Horaris:
De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Notícies

 • De l'Ampolla a la Bassa de les Olles i lo Goleró

  De l'Ampolla a la Bassa de les Olles i lo Goleró

  Us proposem una passejada en bicicleta per aquest indret privilegiat on la vida natural discorre harmònicament enmig de l'explotació dels recursos agraris i pesquers. La diversitat biològica de les espècies del Parc Natural del Delta de l'Ebre i la gran riquesa de l'entorn fan d'aquesta extensa àrea un dels aiguamolls més importants de la península Ibèrica. Ruta ideal per aficionats a l'ornitologia.

 • L'exposició dels 30 anys d'El Celler de Can Roca, en imatges

  L'exposició dels 30 anys d'El Celler de Can Roca, en imatges

  L'exposició dona a conèixer la trajectòria exitosa, el somni col·lectiu reeixit dels germans Roca amb el restaurant El Celler de Can Roca, que ha projectat arreu la potència creativa de la cuina catalana.

   

 • Castellterçol: el poble i el seu entorn

  Castellterçol: el poble i el seu entorn

  Itinerari que descobreix el patrimoni històric i arquitectònic de Castellterçol i rodalies. Al poble es pot visitar la Casa Museu Prat de la Riba, insigne polític català fill de la vila, l'església de Sant Fruitós i, als afores, el castell i l'ermita de Sant Miquel.

 • L’Espai Santa Caterina de Girona presenta l’exposició "ANTONI BERNAD. Catalans. Retrats"

  L’Espai Santa Caterina de Girona presenta l’exposició

  L’Espai Santa Caterina, de la Delegació del Govern de la Generalitat a Girona, presenta l’exposició “ANTONI BERNAD. Catalans. Retrats”, del 26 de gener al 31 de març del 2017. Una col·lecció de fotografies que mostren el treball d’un dels fotògrafs que es considera un referent pel que fa al tractament del retrat.

 • De la Mare de Déu de la Pertusa al congost de Mont-rebei

  De la Mare de Déu de la Pertusa al congost de Mont-rebei

  Els feréstecs i escarpats paratges de la serra del Montsec, oberts al pas de del riu Noguera Ribagorçana per l’espectacular engorjat que forma el congost de Mont-rebei, són un escenari privilegiat per a una ruta inoblidable: des del seu punt de partida, l'ermita romànica de la Mare de Déu de la Pertusa, penjada sobre l’espadat, passant per les vertiginoses passarel·les de Montfalcó i fins creuar el congost pel pas excavat a la roca. (Veure audiovisual).