ImpacteAgenda
  • Imprimeix

Jornada de donació de sang “Salvar vides no fa por” aquest dissabte

El Banc de Sang organitza la campanya especial de donació de sang “Salvar vides no fa por” aquest dissabte, 10 de novembre, al Palau Robert. De 10 a 14 i de 16.30 a 20.30 hores, la Sala d’Actes estarà oberta per rebre els donants.

09/11/2018 07:11
Sang

A més, durant el dia petits i grans gaudiran de tallers de maquillatge de fantasia i terror, i comptaran amb l’animació d’especialistes en caracterització als jardins i a l’interior de la sala. Un grup de zombis animarà la donació durant tot el dia

La sang, sempre necessària
Cada dia es necessiten entre 800 i 1.000 donacions de sang a Catalunya per cobrir les necessitats dels hospitals. La campanya del Palau Robert arriba després dels ponts d’octubre i novembre, i abans del pont de la Constitució del desembre, època en què les donacions baixen al voltant del 20% pel canvi d’hàbits de la ciutadania.

Avui hi ha sang a Catalunya per a les necessitats dels hospitals dels propers 7 dies, quan el nivell òptim serien els 10 dies. D’alguns grups com el 0 negatiu però, només hi ha sang per a 4 dies.

Totes les campanyes es poden seguir a través de les xarxes socials del Banc de Sang i Teixits (@donarsang).