ImpacteAgenda
  • Imprimeix

L’exposició "RCR Arquitectes - Creativitat compartida" es presenta a la primera Biennal d’Arquitectura d’Euskadi

L'exposició "RCR Arquitectes - Creativitat compartida", que es va presentar el 2015 al Palau Robert, és una de les activitats que s'na programat a MUGAK, la primera Biennal d’Arquitectura d’Euskadi. La mostra es pot visitar del 6 de novembre al 31 de gener del 2018, al Palau Miramar de Donosti.

05/11/2017 13:11
RCR

La mostra de Donosti també inclou l’exposició "RCR Arquitectes: papers", que es va presentar a l’espai Arts Santa Mònica per donar a conèixer el procés creatiu del despatx mitjançant dibuixos, esbossos i papers diversos.

"RCR Arquitectes - Creativitat compartida", organitzada per la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb RCR·BUNKA Fundació privada, mostra l'obra dels arquitectes Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta, guardonats amb el Premi Pritzker 2017. L’exposició repassa els 25 anys d'una trajectòria que fa una aposta per la recerca d'una arquitectura en pura harmonia amb l'entorn, en presenta el moment actual i el futur que s'acosta.

El lehendakari, Iñigo Urkulo, va inaugurar l'exposició el 6 de novembre. També va assistir a l'acte, en representació de la Generalitat, el director general de Difusió, Ignasi Genovès.