ImpacteAgenda
  • Imprimeix

"Dalí breaking news", el reconeixement a una persona polièdrica

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, va afirmar que l’exposició "Dalí, Breaking News" és "un reconeixement a una persona polièdrica, el Dalí personatge de portes enfora, i el Dalí artista, geni, en l’acte inaugural de l’exposició el 15 de juny.

07/06/2017 10:06
ExpoDali

Segons el parer del conseller, "el turisme no només es mou per una gran capital, grans ciutats o magnífiques platges, sinó que també es mou per la recerca d'identitats culturals i Dalí és un bon exemple". Va destacar que el Museu Dalí siguin, amb 1,3 milions, el més visitat "de Catalunya

Per Baiget, aquesta exposició pot propiciar que el visitant del Palau Robert s'animi a visitar el Museu Dalí i l'entorn en què es va moure i, per tant, es converteixi en reclam turístic per a les comarques gironines.

En aquest acte, el director general de Difusió, Ignasi Genovès, va remarcar que Dalí va ser el primer gran mediàtic del país i un dels actius turístics de les comarques gironines.

També van parlar en l’acte el president de la Diputació de Girona, Pere Vila; el delegat de l’Agència EFE a Barcelona, Leandre Lamor; i el director de la Fundació Abertis, Sergi Loughney.

Aquesta exposició destaca la faceta del Dalí mediàtic amb una quarantena d’imatges del pintor del fons de l’Agència EFE. La mostra es pot visitar del 16 de juny al 15 d’octubre del 2017, a la Sala 1.