Diumenge, 16 desembre 2018

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 14.30 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Notícies

 • La serra de Llaberia. De Pratdip al Mont-redon i al Cavall Bernat

  La serra de Llaberia. De Pratdip al Mont-redon i al Cavall Bernat

  Itinerari per la serra de Llaberia que recorre un dels entorns calcaris singulars del sud del Principat, amb atractius paisatgístics, esportius i naturals molt diversos. La serra es va incloure en el Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN) l'any 1992; es considera un espai de transició entre els paisatges de muntanya mitjana propis de la serra de Prades, situada al nord, i els de la serra de Cardó, més eixuts; hi sobresurten algunes comunitats vegetals rares (gatelledes, brolles, pradells, poblaments rupícoles endèmics...) que hostatgen espècies faunístiques en alguns casos excepcionals.

 • L'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa", a l'Espai Catalunya Europa de Brussel·les

  L'exposició

  L’Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern davant la Unió Europea acull, fins al 8 de gener, l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa". La mostra dona a conèixer l’aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball. La Generalitat de Catalunya dedica l’any 2018 a commemorar Pompeu Fabra en el 150 aniversari del seu naixement i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana.

 • Tractament fitosanitari al Jardí el 18 de desembre

  Tractament fitosanitari al Jardí el 18 de desembre

  El dimarts 18 desembre, es farà un tractament fitosanitari a la vegetació del Jardí, que es tancarà fins a les 16 hores. A més del Jardí, tampoc no es podrà accedir a l'exposició "Patufet on ets", que es presenta a la Sala 4.

 • D'Olost a Santa Creu de Jutglar, Lluçà, Santa Eulàlia de Puig-oriol i Perafita

  D'Olost a Santa Creu de Jutglar, Lluçà, Santa Eulàlia de Puig-oriol i Perafita

  Recorregut pel Lluçanès, comarca natural de forta personalitat, adscrita a Osona, que discorre entre muntanyes de suaus relleus, frondosos i extensos boscos, camps de conreu, sobretot de cereals, i nombrosos rierols.

 • D'Aiguafreda a Sant Segimon per Collformic i el Brull

  D'Aiguafreda a Sant Segimon per Collformic i el Brull

  Ascensió pels vessants occidentals del Parc Natural del Montseny. Itinerari de gran bellesa paisatgística, llarg i de fort desnivell. Discorre per pistes en bon estat amb l’excepció d’un petit tram de camí pendent i rocallós sota el turó dels Esqueis i alguns corriols lleugerament tècnics -d'altra banda estalviables- que hi ha més avall del collet de la Costa.