Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Dijous, 20 setembre 2018

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • Una exposició al Palau Robert reivindica el llegat del folklorista Aureli Capmany

  Una exposició al Palau Robert reivindica el llegat del folklorista Aureli Capmany

  Una exposició al Palau Robert reivindica el llegat que va deixar el folklorista autodidacta, escriptor i promotor Aureli Capmany en la cultura catalana a partir del personatge d’en Patufet, protagonista de la revista infantil dirigida per Capmany. L'exposició és una de les activitats programades pel Govern amb motiu de la commemoració del 150è aniversari del seu naixement.

 • 40 anys de periodisme del diari "El Periódico"

  40 anys de periodisme del diari

  El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, va destacar l’ emprenedoria i iniciativa, la qualitat i l’aportació del diari a la normalització del català, en la inauguració de l’exposició, que va tenir lloc el 13 de setembre al Jardí del Palau Robert.

 • L'exposició dedicada al mecenes J.B. Cendros, a Valls

  L'exposició dedicada al mecenes J.B. Cendros, a Valls

  L'exposició dedicada al mecenes i activista cultural J.B. Cendrós arriba a la Biblioteca Popular de Valls el 15 de setembre, després del seu pas pel Palau Robert i altres ciutats de Catalunya.

 • Fotoperiodisme compromès

  Fotoperiodisme compromès

  El Palau Robert i DKV presenten l’exposició “Creadors de consciència. 40 fotoperiodistes compromesos”, que ret homenatge a professionals de la càmera de l’Estat espanyol que arrisquen la seva vida en conflictes bèl·lics, desastres naturals o règims autàrquics.

 • Wifi al Jardí

  Wifi al Jardí

  El servei de wifi gratuït del Palau Robert també està disponible al Jardí, per tal de facilitar l'ús social de les noves tecnologies i l'accés a la informació del centre.