Horaris:
De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Notícies

 • Tancament del Jardí

  Tancament del Jardí

  El Jardí del Palau Robert i la Sala 4, on es presenta l'exposició "L'home europeu", estaran tancats aquest divendres, 1 de juliol, de les 10 a les 16 hores per treballs de manteniment.

 • Arjau Grup d’Havaneres inaugura "Les nits d’estiu"

  Arjau Grup d’Havaneres inaugura

  "Les nits d’estiu al Jardí del Palau Robert" comencen amb l'actuació del grup de Palafrugell Arjau Grup d’Havaneres el dijous 30 de juny, a les 20.30 hores, en el primer dels concerts programats enguany.

 • Nits d’estiu musicals al Jardí

  Nits d’estiu musicals al Jardí

  "Les nits d’estiu al Jardí del Palau Robert" presenten enguany concerts dels grups Arjau Grup d’Havaneres, A Contra Blues, Marinah&Chicuelo, Teràpia de Shock i el Concert Fringe amb Paul Bausader, Artur Cabanas i SuperSax Project. L’oferta es complementa amb la retransmissió de l’òpera "La Bohème" des del Gran Teatre del Liceu. “Les nits" comencen el dijous 30 de juny amb l’actuació d’Arjau Grup d’Havaneres, a les 20.30 hores.

 • Guia didàctica “Tots som súpers!” per a visites escolars

  Guia didàctica “Tots som súpers!” per a visites escolars

  Els col·legis, casals d'estiu i altres entitats que vulguin visitar l’exposició dedicada al Club Super3 poden consultar la Guia “Tots som súpers! Orientacions didàctiques per a escoles” per aprofundir en els continguts de la mostra.

 • Camí Vora Ter. Torelló-Manlleu

  Camí Vora Ter. Torelló-Manlleu

  Aquest itinerari travessa antigues colònies tèxtils, boscos de ribera, de muntanya mitjana, poblacions i espais agrícoles i industrials, llocs que tenen en comú l’aprofitament ancestral del riu. Se suggereix la visita al Museu Industrial de Manlleu.