Dijous, 11 febrer 2016

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • Carme Riera parla sobre "Mallorca i els seus personatges" en el cicle de conferències sobre Porcel

  Carme Riera parla sobre

  L’escriptora Carme Riera va pronunciar la conferència "Mallorca i els seus personatges" el dimarts 9 de febrer, a la Sala d’Actes del Palau Robert. Aquesta és la tercera activitat del cicle de conferències que s’organitzen al centre, coincidint amb l’exposició dedicada a Baltasar Porcel.

 • Taller de Maquillatge per a adults, aquest dissabte

  Taller de Maquillatge per a adults, aquest dissabte

  Canvi d'ubicació del taller: Es farà a l'Institut del Teatre. Pl. Margariada Xirgu, s/n. La professora de Maquillatge de l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre, Montserrat Tolosa, descobrirà els trucs del maquillatge que fan servir les actrius en un taller de maquillatge per a adults que s’ha programat per al dissabte 13 de febrer, de les 11 a les 14 hores.

 • Refugiats, l’odissea cap a Europa

  Refugiats, l’odissea cap a Europa

  L’exposició del fotògraf Sergi Càmara “Refugiats, l’odissea cap a Europa”  dóna a conèixer les  rutes cap al continent europeu de molts refugiats de procedència diversa que van a la recerca d’una nova vida, lluny dels conflictes bèl·lics que sacsegen els respectius països. La mostra es pot visitar a partir del 4 de febrer, al Jardí.

 • Consellera Munté: "Aquesta exposició vol ser un crit d'alerta a recuperar els compromisos de respecte i dignitat dels pobles"

  Consellera Munté:

  La consellera de la Presidència, Neus Munté, ha inaugurat aquest divendres  l’exposició fotogràfica "Refugiats, l’odissea cap a Europa", un projecte del fotògraf Sergi Càmara, que es pot visitar al Jardí del Palau Robert de Barcelona i que serà itinerant a Catalunya, amb el suport de les diputacions catalanes i de l’Ajuntament de Barcelona.

 • Coneixeu l'entorn natural de l'estany Ivars i Vila-sana?

  Coneixeu l'entorn natural de l'estany Ivars i Vila-sana?

  Es tracta d'un itinerari que podeu fer tant a peu com en bicicleta. Recuperat el 2005, a l'estany, s'hi han recreat illes amb diferents formes, pendents, alçades i emplaçaments que afavoreixen la fauna, especialment els ocells, amb punts de descans, alimentació i reproducció.