ImpacteAgenda
  • Imprimeix

Aproximacions pràctiques inspirades en el pensament de Panikkar, conferència amb Aleix Bonfill, Inés Castel-Branco i Pere Monràs

Aleix Bonfill Garcia, Inés Castel-Branco i Pere Monràs parlaran del tema “Aproximacions pràctiques inspirades en el pensament de Panikkar” en la conferència que s’ha organitzat el dimarts 27 de novembre, a les 19 hores, a la Sala d’Actes, dins el cicle d’actes programat al Palau Robert, coincidint amb la mostra “Kosmos Panikkar”.

19/11/2018 12:11
ConferenciaPanikkar

L’acte es complementarà amb l’actuació musical de Carles Benítez, Cristina Duran Coroleu, Joan Planas i Maria Yndurain Miracle.

Aquest cicle de conferències l’organitza la Casa de l’Ésser, amb la col·laboració del Palau Robert i Fragmenta Editorial. L’objectiu del cicle és reflexionar sobre l’obra i trajectòria de Panikkar, però també repensar, en diàleg (crític), aquells temes que el van inspirar. I tot això, amb la mirada posada també en una aplicació pràctica d’aquest pensament.

L’exposició “Kosmos Panikkar” pretén difondre i debatre entre la ciutadania, amb un discurs pedagògic i creatiu, l’obra excepcional i poc coneguda d’un filòsof que ha aprofundit en temes com la interculturalitat, el diàleg interreligiós i l’espiritualitat.

El dimarts 27 de novembre, a les 19 h.