Horaris:
De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Notícies

 • Castellterçol: el poble i el seu entorn

  Castellterçol: el poble i el seu entorn

  Itinerari que descobreix el patrimoni històric i arquitectònic de Castellterçol i rodalies. Al poble es pot visitar la Casa Museu Prat de la Riba, insigne polític català fill de la vila, l'església de Sant Fruitós i, als afores, el castell i l'ermita de Sant Miquel. 

 • "Benvinguts a pagès", una oportunitat per descobrir Catalunya

  El Palau Robert col·labora en la primera edició de l'experiència turística “Benvinguts a pagès”, que té com a objectiu redescobrir Catalunya i ensenyar com i on es produeix allò que mengem durant el cap de setmana del 17, 18 i 19 de juny. La campanya s’emmarca en els actes de designació de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016 i l'Any dedicat a la gastronomia i l'enoturisme.

 • Taller de teatre amb Joan Font de Comediants

  Taller de teatre amb Joan Font de Comediants

  El director de la companyia Comediants i comissari de l'exposició dedicada a aquest grup al Palau Robert, Joan Font, presentarà el taller de treball que ha fet amb alumnes i graduats de l'Institut del Teatre el dissabte 28 de maig, a les 11.30 i a les 13 hores al Jardí. Aquesta és una de les activitats programades amb motiu de l'exposició "Comediants, inventors d'un nou llenguatge".

 • Els directors artístics de la Fira de Teatre de Tàrrega reivindiquen el teatre de carrer

  Els directors artístics de la Fira de Teatre de Tàrrega reivindiquen el teatre de carrer

  Els directors artístics de la Fira de Teatre de Tàrrega des de la primera edició del certamen es van reunir aquest dilluns al Palau Robert per participar en una taula rodona i parlar d'aquesta Fira, punt de referència indiscutible i espai de llibertat creativa, i del teatre de carrer. Aquesta és una de les activitats programades amb motiu de l'exposició "Comediants, inventors d'un nou llenguatge".

 • Reserves per a visites d’escoles i casals d’estiu

  Reserves per a visites d’escoles i casals d’estiu

  Les escoles i casals d'estiu que vulguin fer visites lliures en grup a l’exposició "Tots som súpers!" han de comunicar-ho, amb antelació, per evitar la coincidència de grups el mateix dia i hora. Per a les visites es pot utilitzar la guia "Tots som súpers! Orientacions didàctiques per a escoles".