Horaris:
De dilluns a dissabte, de 10 a 20 h
Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h
Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 

Dissabte, 23 juliol 2016

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • El Concert FRINGE tanca “Les nits d’estiu”

  El Concert FRINGE tanca “Les nits d’estiu”

  El Fringe Festival Torroella de Montgrí porta a “Les nits d’estiu al Jardí del Palau Robert” , el dijous 28 de juliol, el flamenc de Paul Bosauder (18:30), el blues fusió d'Artur Cabanas (19:30) i la singular visió dels clàssics del jazz de SuperSax Project (20:30), en l'última de les activitats programades en l'edició d'enguany.

 • Les esglésies romàniques de la Vall de Boí, una joia de l'art català

  Les esglésies romàniques de la Vall de Boí, una joia de l'art català

  El nou itinerari "Les esglésies romàniques de la Vals de Boí", que incorporem a la base de dades de rutes del Palau Robert, ens apropa una de les joies de l’art català, una mostra excepcional del romànic primerenc d’inspiració llombarda que va ser reconeguda en el seu conjunt com a Patrimoni Cultural de la Humanitat per part de l’UNESCO l’any 2000. Construïdes entre els s. XI-XII, les nou esglésies amaguen petits tresors que cal contemplar tant des de l’interior com des de l’exterior, com també des de la perspectiva aèria que es veu en l'audiovisual.

 • "Comediants. Inventors d'un nou llenguatge"

  Imatges de l'exposició dedicada a aquest grup de teatre català amb 44 anys de trajectòria innovadora.

 • La Soul Machine presenta el disc "Terra negra"

  La Soul Machine presenta el disc

  La banda de música negra del Priorat La Soul Machine va presentar el nou disc "Terra Negra", el primer amb temes propis en el concert del 21 de juliol, a “Les nits d’estiu al Jardí del Palau Robert. El grup ha creat la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio "Fes-te l’estiu".

 • "Tots som súpers!", visites d'escoles i grups d'esplai durant l'estiu

  “Tots som súpers! L’exposició dels 25 anys de Super3” rep la visita de moltes escoles i grups d’esplai durant l'estiu. Les visites programades de grups s’han incrementat d’ençà de l’inici de les vacances escolars.