Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Divendres, 22 juny 2018

No hi ha activitats previstes.

Més activitats

Notícies

 • Espectacle sobre la vida i l’obra del mestre Fabra, el 28 de juny

  Espectacle sobre la vida i l’obra del mestre Fabra, el 28 de juny

  L’actor Òscar Intente interpretarà el monòleg «Pompeu Fabra: jugada mestra!» el dijous 28 de juny, a les 19.30 hores, a la Sala d’Actes del Palau Robert. L’espectacle utilitza la metàfora esportiva per introduir-nos a la dimensió científica, humana i ciutadana del geni ordenador de la llengua catalana, coincidint amb l’Any Pompeu Fabra 2018.

 • Campanya Why?, denúncia de la vulneració dels drets dels infants

  Campanya Why?, denúncia de la vulneració dels drets dels infants

  L'exposició “Per què? Carme Solé Vendrell”, que es presenta a la Sala 1, té continuïtat a la façana lateral del palau Robert amb 60 pintures acríliques de la campanya WHY?, que des del 2014 forma part de la ciutat per denunciar la constant vulneració dels drets dels infants.

 • Wifi al Jardí

  Wifi al Jardí

  El servei de wifi gratuït del Palau Robert també està disponible, a partir de l’11 de juny, al Jardí, per tal de facilitar l'ús social de les noves tecnologies i l'accés a la informació del centre.

 • L’exposicio “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música” es presenta a Tortosa

  L’exposicio “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música” es presenta a Tortosa

  L'exposició “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música” ha començat el recorregut per Catalunya, després de presentar-se al Palau Robert, al Palau Oliver de Boteller de Tortosa fins al 29 de juliol. La mostra l'organitza la Generalitat de Catalunya, amb el comissariat del grup Enderrock i amb el suport de l’Institut Català de les Dones i l’Ajuntament de Tortosa.

 • Una llengua de futur: gràcies mestre Fabra!

  Una llengua de futur: gràcies mestre Fabra!

  L'aparador del Palau Robert es dedica, fins a a l’11 d’octubre, a la figura de Pompeu Fabra i al català, coincidint amb l’Any Pompeu Fabra 2018, que commemora els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic, i els 100 anys de la publicació de la "Gramàtica catalana", que va servir per posar al dia la llengua. Aquesta iniciativa pretén apropar a tots els visitants del centre les grans dades de la llengua catalana en l’actualitat i el paper que va tenir Fabra en aquesta situació, amb textos en català, castellà, anglès i francès.