Horaris:
De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Notícies

 • La ingent tasca cultural de J.B. Cendrós

  La ingent tasca cultural de J.B. Cendrós

  El dimecres 29 de març va tenir la taula rodona "Cendrós avui", per analitzar i aprofundir en la personalitat de J.B. Cendrós, coincidint amb l'exposició que el Palau Robert dedica al mecenes català. Els participants van coincidir en la forta personalitat i determinació de Cendrós i l'estimació profunda pel país que el va portar a impulsar nombroses iniciatives culturals.

 • La Generalitat impulsa el Dia Mundial de l'Activitat Física 2017 per promoure l'activitat física com a eina de salut i benestar

  La Generalitat impulsa el Dia Mundial de l'Activitat Física 2017 per promoure l'activitat física com a eina de salut i benestar

  El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, el secretari de Salut Pública, Dr. Joan Guix, i l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, van presentar, el 29 de març, en un acte al Jardí, les novetats i els actes previstos per la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) 2017, que es commemorarà arreu de Catalunya al voltant del 6 d’abril i que celebrarà l’acte central a la capital de l'Alt Urgell en aquesta data.

 • Disorder

  Disorder

  Imatges de l'exposició del Premi Global de Fotografia i Sostenibilitat Prix Pictet.

 • Exposició: "Barcelona, la façana del cinema – Els orígens del setè art", a l'Espai Catalunya-Europa de Brussel·les

  L'Espai Catalunya-Europa acull  fins al 5 d’abril “Barcelona, la façana del cinema – Els orígens del setè art”, una exposició de la Fundació Aula de Cinema Col·lecció Josep M. Queraltó que mostra el lligam de la ciutat amb el cinema des dels seus orígens.

 • De l'Ampolla a la Bassa de les Olles i lo Goleró

  De l'Ampolla a la Bassa de les Olles i lo Goleró

  Us proposem una passejada en bicicleta per aquest indret privilegiat on la vida natural discorre harmònicament enmig de l'explotació dels recursos agraris i pesquers. La diversitat biològica de les espècies del Parc Natural del Delta de l'Ebre i la gran riquesa de l'entorn fan d'aquesta extensa àrea un dels aiguamolls més importants de la península Ibèrica. Ruta ideal per aficionats a l'ornitologia.