Horaris:
De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

El més consultat

Divendres, 30 setembre 2016

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • Outumuro BCN Retrats

  Outumuro BCN Retrats

  Imatges de l'exposició dedicada a l'Outumuro retratista a la Sala 1, amb 80 fotografies de personatges vinculats amb Barcelona. 

 • Tancament del Jardí i la Sala 4

  Tancament del Jardí i la Sala 4

  El Jardí i la Sala 4, on es presenta actualment l'exposició "Parlaré a classe", estaran tancats aquest divendres, 30 de setembre, a partir de les 17 hores, amb motiu d'un acte.

 • La tasca de l'Escola Villena a favor del teatre

  La tasca de l'Escola Villena a favor del teatre

  Persones vinculades al món del teatre i a l'Escola Isabel de Villena, Carme Sansa, Albert Mestres, Roger Peña, José Lifante (Pepe Ruiz) i Jesusa Andany, van intervenir, el 26 de setembre, en la taula rodona “El Villena i el teatre”, coincidint amb l’exposició "Parlaré a classe".

 • L'exposició "Catalunya des del cel" arriba a l’Espai Catalunya Europa de Brussel·les

  L'exposició

  L'Espai Catalunya Europa acull fins al 2 de novembre l'exposició "Catalunya des del cel", que es va presentar a finals del 2014 al Jardí del Palau Robert. La mostra reuneix una selecció de 44 imatges del fotògraf Yann Arthus-Bertrand, especialitzat en imatges aèries.

 • Col·loquis sobre la vinculació de l’Escola Villena amb els moviments artístics i culturals del país

  Col·loquis sobre la vinculació de l’Escola Villena amb els moviments artístics i culturals del país

  L'Escola Isabel de Villena i la Fundació Carme Serrallonga organitzen, amb la col·laboració del Palau Robert, tres taules rodones sobre teatre, escriptura i música els dies 26 de setembre, 27 d'octubre i 14 de novembre, a la Sala d'Actes de les Cotxeres, coincidint amb l'exposició "Parlaré a classe. Isabel de Villena, una experiència pedagògica singular".