Horaris:
De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Si vols estar al dia del que fem...
Subscriu-te al Butlletí!!

Dilluns, 19 febrer 2018

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • Tancament del Jardí per tractament fitosanitari el 20 de febrer

  Tancament del Jardí per tractament fitosanitari el 20 de febrer

  El dimarts 20 de febrer, es farà un tractament fitosanitari a la vegetació del Jardí, que es tancarà fins a les 16 hores. Recomanem les persones afectades de sensibilitat química múltiple i malalties relacionades que no circulin prop del centre per no exposar-se als contaminants ambientals des de les 7 a les 16 hores.

 • Joana Biarnés: “L’acollida que té l’exposició em fa molt feliç”

  Joana Biarnés, primera reportera gràfica del periodisme català i espanyol, ha manifestat la satisfacció i la il·lusió per l’acollida que té l’exposició “A contracorrent”, que es presenta fins al 2 d’abril a la primera planta. Una acollida excel·lent que es posa de manifest amb les més de 55.000 visites que ha rebut la mostra d’ençà de la seva obertura al públic a finals d’octubre.

 • Del Port de la Selva al cap de Creus pel GR 11

  Del Port de la Selva al cap de Creus pel GR 11

  Incursió per l'interior del Parc Natural del Cap de Creus des de la població del Port de la Selva. El massís del Cap de Creus és la prolongació de l'eix de la serralada pirinenca, que té, en aquest lloc, un dels seus extrems. A destacar l'extraordinari paisatge de cales i racons d'aspecte salvatge i rocallós amb relleus i vegetació modelats per la salabror i la duresa del vent. Amb bon temps, encegadora lluminositat del conjunt de roques i coberta vegetal amb el blau intens del mar al fons. L'itinerari segueix el traçat del sender de gran recorregut GR 11.

 • “L’hospital dels valents”, fotos d’Edu Ponces per lluitar contra el càncer infantil

  “L’hospital dels valents”, fotos d’Edu Ponces per lluitar contra el càncer infantil

  El fotoperiodista Edu Ponces presenta la sèrie de fotografies “L’hospital dels valents”, que va fer a nens malalts de càncer el 8 i 9 d’octubre a l’Hospital de Sant Joan de Déu Barcelona, a la tanca del Jardí del Palau Robert a partir del 16 de gener. Una iniciativa que pretén donar visibilitat a la malaltia i recaptar fons per a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic més gran d’Europa.

 • De Sant Andreu del Far al Corredor per can Ferrerons i can Miloca

  De Sant Andreu del Far al Corredor per can Ferrerons i can Miloca

  Tranquil·la i plàcida excursió per un dels indrets més assequibles i, alhora, més harmoniosament conservats del Parc del Montnegre i el Corredor, on l'exuberància de la vegetació mediterrània troba l'ocasió de manifestar-se sense impediments.