De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Dissabte, 17 març 2018

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • Aproximació a l'univers de Palau i Fabre amb visites guiades a les exposicions del Palau Robert i la Diputació de Barcelona

  Aproximació a l'univers de Palau i Fabre amb visites guiades a les exposicions del Palau Robert i la Diputació de Barcelona

  El dilluns 19 de març s'han programat dues visites guiades a les exposicions “Jo soc el meu propi experiment” i “Palau mira Picasso”, que es poden visitar al Palau Robert i a l'edifici de Can Serra de la Diputació de Barcelona. La visita del Palau Robert (18 h) anirà a càrrec del comissari Julia Guillamon, i la que es farà a la Diputació (19 h) comptarà amb la presència del comissari Víctor Fernández.

 • De Sant Andreu del Far al Corredor per can Ferrerons i can Miloca

  De Sant Andreu del Far al Corredor per can Ferrerons i can Miloca

  Tranquil·la i plàcida excursió per un dels indrets més assequibles i, alhora, més harmoniosament conservats del Parc del Montnegre i el Corredor, on l'exuberància de la vegetació mediterrània troba l'ocasió de manifestar-se sense impediments.

 • Visites de les escoles a les exposicions

  Visites de les escoles a les exposicions

  Les escoles interessades a visitar les exposicions que es presenten al Palau Robert han de concertar dia i hora de visita al correu palaurobert@gencat.cat amb una setmana d’antelació com a mínim per garantir un accés fluid a les mostres durant totes les hores d’obertura al públic.

 • L'exposició "D'ONES", en imatges

  L'exposició

  L'exposició “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música” proposa una immersió sonora i documental en l’univers musical femení dels Països Catalans.L’itinerari sonor i visual va des de les cançons de bressol i les folkloristes a la música clàssica, l’òpera i la contemporània, passant per les músiques populars i d'arrel, la poesia, la cançó d'autora, el jazz i el blues, el rock i el punk, el pop i les músiques urbanes.

 • Pels voltants del castell de Montesquiu

  Pels voltants del castell de Montesquiu

  Aquesta ruta proposa una passejada per uns indrets de gran valor natural del Parc Comarcal del Castell de Montesquiu. Tot i la seva superfície modesta, despunta pels boscos densos de roure i pi roig, travessats pels meandres del Ter.