Horaris:
De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Dimecres, 18 octubre 2017

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • Exposició sobre l’ecodisseny català

  Exposició sobre l’ecodisseny català

  Una exposició al Palau Robert mostra, a partir del 20 d’octubre, la vitalitat de l’ecodisseny català amb productes dissenyats amb criteris ambientals premiats en l'edició del 2017 del Premi Catalunya d’Ecodisseny.

 • Lliurament del Premi Catalunya d'Ecodisseny 2017

  Lliurament del Premi Catalunya d'Ecodisseny 2017

  El dijous 19 d'octubre, tindrà lloc el lliurament del Premi Catalunya d'Ecodisseny 2017. En aquest acte, programat a les 20 hores al Jardí, s'hi donaran a conèixer els guanyadors d’aquesta edició que reconeix els productes, productes en desenvolupament i estratègies dissenyats per millorar-ne el comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida.

 • Exposició "Confrontier": fotografies de Kai Wiedenhöfer sobre murs de separació al món

  Exposició

  El fotògraf alemany Kai Wiedenhöfer proposa una reflexió sobre els murs i les fronteres, exemples de la debilitat i la impossibilitat de comunicació humana davant els problemes polítics i econòmics actuals, a l’exposició “Confrontier”, del festival de fotografia documental DOCfield Barcelona. La mostra es pot visitar del 19 d’octubre al 30 de novembre a la tanca del Jardí del Palau Robert.

 • El Palau Robert s'il·luminarà de rosa contra el càncer de mama el 19 d’octubre

  El Palau Robert s'il·luminarà de rosa contra el càncer de mama el 19 d’octubre

  El Palau Robert és un dels edificis emblemàtics de la ciutat de Barcelona que el 19 d'octubre s'il·luminarà de color rosa amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer de Mama.

 • El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna de Madrid presenta l’exposició “Las Vanguardias y Joaquim Molas”

  El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna de Madrid presenta l’exposició “Las Vanguardias y Joaquim Molas”

  El Centre Cultural-Llibreria Blanquerna de la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Madrid acull, del 19 d’octubre al 6 de gener del 2018, l’exposició “Las Vanguardias y Joaquim Molas”, que dona a conèixer la intervenció de Joaquim Molas en la descoberta i l’estudi de les avantguardes literàries i artístiques a Catalunya i en la reivindicació de la modernitat cultural i social.