Horaris:
De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Notícies

 • L'Observatori Cultural de Gènere presenta l'informe 2017 “Dones als festivals de música de Catalunya”

  L'Observatori Cultural de Gènere presenta l'informe 2017 “Dones als festivals de música de Catalunya”

  L'Observatori Cultural de Gènere presenta l'informe 2017 “Dones als festivals de música de Catalunya” el dimecres 13 de desembre, a les 19 hores, al Palau Robert, coincidint amb la presentació al centre de l’exposició “D’ONES. (R)evolució de les dones en la música”.

 • Una exposició recrea el món de Palau i Fabre i els seus poemes amb diversos creadors

  Una exposició recrea el món de Palau i Fabre i els seus poemes amb diversos creadors

  Una exposició descobreix l'univers poètic de Josep Palau i Fabre amb tretze poemes del seu llibre “Poemes de l’Alquimista”, interpretats per creadors de diverses disciplines. La mostra és una de les activitats programades amb motiu de la commemoració del centenari del naixement de Josep Palau i Fabre.

 • L’exposició “Actrius catalanes del segle XX”, millor muntatge d’una exposició efímera dels Premis Emporia

  L’exposició “Actrius catalanes del segle XX”, millor muntatge d’una exposició efímera dels Premis Emporia

  L’estudi de disseny Isabel López Vilalta + Associats ha rebut el guardó Selecció Emporia dels Premis d’aquest nom en la categoria al millor muntatge d’una exposició efímera no itinerant per l’exposició “Actrius catalanes del segle XX”, que es va presentar al Palau Robert i al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna de Madrid durant el 2016.

 • "Joana Biarnés. A contracorrent", la mirada femenina

  Joana Biarnés presenta una selecció de 90 fotografies del seu ampli arxiu fotogràfic que mostren l’Espanya de la postguerra civil amb posicions immobilistes i terriblement masculinitzades en una exposició al Palau Robert de Barcelona. Les fotografies corresponen a l’època en què Joana Biarnés va treballar al diari de tarda “Pueblo”, des del 1963 fins al 1973.

 • Castell de l’Areny-Sant Romà de la Clusa-Puiglluent-Sant Julià de Cosp

  Castell de l’Areny-Sant Romà de la Clusa-Puiglluent-Sant Julià de Cosp

  El Catllaràs és un massís calcari situat a cavall dels mantells geològics del Pedraforca i del de Vallfogona. Amb una bona diversitat d'ambients. Hi trobem formacions d'alzinar que ocupen els solells, importants rouredes i pinedes calcícoles distribuïdes pels solells i els fons de vall mentre que a les obagues hi predominen les fagedes amb boix, gens habituals al Berguedà. Cal destacar la presència de la flor de neu, espècie molt rara al país i protegida per la legislació. Atents a la presència del cérvol, una de les espècies de gran interès de l'espai, conjuntament amb el gall fer i la marta.