ImpacteAgenda
  • Imprimeix

9, 10 i 11 d'agost, projeccions a la carpa Mediapro: "Concert per a l'Entesa de les Civilitzacions i els Drets Humans", "Comandante" i “Barcelona, Die Feuerrose"

Aquesta setmana, dimecres 9, dijous 10, i divendres 11 d'agost, a les 20.30 h, es projecten "Concert per a l'Entesa de les Civilitzacions i els Drets Humans.", "Comandante" i “Barcelona, Die Feuerrose", a la carpa de Mediapro al Jardí. Entrada lliure.

08/08/2017 09:08
ActivMediapro

Activitats de l'exposició #MediaproLive per aquesta setmana

9 d'agost: El "Concert per a l'Entesa de les Civilitzacions i els Drets Humans" dirigit per Daniel Barenboim amb la Osquestra West-Eastern Divan, va ser enregistrat el 31 d'octubre de 2015 al Palau de les Nacions Unides de Ginebra. El concert va comptar amb la presència de Ban Ki-moon, Secretari General de les Nacions Unides, així com també amb líders mundials.

10 d'agost: La pel·lícula “Comandante”, dirigida per Oliver Stone. Més de 30 hores d'entrevistes i converses són necessàries per fer es aquest retrat personal de Fidel Castro. Una pel·lícula que aconsegueix inèdites reflexions sobre Cuba i la situació política internacional. La presentació de "Comandante" a la Berlinale va provocar una forta commoció, per la seva temàtica i pel moment polític que vivia l'illa.

11 d'agost: La pel·lícula "Barcelona, Die Feuerrose", és dirigida per Manuel Huerga i amb narració en alemany de Daniel Brühl. El film, que es va realitzar íntegrament en format estereoscòpic (3D), permet contemplar la vida de la ciutat en tots els seus àmbits.

 

El Palau Robert i MEDIAPRO programen aquestes activitats amb motiu de l’exposició “MEDIAPRO LIVE. La revolució en directe”. La programació inclou la projecció de pel·lícules, sèries de televisió, obres de teatre i concerts de música produïts per MEDIAPRO, de manera que passi a formar part de l’oferta d’activitats de la ciutat de Barcelona coincidint amb els mesos d’estiu.