ImpacteAgenda
  • Imprimeix

Commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant

La Generalitat de Catalunya se suma a la celebració del Dia Universal dels Drets de l'Infant amb l'acte que tindrà lloc el 20 de novembre, al Jardí del Palau Robert, a les 13 hores, presidit pel vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i que comptarà amb la col·laboració de la il·lustradora Carme Solé Vendrell, que pintarà el rostre d'un nen.

13/11/2018 08:11
DretsInfants

També intervindran en l’acte el secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Miquel Gamisans; el director de l’Oficina de Drets Civils i Polítics, Adam Majó; la secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva; la il·lustradora Carme Solé Vendrell, que reclamarà a les administracions més implicació i mitjans en el respecte dels drets dels infants; Jaume Escala, que recitarà el poema El niño yuntero de Miguel Hernández i cantarà la cançó del conte Els nens del mar. També hi assistirà el director general de Difusió, Jordi del Río.

La Secretaria de Difusió i Atenció Ciutadana i la Direcció General de Difusió volen recordar institucionalment com a Govern aquesta efemèride, coincidint amb l'exposició que Carme Solé Vendrell ha fet al Palau Robert pels 50 anys de la seva trajectòria. Amb motiu d'aquesta exposició, s'ha instal·lat a la façana Diagonal d'aquest Palau la seva gran obra WHY? MIRADES, amb 60 rostres d'infants que prèviament han estat al carrer.

El vicepresident Pere Aragonès presidirà l’acte el dimarts 20 de novembre, a les 13 hores, al Jardí del Palau Robert