Horaris:
De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Dijous, 18 gener 2018

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • Visita guiada a l’exposició “D’ONES” el 24 de gener

  Visita guiada a l’exposició “D’ONES” el 24 de gener

  El dimecres 24 de gener, a les 18 hores, la comissària de l'exposició “D’ONES. Revolució de les dones en la música”, Helena Morén, explicarà el contingut de l'exposició en la segona visita programada en el primer trimestre del 2018.

 • Primera exposició sobre els genis catalans i la seva aportació nacional i internacional

  Primera exposició sobre els genis catalans i la seva aportació nacional i internacional

  La Welcome Talent Society presenta l’exposició “La Llum de Barcelona. Un passeig pel nostre talent”, la primera sobre els genis catalans i la seva aportació nacional i internacional, al Jardí del Palau Robert, del 22 de gener al 22 de febrer. La mostra compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

 • “L’hospital dels valents”, fotos d’Edu Ponces per lluitar contra el càncer infantil

  “L’hospital dels valents”, fotos d’Edu Ponces per lluitar contra el càncer infantil

  El fotoperiodista Edu Ponces presenta la sèrie de fotografies “L’hospital dels valents”, que va fer a nens malalts de càncer el 8 i 9 d’octubre a l’Hospital de Sant Joan de Déu Barcelona, a la tanca del Jardí del Palau Robert a partir del 16 de gener. Una iniciativa que pretén donar visibilitat a la malaltia i recaptar fons per a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre oncològic més gran d’Europa.

 • Visites guiades a l’exposició "D’ONES" amb la comissària Helena Morén

  Visites guiades a l’exposició

  La comissària de l’exposició “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música” explicarà el contingut d’aquesta proposta en visites guiades que s’han programat els dimecres de gener, febrer i març del 2018 a les 18 hores.

 • Itinerari històric pel bosc de Poblet

  Itinerari històric pel bosc de Poblet

  Magnífica excursió pel vessant obac de la serra de Prades dins del terme de Vimbodí i Poblet. Al llarg del recorregut es poden observar antics aprofitaments, construccions i indrets vinculats a la història del bosc i del monestir de Poblet que ajudaran a conèixer la importància històrica de l'espai protegit del Paratge Natural de Poblet.