ImpacteAgenda
  • Imprimeix

La cantant britànica Janine Johnson obre “Les Nits d’estiu 2018"

Janine Johnson ha inaugurat, el 5 de juliol, amb un concert de música de "soul" i de jazz “Les nits d’estiu al Jardí del Palau Robert”. Una vetllada musical que no ha decebut el nombrós public que hi ha assistit, i que ha comptat amb una gran interpretació, una posada en escena excel·lent i l'acompanyament d'un sextet de luxe.

06/07/2018 11:07
Janine

El Palau Robert organitza els concerts amb la col·laboració de l’empresa Santa Eulàlia, el Club Marketing Barcelona i la Fundació Ecotic. L’accés és lliure fins a l’aforament màxim de l’espai.

Janine Johnson és una de les veus més poderoses i versàtils en l’escena britànica, on ha triomfat amb els seus espectacles dedicats a James Bond, la música soul o els repertoris dels Beatles i els Stones, tots ells passats pel sedàs del jazz.

En aquest nou treball, la cantant ha viatja a Barcelona per oferir una nit de soul i jazz, en companyia de músics destacats de l’escena jazzística de casa nostra. Janine Johnson estarà acompanyada pel sextet format per Paul Evans (trompeta), Gabriel Amargant (saxo), Joan Vinyals (guitarra), Mark Aanderud (piano), Isaac Coll (baix) i Pere Foved (bateria).