzada el dilluns 13 de febrer per l'Associació Vinícola Catalana a la Sala d'Actes de les Cotxeres, coincidint amb l'exposició dels 30 anys del restaurant El Celler de Can Roca, que es pot visitar fins al 23 d'abril al Palau Robert.

 • Visita guiada amb el comissari Toni Massanés

  Visita guiada amb el comissari Toni Massanés

  El comissari Toni Massanés ha explicat, el 9 de febrer, el contingut de l'exposició dels trenta anys del restaurant El Celler de Can Roca en una visita adreçada al públic en general. Una visita que ha permès els assistents a aprofundir en el contingut de l'exposició.

 • De l'Ampolla a la Bassa de les Olles i lo Goleró

  De l'Ampolla a la Bassa de les Olles i lo Goleró

  Us proposem una passejada en bicicleta per aquest indret privilegiat on la vida natural discorre harmònicament enmig de l'explotació dels recursos agraris i pesquers. La diversitat biològica de les espècies del Parc Natural del Delta de l'Ebre i la gran riquesa de l'entorn fan d'aquesta extensa àrea un dels aiguamolls més importants de la península Ibèrica. Ruta ideal per aficionats a l'ornitologia.

 • L'exposició dels 30 anys d'El Celler de Can Roca, en imatges

  L'exposició dels 30 anys d'El Celler de Can Roca, en imatges

  L'exposició dona a conèixer la trajectòria exitosa, el somni col·lectiu reeixit dels germans Roca amb el restaurant El Celler de Can Roca, que ha projectat arreu la potència creativa de la cuina catalana.

   

 • Castellterçol: el poble i el seu entorn

  Castellterçol: el poble i el seu entorn

  Itinerari que descobreix el patrimoni històric i arquitectònic de Castellterçol i rodalies. Al poble es pot visitar la Casa Museu Prat de la Riba, insigne polític català fill de la vila, l'església de Sant Fruitós i, als afores, el castell i l'ermita de Sant Miquel.