pr
  • Imprimeix

Contacte

Qui som?

El Palau Robert de Barcelona és un centre d’exposicions que disposa de més de mil metres quadrats per a les seves activitats. S’ubica en un edifici neoclàssic situat en la cruïlla entre l’avinguda Diagonal i el passeig de Gràcia, dues de les avingudes més importants de la ciutat. L’edifici també acull una Oficina de Turisme, on un equip de professionals facilita informació de tot  Catalunya.

Les activitats del Palau Robert tenen continuïtat a l’edifici de les Cotxeres, amb una  sala reservada per a exposicions  i una altra en què es programen actes i activitats de tipus cultural i social.

Entre els dos edificis trobem l’espai tranquil i amb vegetació abundant del Jardí, que convida al descans i a la pausa enmig del brogit ciutadà.

Adreça

Palau Robert. Centre d'Informació de Catalunya
Passeig de Gràcia, 107 08008 Barcelona
palaurobert@gencat.cat
93 292 12 60
93 238 80 91 / 92 / 93
Bústia de contacte. Formulari

 

012 i telèfons especialitzats

Horaris

De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h

Tancat el 25 i 26 de desembre, i l'1 i 6 de gener 
El 5 de gener, de 9 a 17 h, i el 24 i 31 de desembre, de 9 a 14.30 h

Com arribar-hi

Metro: línies L3 i L5
estació Diagonal

FGC: línies L6, L7, S1, S2, S5, S6 i S7
estació Provença

Autobusos:
tmb.cat

 

Visites de les escoles a les exposicions

Les escoles interessades a visitar les exposicions que es presenten al Palau Robert han de concertar dia i hora de visita al correu palaurobert@gencat.cat amb una setmana d’antelació com a mínim per garantir un accés fluid a les mostres durant totes les hores d’obertura al públic. més informació 

 

Actes al Palau Robert

Les institucions o entitats sense ànims de lucre que vulguin fer ús de la Sala d’Actes, Jardí o altres dependències del Palau Robert poden fer la sol·licitud al correu actespalaurobert@gencat.cat.
més informació