Horaris:
De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Notícies

 • FLAIX FM celebra 25 anys de ràdio amb una exposició que mira al futur

  FLAIX FM celebra 25 anys de ràdio amb una exposició que mira al futur

  FLAIX FM, primera radiofórmula catalana dedicada exclusivament a la música "dance", repassa el passat, reflexiona sobre el present i pensa en el futur a l’exposició “FLAIX 2042”, que es presenta al Palau Robert per commemorar el 25è aniversari de l’emissora.

 • Projecció de la pel·lícula "Spain in a day",

  Projecció de la pel·lícula

  La programació d'aquesta setmana a la carpa de Mediapro continua avui dijous, 29 de juny, amb la projecció de la pel·lícula "Spain in a day", d’Isabel Coixet, que pretén reflectir un dia en la vida d’Espanya a través de les vivències dels seus ciutadans, explicades en primera persona.

 • Tractament fitosanitari al Jardí el 4 de juliol

  Tractament fitosanitari al Jardí el 4 de juliol

  El dimarts 4 de juliol, es farà un tractament fitosanitari a la vegetació del Jardí, que es tancarà fins a les 16 hores. Recomanem les persones afectades de sensibilitat química múltiple i malalties relacionades que no circulin prop del centre per no exposar-se als contaminants ambientals.

 • De Berga a Sant Vicenç d'Obiols i Santa Maria d'Avià

  De Berga a Sant Vicenç d'Obiols i Santa Maria d'Avià

  La ruta proposada descriu un recorregut de baixa dificultat tècnica, tot i que una mica llarg, pel municipi d'Avià, al sud-oest de Berga, per una zona ben tranquil·la i agradable entre conreus i petits boscos a migdia de la serra de Queralt. Es visiten dues magnífiques ermites romàniques: les de Sant Vicenç d'Obiols i de Santa Maria d'Avià. Es pot escurçar l'itinerari passant per l'estany de Graugés.

 • Exposició fotogràfica "Dalí, Breaking News"

  Exposició fotogràfica

  El Palau Robert presenta l’exposició itinerant “Dalí, Breaking News”, que destaca la faceta del Dalí mediàtic amb una quarantena d’imatges del pintor del fons de l’Agència EFE. La mostra es pot visitar del 16 de juny al 15 d’octubre del 2017, a la Sala 1.