De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Notícies

 • Un passeig per Vilanova i la Geltrú, una proposta de l'Oficina de Turisme de la Generalitat

  Un passeig per Vilanova i la Geltrú, una proposta de l'Oficina de Turisme de la Generalitat

  L'Oficina de Turisme de la Generalitat a Barcelona, ubicada al palau Robert, proposa un recorregut per la ciutat de Vilanova i la Geltrú, capital de la comarca del Garraf. Una ciutat amb mar, un patrimoni arquitectònic destacat i  una oferta cultural variada, amb museus de rellevància nacional com el del Ferrocarril o la Biblioteca Museu Víctor Balaguer.

 • Aproximació a l'univers de Palau i Fabre amb visites guiades a les exposicions del Palau Robert i la Diputació de Barcelona

  Aproximació a l'univers de Palau i Fabre amb visites guiades a les exposicions del Palau Robert i la Diputació de Barcelona

  El dilluns 19 de març s'han programat dues visites guiades a les exposicions “Jo soc el meu propi experiment” i “Palau mira Picasso”, que es poden visitar al Palau Robert i a l'edifici de Can Serra de la Diputació de Barcelona. La visita del Palau Robert (18 h) anirà a càrrec del comissari Julia Guillamon, i la que es farà a la Diputació (19 h) comptarà amb la presència del comissari Víctor Fernández.

 • De Sant Andreu del Far al Corredor per can Ferrerons i can Miloca

  De Sant Andreu del Far al Corredor per can Ferrerons i can Miloca

  Tranquil·la i plàcida excursió per un dels indrets més assequibles i, alhora, més harmoniosament conservats del Parc del Montnegre i el Corredor, on l'exuberància de la vegetació mediterrània troba l'ocasió de manifestar-se sense impediments.

 • Visites de les escoles a les exposicions

  Visites de les escoles a les exposicions

  Les escoles interessades a visitar les exposicions que es presenten al Palau Robert han de concertar dia i hora de visita al correu palaurobert@gencat.cat amb una setmana d’antelació com a mínim per garantir un accés fluid a les mostres durant totes les hores d’obertura al públic.

 • L'exposició "D'ONES", en imatges

  L'exposició

  L'exposició “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música” proposa una immersió sonora i documental en l’univers musical femení dels Països Catalans.L’itinerari sonor i visual va des de les cançons de bressol i les folkloristes a la música clàssica, l’òpera i la contemporània, passant per les músiques populars i d'arrel, la poesia, la cançó d'autora, el jazz i el blues, el rock i el punk, el pop i les músiques urbanes.