Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Notícies

 • L'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa", a l'Espai Catalunya Europa de Brussel·les

  L'exposició

  L’Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern davant la Unió Europea acull, fins al 8 de gener, l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa". La mostra dona a conèixer l’aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball. La Generalitat de Catalunya dedica l’any 2018 a commemorar Pompeu Fabra en el 150 aniversari del seu naixement i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana.

 • Tractament fitosanitari al Jardí el 18 de desembre

  Tractament fitosanitari al Jardí el 18 de desembre

  El dimarts 18 desembre, es farà un tractament fitosanitari a la vegetació del Jardí, que es tancarà fins a les 16 hores. A més del Jardí, tampoc no es podrà accedir a l'exposició "Patufet on ets", que es presenta a la Sala 4.

 • Conferència “La vida que neix d’una nova innocència”, amb Xavier Melloni, el dimarts 11 de desembre

  Conferència “La vida que neix d’una nova innocència”, amb Xavier Melloni, el dimarts 11 de desembre

  Xavier Melloni parlarà del tema “La vida que neix d'una nova innocència”, en la conferència que pronunciarà el dimarts 11 de desembre, a les 19 hores, a la Sala d’Actes, dins el cicle d’actes programat al Palau Robert, coincidint amb la mostra “Kosmos Panikkar”.

 • D'Olost a Santa Creu de Jutglar, Lluçà, Santa Eulàlia de Puig-oriol i Perafita

  D'Olost a Santa Creu de Jutglar, Lluçà, Santa Eulàlia de Puig-oriol i Perafita

  Recorregut pel Lluçanès, comarca natural de forta personalitat, adscrita a Osona, que discorre entre muntanyes de suaus relleus, frondosos i extensos boscos, camps de conreu, sobretot de cereals, i nombrosos rierols.

 • D'Aiguafreda a Sant Segimon per Collformic i el Brull

  D'Aiguafreda a Sant Segimon per Collformic i el Brull

  Ascensió pels vessants occidentals del Parc Natural del Montseny. Itinerari de gran bellesa paisatgística, llarg i de fort desnivell. Discorre per pistes en bon estat amb l’excepció d’un petit tram de camí pendent i rocallós sota el turó dels Esqueis i alguns corriols lleugerament tècnics -d'altra banda estalviables- que hi ha més avall del collet de la Costa.