ImpacteAgenda
  • Imprimeix

Conferència de Montserrat Castellà i Lluís Planas “El no-temps de l’instant present”

Montserrat Castellà Olivé i Lluís Planas pronunciaran la conferència “El no-temps de l’instant present”, el dimarts 13 de novembre, dins el cicle de conferències i taules rodones que s’ha programat al Palau Robert, coincidint amb la mostra “Kosmos Panikkar”.

12/11/2018 08:11
Panikkar

La conferència tindrà lloc a les 19 hores, a la Sala d’Actes. Presentarà l’acte Agustí Rochet, i s’hi ha programat l’actuació musical de Joan Anton Mateu.

Aquest cicle de conferències l’organitza la Casa de l’Ésser, amb la col·laboració del Palau Robert i Fragmenta Editorial. L’objectiu del cicle és reflexionar sobre l’obra i trajectòria de Panikkar, però també repensar, en diàleg (crític), aquells temes que el van inspirar. I tot això, amb la mirada posada també en una aplicació pràctica d’aquest pensament.

L’exposició “Kosmos Panikkar” pretén difondre i debatre entre la ciutadania, amb un discurs pedagògic i creatiu, l’obra excepcional i poc coneguda d’un filòsof que ha aprofundit en temes com la interculturalitat, el diàleg interreligiós i l’espiritualitat.

El 13 de novembre, a les 19 h, dins el cicle dedicat a Raimon Panikkar