ImpacteAgenda
  • Imprimeix

Visita guiada amb el comissari Toni Massanés

El comissari Toni Massanés ha explicat, el 9 de febrer, el contingut de l'exposició dels trenta anys del restaurant El Celler de Can Roca en una visita adreçada al públic en general. Una visita que ha permès els assistents a aprofundir en el contingut de l'exposició.

10/02/2017 08:02
VisitaMassanes

Toni Massanés va fer el recorregut pels sis àmbits de l'expsoició, que van des de la descoberta de les arrels del "món Roca" originari, a la fonda familiar regentada pels seus pares a Girona, fins a l’experiència total del reconegut internacionalment com a millor restaurant del món, El Celler de Can Roca.

El comissari de l'exposició i director de la Fundació Alícia, a Món Sant Benet, Toni Massanés, ha estat guardonat enguany amb un dels Premis Ciutat de Barcelona que ha fet públics l'Ajuntament de Barcelona. El guardó reconeix el seu lideratge en projectes desenvolupats a Barcelona durant el 2016 en diferents àmbits: exposicions com la del Palau Robert, publicacions, recerca històrica i divulgació cultural de la gastronomia.