ImpacteAgenda
  • Imprimeix

Jordi del Río: “El Festival DOCfield ens interpel·la i ens fa reflexionar”

El director general de Difusió, Jordi del Río, va afirmar que les exposicions que es presenten al Festival DOCfield Barcelona ens interpel·len i ens fan reflexionar, posen de relleu zones grises i eviten les veritats absolutes, en l’acte inaugural d’aquest festival de fotografia documental, que va tenir lloc el 8 de novembre.

09/11/2018 08:11
DOCfield

Així mateix, va comentar que el Palau Robert ha esdevingut un observatori sobre les tendències actuals de la fotografia en el fotoperiodisme amb les exposicions del DOCfield i la mostra ”Creadors de consciència”, en l’acte inaugural del festival de fotografia documental DOCfield 2018 Barcelona, que va tenir lloc el 8 de novembre. També va posar en valor que DOCfield és un projecte liderat per dones.

A més, en l'acte, van intervenir la directora artística del DOCfield, Helena Vélez, que va presentar l’oferta del festival a la ciutat de Barcelona; la responsable d’educació de Photographic Social Vision, Alice Monteil, i les fotògrafes Olivia Harris i Keba Khmaios, que presenten els seus treballs al Pati de Lletres de la Universitat de Barcelona i al Centre Cívic Pati Llimona.

El Palau Robert acull tres exposicions de la secció oficial del festival de fotografia documental DOCfield 2018 Barcelona: “Senior Love Triangle”, “L’empremta familiar” i “Retrat de família”.

El festival DOCfield és una iniciativa col·lectiva de la ciutat que lidera la Fundació Photographic Social Vision i que reconeix el valor de la fotografia documental i el fotoperiodisme. DOCfield Barcelona celebra enguany la seva 6ª edició entorn del tema “Amor. Efectes de l’afecte”.