ImpacteAgenda
  • Imprimeix

Nancy Borowick presenta el projecte “L’empremta familiar” aquest dimecres

La fotògrafa Nany Borowick presenta el projecte fotogràfic “L’empremta familiar”, un relat colpidor sobre el càncer dels seus pares, en un acte que tindrà lloc aquest dimecres, 21 de novembre, a les 19 hores, a la Sala d’Actes. L’acompanyarà en la presentació Maria Abad, investigadora de VHIO (Vall d'Hebron Institute of Oncology).

17/11/2018 10:11
Borowick

En l’exposició “L’empremta familiar”, Nancy Borowick capta amb la seva càmera i amb fotos en blanc i negre, amb la sensibilitat i sentiment d’una filla, els darrers anys de la vida dels seus pares, que van rebre tractament al mateix temps per un càncer avançat.

Aquesta és una de les exposicions que es presenta al Palau Robert en el marc del festival de fotografia documental DOCfield 2018, una iniciativa col·lectiva de la ciutat que lidera la Fundació Photographic Social Vision i que reconeix el valor de la fotografia documental i el fotoperiodisme.

Nancy Borowick (1985) és una fotògrafa humanitaria nascuda i criada a l'Estat de Nova York. És llicenciada en Fotografia Documental i Fotoperiodisme al Centre Internacional de Fotografia i llicenciada en Antropologia i Fotografia.