Horaris:
De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Notícies

 • L'INCAVI i vuit cellers catalans porten, aquest dissabte, la Festa del Vi Novell al Palau Robert

  L'INCAVI i vuit cellers catalans porten, aquest dissabte, la Festa del Vi Novell al Palau Robert

  L'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i vuit cellers catalans productors de vins novells amb denominació d’origen han sumat esforços per promocionar aquest estil de vins i organitzar una Festa del Vi Novell al Palau Robert de Barcelona. La Festa tindrà lloc el dissabte 18 de novembre, de les 11 a les 20.00 hores.

 • "Joana Biarnés. A contracorrent", la mirada femenina

  Joana Biarnés presenta una selecció de 90 fotografies del seu ampli arxiu fotogràfic que mostren l’Espanya de la postguerra civil amb posicions immobilistes i terriblement masculinitzades en una exposició al Palau Robert de Barcelona. Les fotografies corresponen a l’època en què Joana Biarnés va treballar al diari de tarda “Pueblo”, des del 1963 fins al 1973.

 • Dones i música

  Dones i música

  El director general de Difusió, Ignasi Genovès, va destacar les 1.000 dones, els 1.000 noms que s'han dedicat a la música en el darrer segle i que són les protagonistes de l’exposició “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música”, en l’acte inaugural de la mostra el dijous 9 de novembre.

 • El Palau Robert obrirà a les 9 hores

  El Palau Robert obrirà a les 9 hores

  El Palau Robert obrirà a les 9 h en lloc de les 10 h, de dilluns a diumenge, a partir del 15 de novembre.

 • De Guissona a Concabella, Ratera, Pelagalls, les Pallargues, Florejacs i les Sitges

  De Guissona a Concabella, Ratera, Pelagalls, les Pallargues, Florejacs i les Sitges

  Des de Guissona l'excursió s'endinsa per alguns dels llocs més atractius de la Segarra. Concabella, com Ratera, les Pallargues, Florejacs, les Sitges i Palou de Sanaüja conserven fortificacions i castells medievals de quan la vall del Sió feia el paper de línia defensiva entre els comtats cristians i les terres de l’Al-Àndalus.