Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Divendres, 20 juliol 2018

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • Aurora tanca les “Nits d’estiu 2018”

  Aurora tanca les “Nits d’estiu 2018”

  Després d'una gira per Canadà, el grup Aurora va tancar les "Nits d'estiu al Jardí Palau Robert" el 19 de juliol, amb un concert en què ses van barrejar el jazz, el flamenc, el ball i molt talent. El grup reuneix un grup de talents sorgits de l'Escola Superior del Taller de Músics.

 • Exposició: "Artesania i Sostenibilitat": innovacions i bones pràctiques del sector artesà català

  Exposició:

  L'Espai Santa Caterina de Girona acull, del 19 de juliol al 30 de setembre de 2018, l'exposició "Artesania i sostenibilitat", una selecció de bones pràctiques en termes de sostenibilitat ambiental i social en el sector artesà català i un espai de reflexió sobre la nostra manera de produir i consumir.

 • De Gósol al Pedraforca pel coll del Verdet

  De Gósol al Pedraforca pel coll del Verdet

  El massís del Pedraforca, inclòs dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró, és un dels paisatges d'alta muntanya més emblemàtics i singulars de tota la geografia catalana.

 • El grup La Folie ha presentat el disc "Foliecietat"

  El grup La Folie ha presentat el disc

  El grup La Folie, premi Enderrock 2018 de la crítica al millor artista revelació, ha presentat el seu segon disc, "Foliecitat" (Petits miracles, 2017) el 12 de juliol en el segon dels concerts programats a les "Nits d’estiu al Jardí del Palau Robert".

 • Les fotos més insòlites del Maig del 68 pels fotògrafs del "France-Soir"

  Les fotos més insòlites del Maig del 68 pels fotògrafs del

  L’Institut français de Barcelona organitza, amb la col·laboració del Palau Robert, l’exposició “Maig del 68 pels fotògrafs del France-Soir”, coincidint amb els 50 anys d’aquests fets històrics, una revolta contra l’ordre establert en una societat estancada.