Nits

2018: Nits d’estiu musicals amb Janine Johnson i els grups La Folie i Aurora

Tornen enguany “Les nits d’estiu al Jardí del Palau Robert” amb la cantant britànica Janine Johnson, i els grups La Folie i Aurora, en concerts programats els dijous 5, 12 i 19 de juliol, a les 20 hores.

nits

El Palau Robert organitza els concerts amb la col·laboració de l’empresa Santa Eulàlia, el Club Marketing Barcelona i la Fundació Ecotic. L’accés és lliure fins a l’aforament màxim de l’espai.

Janine Johnson

El Palau Robert obre els concerts, el 5 de juliol,  amb l’estrena de la nova proposta musical de Janine Johnson, una de les veus més poderoses i versàtils en l’escena britànica, on ha triomfat amb els seus espectacles dedicats a James Bond, la música soul o els repertoris dels Beatles i els Stones, tots ells passats pel sedàs del jazz.

En aquest nou treball, la cantant viatjarà a Barcelona per oferir una nit de soul i jazz, en companyia de músics destacats de l’escena jazzística de casa nostra, entre els quals hi trobem el saxofonista Gabriel Amargant. Veure en acció Janine Johnson escortada per aquest sextet de luxe és garantia d’espectacle assegurat.

 

JANINE JOHNSON, veu
PAUL EVANS, trompeta
GABRIEL AMARGANT, saxo
JOAN VINYALS, guitarra
MARK AANDERUD, piano
ISAAC COLL, baix
PERE FOVED, bateria

Imatges del concert

Janine Johnson

Janine Johnson

La Folie

El grup barceloní La Folie, premi Enderrock 2018 de la crítica al millor artista revelació, presenta el seu segon disc, Foliecitat (Petits Miracles, 2017) el 12 de juliol. El disc, amb una sonoritat contundent i compacta,  s'inicia amb la cançó A foc lent, que a la vegada és la manera com la banda entén el seu procés: a poc a poc, sense pressa, per assaborir cada moment que la música els dona l'oportunitat de gaudir. Optimisme pop però tocant de peus a terra, amanit d'una fusió colorista, que té com a gran potencial la veu de la líder de la formació, Paula Giberga.

 

PAULA GIBERGA, veu
ANDREU ROIG, composició, guitarra i cors
TOMÀS PUJOL, baix
FERRAN BADAL, flauta travessera i guitarra
CENTO CARBÓ, bateria

Imatges del concert

La Folie

La Folie

Aurora

El darrer concert té com a protagonista, el 19 de juliol, el grup Aurora, que reuneix un grup de talents sorgits de l’Escola Superior del Taller de Músics. Els uneix un compromís amb la creació contemporània, el llenguatge del jazz com a acord tàcit d'eina funcional i de codi lingüístic, i el món del flamenc com a via d'exploració per arribar a territoris nous. Aquesta nova aventura musical gira entorn de la figura de Manuel de Falla, en un viatge a través de les seves cançons més populars i la seva relació amb García Lorca i Felip Pedrell.

 

PERE MARTÍNEZ, veu
MAX VILLAVECCHIA, piano
JAVIER GARRABELLA, baix
JOAN CARLES MARÍ, bateria
JOSE MANUEL ÁLVAREZ, ball

 

Imatges del concert

Aurora

Aurora

logos

Data d'actualització:  08.06.2018