ImpacteAgenda
  • Imprimeix

Cloenda del festival DOCfield Barcelona 2018, amb l'estrena de l'audiovisual “Love me tender”

El festival de fotografia documental de Barcelona, que va començar el 9 de novembre, clausura la seva VI edició amb l'estrena de "Love me tender", una peça audiovisual creada a partir dels 10 projectes fotogràfics seleccionats de la convocatòria llançada per l'editorial Slideluck. L'acte de cloenda tindrà lloc el dimecres 5 de desembre, a les 19 hores, a la Sala d'Actes del Palau Robert.

23/11/2018 08:11
LoveMeTender

Intervindran en l'acte la directora del Photographic Social Vision, Sílvia Omedes, i la directora artística del festival DOCfield Barcelona, Helena Vélez Olabarria.

La peça audiovisual, que inclou treballs de Toni Amengual i Maria Contreras Coll, entre altres autors, reflexiona a través d'històries obertes i narratives no lineals sobre la necessitat bàsica i universal de l'amor en la societat canviant en la qual vivim.

La peça audiovisual proposa una reflexió a través d'històries obertes i narratives no lineals sobre la necessitat bàsica i universal de l'amor en el context de la societat canviant en la qual vivim.

La peça inclou fotografies de Toni Amengual, Ciro Battiloro, Francesca Cesari, Maria Contreras Coll, Tara Fallaux, Lena Kunz Fotografie, Margaret Mitchell, ConsTanza PorTnoy, Tatiana Sardá i Stephanie Taiber.

Després de la cloenda del festival DOCfield Barcelona, "Love me tender" es presentarà a festivals de tot el món.