Horaris:
De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Notícies

 • El passat, present i futur de la sanitat privada a Catalunya, a debat

  El passat, present i futur de la sanitat privada a Catalunya, a debat

  El dijous 28 de setembre, a les 10 hores, a la Sala d’Actes, tindrà lloc la Jornada-debat "Passat, present i futur de la sanitat privada a Catalunya", coincidint amb l’exposició “La medicina privada a Catalunya, a través de l’experiència d’Atlàntida.

 • Conferència de l’historiador i crític d’art Ricard Mas sobre “Dalí i la premsa"

  Conferència de l’historiador i crític d’art Ricard Mas sobre “Dalí i la premsa

  L'historiador i crític d’art Ricard Mas pronunciarà la conferència “Dalí i la premsa” el dimarts 26 de setembre, a les 19 hores, a la Sala d’Actes de les Cotxeres. Aquesta és una activitat programada coincidint amb l’exposició “Dalí, Breaking News”, que es presenta actualment al Palau Robert.

 • Els darrers 100 anys de la medicina privada a Catalunya en una exposició

  Els darrers 100 anys de la medicina privada a Catalunya en una exposició

  El Palau Robert acull la primera exposició dedicada a posar en valor la important tasca realitzada a Catalunya per la medicina privada i les asseguradores mèdiques durant els darrers 100 anys.

 • De l'estany de Sant Maurici al refugi d'Amitges

  De l'estany de Sant Maurici al refugi d'Amitges

  L'excursió que que es proposa condueix fins a l'estany Gran d'Amitges i al refugi del mateix nom, és el complement ideal per al visitant que, arribat fins a les ribes de Sant Maurici, se senti esperonat per la curiositat. Es tracta d'una ruta fàcil que, no obstant, requereix un cert esforç físic. Proporcionarà al visitant excel·lents punts de vista per copsar la majestuosa bellesa d'aquest territori tan afavorit per la natura. 

 • Salvador Planas, nou director del Palau Robert

  Salvador Planas, nou director del Palau Robert

  Salvador Planas i Pallarès (l’Hospitalet de Llobregat, 1962) ha estat nomenat nou director del Palau Robert i subdirector general de Difusió. Planas substitueix en el càrrec Carme Cañadell, que va ocupar el càrrec durant 20 anys.