ImpacteAgenda
  • Imprimeix

MEDIAPRO porta al Palau Robert una exposició sobre la revolució del món audiovisual

Vivim el món en directe a través de les imatges que ens arriben del que hi passa. Però què hi ha darrere de cada imatge? L’exposició “MEDIAPRO LIVE, la revolució en directe” proposa descobrir l’esforç humà i la revolució tecnològica que permet portar informació i entreteniment a tot arreu amb una immediatesa total.

30/05/2017 10:05
Mediapro

L’exposició ens permetrà repassar les imatges més icòniques dels darrers 20 anys, compartir amb l’equip d'El Intermedio una reunió de guió aprofitant la tecnologia 360 o veure el bategar del Grup MEDIAPRO a través de 100 tauletes tàctils on repassarem les feines i les xifres del grup audiovisual més important d’Europa. Coneixerem 50 persones que amb la seva feina o la seva visió del món han influït en la trajectòria del Grup i descobrirem la creativitat i l’esforç que hi ha darrere dels centenars de projectes que MEDIAPRO ha impulsat en aquests 24 anys i que en molts casos han estat reconeguts amb els premis més destacats.

Per fer-ho, el visitant podrà posar-se unes ulleres de realitat virtual, veure una projecció immersiva del que significa un Barça-Real Madrid en una carpa instal·lada al jardí del Palau Robert i visitar la unitat mòbil més gran d’Espanya o deixar-se entrevistar per Clara Segura o el Gran Wyoming.

L’espai de l’exposició està repartit en nou àmbits. Set ocupen els 350 metres quadrats del segon pis del Palau Robert: Live, Entra, Noms, Idees, Set, Som, VR Miquel Barceló. A l’exterior se situarà la Unitat Mòbil més gran d’Espanya i una carpa de 100 metres quadrats per viure l’emoció d’un Barça-Real Madrid des de tots els punts de vista.

La imatge gràfica de l’exposició, un cor que batega, és obra de la il·lustradora Maria Corte.

L’exposició estarà oberta fins al 24 de setembre i durant aquests 4 mesos es programaran una cinquantena d’activitats paral·leles i converses professionals.

Mediapro