Horaris:
De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

El més consultat

Dimarts, 24 gener 2017

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • Visites guiades amb Toni Massanés a l’exposició dedicada a El Celler de Can Roca

  Visites guiades amb Toni Massanés a l’exposició dedicada a El Celler de Can Roca

  La primera visita guiada del 2017, oberta al públic en general, del comissari Toni Massanés a l’exposició “El Celler de Can Roca, de la Terra a la Lluna” s'ha programat per al dijous 9 de febrer a les 17 hores.

 • De la Mare de Déu de la Pertusa al congost de Mont-rebei

  De la Mare de Déu de la Pertusa al congost de Mont-rebei

  Els feréstecs i escarpats paratges de la serra del Montsec, oberts al pas de del riu Noguera Ribagorçana per l’espectacular engorjat que forma el congost de Mont-rebei, són un escenari privilegiat per a una ruta inoblidable: des del seu punt de partida, l'ermita romànica de la Mare de Déu de la Pertusa, penjada sobre l’espadat, passant per les vertiginoses passarel·les de Montfalcó i fins creuar el congost pel pas excavat a la roca. (Veure audiovisual).

 • El mecenatge i l'activisme cultural de l'empresari J.B. Cendrós

  El mecenatge i l'activisme cultural de l'empresari J.B. Cendrós

  El Palau Robert recorda el mecenatge i l'activisme de J.B. Cendrós a favor de la cultura catalana en una exposició que es presenta del 20 de desembre al 30 d'abril del 2017, a la Sala 4 del Palau Robert.

 • De Castelló d'Empúries a Pedret i als aiguamolls de l'Empordà

  De Castelló d'Empúries a Pedret i als aiguamolls de l'Empordà

  Proposem una ruta per l'extraordinària riquesa del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, la monumental vila de Castelló d'Empúries, l'església de Santa Maria i el poble de Pedret. És, a més, un agradable i fàcil trajecte entre camps de conreu, rius i aiguamolls amb el blau del mar de fons.

 • D'Ulldemolins al congost de Fraguerau. Catalunya en 10 propostes

  D'Ulldemolins al congost de Fraguerau. Catalunya en 10 propostes

  L’audiovisual mostra l'espectacular congost de Fraguerau, envoltat de penyes i parets verticals de capritxoses formes i també aïllades ermites com la de Santa Magdalena, la de Sant Antoni i Santa Bàrbara i la més llunyana, en el temps i en l'espai, de Sant Bartomeu de Fraguerau.