ImpacteAgenda
  • Imprimeix

Conferència d’Ignasi Moreta sobre el tema “Pensar amb Raimon Panikkar” el 23 d’octubre

El comissari de l’Any Panikkar i de l’exposició “Kosmos Panikkar”, Ignasi Moreta, pronunciarà la conferència “Pensar amb Raimon Panikkar", la primera activitat del cicle de conferències i taules rodones que s’ha programat al Palau Robert, coincidint amb la mostra “Kosmos Panikkar”.

01/10/2018 08:10
Moreta

La conferència tindrà lloc a les 19 hores, a la Sala d’Actes. Presentarà l’acte Montse Castellà Olivé, i hi haurà l’actuació musical de Sara Hamann Julià i Laura Hamann Julià.

Aquest cicle de conferències l’organitza la Casa de l’Ésser, amb la col·laboració del Palau Robert i Fragmenta Editorial. L’objectiu el cicle és reflexionar sobre la seva obra i trajectòria, però també repensar, en diàleg (crític), aquells temes que el van inspirar. I tot això, amb la mirada posada també en un aplicació pràctica d’aquest pensament.

L’exposició “Kosmos Panikkar” pretén difondre i debatre entre la ciutadania, amb un discurs pedagògic i creatiu, l’obra excepcional i poc coneguda d’un filòsof que ha aprofundit en temes com la interculturalitat, el diàleg interreligiós i l’espiritualitat.