Talent
  • Imprimeix

Primera exposició sobre els genis catalans i la seva aportació nacional i internacional, al Palau Robert

Talent

La Welcome Talent Society presenta l’exposició “La Llum de Barcelona. Un passeig pel nostre talent”,  la primera sobre els genis catalans i la seva aportació nacional i internacional, al Jardí del Palau Robert, del 22 de gener al 22 de febrer.

La mostra compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Del 22 de gener al 22 de febrer de 2018, al Jardí

Destaquem

Images

En aquesta exposició sobre el Talent català i els seus referents actuals, que té com a comissari Albert Torras, hi podrem reconèixer els millors exponents de la creativitat, l'enginy i l'emprenedoria catalans, a través d'un repàs històric d'una trentena de disciplines de les arts i les ciències.

Des de Ramon Llull al Tricicle, de Verdaguer a Anna Veiga, fem un viatge per tot allò que les catalanes i els catalans han aportat a la humanitat, ja sigui des d'un vessant internacional, o amb la demostració de la seva genialitat a casa nostra i a fora. Personatges que marquen èpoques i generacions, i que el fruit de la seva feina i aficions ha permès desenvolupar el nostre planeta, la nostra cultura i el nostre benestar.

 

Minipimer- Gabriel Lluelles Ramon Llull Tricicle
Minipimer- Gabriel Lluelles Ramon Llull Tricicle

L’exposició s’estructura en els apartats següents: Medicina; Gastronomia; Arquitectura;  Invents;  Consum; Literatura; Filosofia i pensament; Música clàssica; Institucions; Religió;  Arts escèniques;  Músiques modernes;  Humor; Comunicació; Arts plàstiques; Cinema; Esport; Publicitat i disseny; Ciència i tecnologia; Mobilitat; Moda i joieria; Alimentació; Edició; Llengua i educació; Noves tecnologies i emprenedors; Fotografia, i Catalans al món.

La recentment creada Welcome Talent Society de Barcelona és una iniciativa ciutadana que vol cercar, difondre i reunir el millor talent català contemporani.

Pretén millorar la imatge de les marques de Catalunya i Barcelona amb el talent de la gent. També vol recaptar recursos per a l’organització i la dotació de premis, i alhora donar suport a entitats que lluitin contra les malalties des de Catalunya.

 

 

ictenu - monturiol Anna Veiga Monturiol
ictenu - Monturiol Anna Veiga Monturiol
Data d'actualització:  19.01.2018