Dilluns, 15 octubre 2018

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Notícies

 • Inauguració de l’exposició “Kosmos Panikkar”

  Inauguració de l’exposició “Kosmos Panikkar”

  El director de la Institució de les Lletres Catalanes, Joan-Elies Adell, va afirmar que l'exposició dedicada a Panikkar al Palau Robert pot fer que el gran públic conegui millor l’obra de Panikkar, l’autor català contemporani amb més projecció internacional, en l’acte inaugural de l’exposició “Kosmos Panikkar”, que va tenir lloc el 10 d’octubre.

 • De Deltebre a la Punta del Fangar

  De Deltebre a la Punta del Fangar

  La diversitat biològica de les espècies del Parc Natural del Delta de l'Ebre i la gran riquesa de l'entorn fan d'aquesta extensa àrea un dels aiguamolls més importants de la península Ibèrica. És, a més, una zona d'acollida de nombroses espècies d'aus migratòries en el seu inacabable viatge entre Àfrica i Europa. D'entre els seus nombrosos indrets interessants, el cordó de dunes mòbils i fixes que s'estenen per tota la superfície de la península del Fangar constitueix un dels sistemes dunars més ben conservats del litoral català. La millor època per fer aquest itinerari és a la primavera.

 • L’exposició “Kosmos Panikkar” explora l’univers del filòsof i teòleg català

  L’exposició “Kosmos Panikkar” explora l’univers del filòsof i teòleg català

  El Palau Robert presenta l'exposició “Kosmos Panikkar” per difondre i debatre entre la ciutadania, amb un discurs pedagògic i creatiu, l'obra excepcional i poc coneguda d'un filòsof que ha aprofundit en temes com la interculturalitat, el diàleg interreligiós i l'espiritualitat.

 • Wifi al Jardí

  Wifi al Jardí

  El servei de wifi gratuït del Palau Robert també està disponible al Jardí, per tal de facilitar l'ús social de les noves tecnologies i l'accés a la informació del centre.

 • PR C-162 Ruta del Sol Blau

  PR C-162 Ruta del Sol Blau

  La Ruta del Sol Blau discorre pels voltants de la població de Torrelles de Llobregat. Durant la caminada, es gaudirà d'espessos boscos de pi blanc i alzina, conreus de fruiters -on destaquen els de cirerers, que donen anomenada a la contrada- i àmplies panoràmiques sobre el delta del Llobregat i el Barcelonès.