pr
  • Imprimeix

PLACES EXHAURIDES. Visites guiades a l’exposició "D’ONES" amb la comissària Helena Morén

PLACES EXHAURIDES. Activitat gratuïta. Cal reserva prèvia a la bústia palaurobert@gencat.cat. Trobada, a l’entrada del Palau Robert, davant l’aparador de l’exposició.

 

Quan

Data14.02.2018 - 14.02.2018

Hora18 h

Afegeix al calendari de Google
Guiada

PLACES EXHAURIDES. Visites guiades a l’exposició "D’ONES" amb la comissària Helena Morén

La comissària de l’exposició “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música” explicarà el contingut d’aquesta proposta en visites guiades que s’han programat els dimecres de gener, febrer i març del 2018 a les 18 hores. La primera visita tindrà lloc el 17 de gener.

La resta de les visites amb Helena Morén, periodista de la revista musical Enderrock, es faran el 24 i 31 de gener, el 7, 14, 21 i 28 de febrer i el 7, 14, 21 de març.

“D’ONES” proposa una immersió sonora i documental en l’univers musical femení dels Països Catalans. En són les protagonistes artistes femenines a través de composicions, cançons i videoclips.

El recorregut pels diversos gèneres musicals, a través de cantants, compositores i instrumentistes, posa de manifest la dimensió, la diversitat i la qualitat de la música creada per dones als Països Catalans, i és un reconeixement al talent femení per tal que ocupi el lloc que li pertoca per les seves importants aportacions.

 

On

Palau Robert

Passeig de Gràcia, 107

08008 Barcelona

Telèfon 932921260

Correu electrònic