Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Dilluns, 18 juny 2018

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • L’exposicio “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música” es presenta a Tortosa

  L’exposicio “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música” es presenta a Tortosa

  L'exposició “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música” ha començat el recorregut per Catalunya, després de presentar-se al Palau Robert, al Palau Oliver de Boteller de Tortosa fins al 29 de juliol. La mostra l'organitza la Generalitat de Catalunya, amb el comissariat del grup Enderrock i amb el suport de l’Institut Català de les Dones i l’Ajuntament de Tortosa.

 • Wifi al Jardí

  Wifi al Jardí

  El servei de wifi gratuït del Palau Robert també està disponible, a partir de l’11 de juny, al Jardí, per tal de facilitar l'ús social de les noves tecnologies i l'accés a la informació del centre.

 • Tractament fitosanitari al Jardí el 19 de juny

  Tractament fitosanitari al Jardí el 19 de juny

  El dimarts 19 de juny, es farà un tractament fitosanitari a la vegetació del Jardí, que es tancarà fins a les 16 hores. Recomanem les persones afectades de sensibilitat química múltiple i malalties relacionades que no circulin prop del centre per no exposar-se als contaminants ambientals des de les 7 a les 16 hores.

 • Una llengua de futur: gràcies mestre Fabra!

  Una llengua de futur: gràcies mestre Fabra!

  L'aparador del Palau Robert es dedica, fins a a l’11 d’octubre, a la figura de Pompeu Fabra i al català, coincidint amb l’Any Pompeu Fabra 2018, que commemora els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic, i els 100 anys de la publicació de la "Gramàtica catalana", que va servir per posar al dia la llengua. Aquesta iniciativa pretén apropar a tots els visitants del centre les grans dades de la llengua catalana en l’actualitat i el paper que va tenir Fabra en aquesta situació, amb textos en català, castellà, anglès i francès.

 • Retransmissió de l’òpera “Manon Lescaut”, de Giacomo Puccini el 16 de juny al Jardí

  Retransmissió de l’òpera “Manon Lescaut”, de Giacomo Puccini el 16 de juny al Jardí

  El Palau Robert se suma a la iniciativa “Liceu a la fresca” amb la retransmissió des del Gran Teatre del Liceu de l’òpera "Manon Lescaut", el primer gran èxit de Giacomo Puccini (1858-1924), el dissabte 16 de juny, a les 22 hores, al Jardí. Una iniciativa del Liceu a diversos punts de Catalunya per posar l’òpera a l’abast de tothom.