ImpacteAgenda
  • Imprimeix

Salvador Planas, nou director del Palau Robert

Salvador Planas i Pallarès (l’Hospitalet de Llobregat, 1962) ha estat nomenat nou director del Palau Robert i subdirector general de Difusió. Planas substitueix en el càrrec Carme Cañadell, que va ocupar el càrrec durant 20 anys.

07/09/2017 13:09
Salvador

El nou director, llicenciat en Història Contemporània per la Universitat Central de Barcelona i Màster en Direcció Administratiu Comptable, és funcionari del Cos Superior d’Administració de la Generalitat de Catalunya des de l’1 de desembre de 1989. Fins a l’1 de desembre de 2009, va ocupar diversos càrrecs al Departament de Cultura: cap de Secció de Promoció de la Música, cap de Secció de Promoció de la Premsa, cap de Secció de promoció de les Arts Plàstiques, Cap de Secció de Promoció del Llibre, responsable tècnic de Relacions Culturals i de recursos i programació. Fins al nomenament ha estat el cap de servei d’Innovació i Cooperació del Departament de la Presidència. Salvador Planas comença la seva tasca com a nou director del Palau Robert el dimarts 12 de setembre.

Amb aquest nomenament es vol reforçar la tasca que es porta a terme des del centre, que acull també l’Oficina de Turisme de Catalunya, per donar a conèixer Catalunya a través d’exposicions, publicacions, actes i activitats que posen de manifest la creativitat, la innovació, la solidaritat, la emprenedoria i la vitalitat de la societat catalana.