Dilluns, 21 gener 2019

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 14.30 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Notícies

 • Capmany, un mestre en l’art de contar

  Capmany, un mestre en l’art de contar

  El 17 de gener s'ha fet l'acte de cloenda de l'Any Aureli Capmany amb un balanç molt positiu pel que fa a la projecció del folklorista. Un Any en què s'han programat més de 80 activitats, 5 exposicions, entre les quals “Patufet on Ets” al Palau Robert, 7 publicacions, xerrades o concerts.

 • De can Robert a la Mola

  De can Robert a la Mola

  Interessant i clàssica ascensió a la Mola, cim culminant del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, de 1.104 metres d'altitud, amb extenses vistes sobre bona part de la Catalunya nord-oriental, que abasta des dels Pirineus occidentals fins als orientals, de la costa a les serres meridionals, amb una imponent visió de Montserrat.

 • L’exposició “Patufet, on ets” itinerarà per Catalunya durant el 2019

  L’exposició “Patufet, on ets” itinerarà per Catalunya durant el 2019

  L’exposició “Patufet, on ets”, que es presenta fins al 20 de gener al Palau Robert,itinerarà per diverses ciutats de Catalunya durant el 2019: Tarragona (Universitat Rovira i Virgili), Girona (Espai Santa Caterina), Mataró (Centre Cívic Espai Gatassa) i Badalona (Espai Betúlia).

 • Cloenda de l’Any Aureli Capmany

  Cloenda de l’Any Aureli Capmany

  La directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, M. Àngels Blasco, presidirà l'acte de cloenda de l’Any Aureli Capmany, que ha reivindicat el llegat que va deixar el folklorista Aureli Capmany en la cultura catalana amb motiu de la commemoració del 150è aniversari del seu naixement. L'acte tindrà lloc el dijous 17 de gener, a les 18 hores, a la Sala d'Actes del Palau Robert.

 • RCR Arquitectes, Medalla d'Or de la Generalitat

  RCR Arquitectes, Medalla d'Or de la Generalitat

  L'estudi RCR Arquitectes ha rebut la Medalla d'Or de la Generalitat. Un just reconeixement a Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta, creadors d’aquest estudi d’Olot, que van presentar l'exposició “RCR Arquitectes - Creativitat compartida” el 2015, al Palau Robert.