Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Dimecres, 23 maig 2018

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • Exposició d’arbres bonsais al Jardí el 26 i 27 de maig

  Exposició d’arbres bonsais al Jardí el 26 i 27 de maig

  L'Associació Catalana d'Amics del Bonsai organitza la XXXIV Exposició Anual de Bonsais el cap de setmana dels 26 i 27 de maig, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i Mistral Bonsai, per apropar l’art bonsai als ciutadans.

 • Presentació de la instal·lació "Mirades" de la campanya WHY? de Carme Solé Vendrell

  Presentació de la instal·lació

  El director general de Difusió, Ignasi Genovès, va assistir, el 22 de maig, a la presentació de la instal·lació "Mirades" a la façana lateral del Palau Robert, amb pintures de Carme Solé Vendrell de la campanya Why?, sobre la vulneració dels drets dels infants. La instal·lació forma part de l'exposició “Per què? Carme Solé Vendrell”, organitzada per la Generalitat de Catalunya al Palau Robert.

 • L'exposició itinerant i divulgativa "Pompeu Fabra. Una llengua completa" arribarà a 80 espais de 50 localitats catalanes

  L'exposició itinerant i divulgativa

  El director general de Difusió, Ignasi Genovès, i la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, van inaugurar, el 17 de maig, a l’Arts Santa Mònica l’exposició itinerant “Pompeu Fabra.Una llengua completa”. La itinerància de l'exposició portarà l’Any Fabra a 80 espais expositius de 50 localitats catalanes. L’acte també va servir per inaugurar l’aparador del Palau Robert, dedicat a la llengua catalana i a Pompeu Fabra amb el títol “El català, una llengua amb futur. Gràcies, Mestre Fabra!”.

 • Una llengua de futur: gràcies mestre Fabra!

  Una llengua de futur: gràcies mestre Fabra!

  L'aparador del Palau Robert es dedica, fins a a l’11 d’octubre, a la figura de Pompeu Fabra i al català, coincidint amb l’Any Pompeu Fabra 2018, que commemora els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic, i els 100 anys de la publicació de la "Gramàtica catalana", que va servir per posar al dia la llengua. Aquesta iniciativa pretén apropar a tots els visitants del centre les grans dades de la llengua catalana en l’actualitat i el paper que va tenir Fabra en aquesta situació, amb textos en català, castellà, anglès i francès.

 • El Palau Robert presenta l’exposició “Testimonis de l'oblit # 2” de Metges Sense Fronteres

  El Palau Robert presenta l’exposició “Testimonis de l'oblit # 2” de Metges Sense Fronteres

  El Palau Robert presenta l’exposició “Testimonis de l'oblit # 2” de Metges Sense Fronteres, que rescata de l’oblit quatre crisis humanes del nostre temps -Territoris Palestins Ocupats, Níger, Etiòpia i Colòmbia-, amb fotografies de Juan Carlos Tomasi i textos dels escriptors Martín Caparrós, Santiago Roncagliolo, Laura Restrepo i Manuel Rivas.