ImpacteAgenda
 • Imprimeix

Actualitat

 • Tractament fitosanitari al Jardí el 18 de desembre

  Tractament fitosanitari al Jardí el 18 de desembre

  El dimarts 18 desembre, es farà un tractament fitosanitari a la vegetació del Jardí, que es tancarà fins a les 16 hores. A més del Jardí, tampoc no es podrà accedir a l'exposició "Patufet on ets", que es presenta a la Sala 4.

  • 11/12/2018
 • Conferència “La vida que neix d’una nova innocència”, amb Xavier Melloni, el dimarts 11 de desembre

  Conferència “La vida que neix d’una nova innocència”, amb Xavier Melloni, el dimarts 11 de desembre

  Xavier Melloni parlarà del tema “La vida que neix d'una nova innocència”, en la conferència que pronunciarà el dimarts 11 de desembre, a les 19 hores, a la Sala d’Actes, dins el cicle d’actes programat al Palau Robert, coincidint amb la mostra “Kosmos Panikkar”.

  • 09/12/2018
 • L’exposició "La Política retratada", a l’Espai Santa Caterina de Girona

  L’exposició

  L'espai Santa Caterina de Girona acull, fins al 23 de febrer de 2019, l’exposició "La Política retratada", una mostra col·lectiva que repassa la crònica social i política dels darrers 40 anys a través de l’obra crítica, sovint satírica i sempre esmolada de 48 dibuixants humorístics mitjançant 200 acudits publicats en 60 mitjans.

  • 28/11/2018
 • La tendresa d’un triangle amorós de gent gran, vist per la fotògrafa Isadora Kosofsky

  La tendresa d’un triangle amorós de gent gran, vist per la fotògrafa Isadora Kosofsky

  L’exposició “Senior Love Triangle”, amb imatges de la fotògrafa Isadora Kosofsky, és la proposta del festival de fotografia documental DOCfield Barcelona del 2018 que es presenta al Jardí del Palau Robert del 8 de novembre al 9 de desembre.

  • 24/11/2018
 • Tancament de l’accés al Jardí pel carrer Rosselló

  Tancament de l’accés al Jardí pel carrer Rosselló

  L'accés al Jardí del Palau Robert pel carrer Rosselló estarà tancat al públic a partir del 26 de novembre i fins a finals de febrer amb motiu de les obres en un edifici proper.

  • 23/11/2018
 • Cloenda del festival DOCfield Barcelona 2018, amb l'estrena de l'audiovisual “Love me tender”

  Cloenda del festival DOCfield Barcelona 2018, amb l'estrena de l'audiovisual “Love me tender”

  El festival de fotografia documental de Barcelona, que va començar el 9 de novembre, clausura la seva VI edició amb l'estrena de "Love me tender", una peça audiovisual creada a partir dels 10 projectes fotogràfics seleccionats de la convocatòria llançada per l'editorial Slideluck. L'acte de cloenda tindrà lloc el dimecres 5 de desembre, a les 19 hores, a la Sala d'Actes del Palau Robert.

  • 23/11/2018
 • L’exposició “D’ONES (R)evolució de les dones en la música”, Premi Bones Pràctiques de Comunicació no sexista

  L’exposició “D’ONES (R)evolució de les dones en la música”, Premi Bones Pràctiques de Comunicació no sexista

  L’Associació de Dones Periodistes de Catalunya ha atorgat el Premi Bones Pràctiques de Comunicació no sexista a l’exposició “D’ONES (R)evolució de les dones en la música”, organitzada per la Generalitat de Catalunya a partir d’una iniciativa del Grup Enderrock i amb el suport de l'Institut Català de les Dones. El lliurament d’aquest Premi i d’altres que concedeix l’Associació de Dones Periodistes tindrà lloc el 23 de novembre, a l’Auditori del CaixaForum de Barcelona, a les 19 h, durant la Festa dels Premis de Comunicació no sexista, i el Premi Margarita Rivière.

  • 23/11/2018
 • Nancy Borowick: “La fotografia em va ajudar a viure i entendre millor el càncer dels meus pares”

  Nancy Borowick: “La fotografia em va ajudar a viure i entendre millor el càncer dels meus pares”

  La fotògrafa Nancy Borowick, que presenta l'exposició “L'empremta familiar” a la Sala 2, va explicar que la fotografia la va ajudar a viure i entendre millor tot el procés de la malaltia del càncer dels seus pares, una experiència que van viure conjuntament, durant la conversa que va mantenir amb Maria Abad Méndez, investigadora de Vall d'Hebron Institute of Oncology, per parlar de l'exposició, la malaltia i la fotografia com a eina de sensibilització.

  • 22/11/2018
 • Aproximacions pràctiques inspirades en el pensament de Panikkar, conferència amb Aleix Bonfill, Inés Castel-Branco i Pere Monràs

  Aproximacions pràctiques inspirades en el pensament de Panikkar, conferència amb Aleix Bonfill, Inés Castel-Branco i Pere Monràs

  Aleix Bonfill Garcia, Inés Castel-Branco i Pere Monràs parlaran del tema “Aproximacions pràctiques inspirades en el pensament de Panikkar” en la conferència que s’ha organitzat el dimarts 27 de novembre, a les 19 hores, a la Sala d’Actes, dins el cicle d’actes programat al Palau Robert, coincidint amb la mostra “Kosmos Panikkar”.

  • 19/11/2018
 • Vicepresident Aragonès: “El Govern està compromès a construir un país amb drets per a tothom i la defensa dels drets dels infants no està aïllada de la resta de drets”

  Vicepresident Aragonès: “El Govern està compromès a construir un país amb drets per a tothom i la defensa dels drets dels infants no està aïllada de la resta de drets”

  El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, va afirmar que el Govern està compromès a construir un país amb drets per a tothom i que la defensa dels drets dels infants no està aïllada de la resta de drets que cal defensar, en la commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant, que va tenir lloc el 20 de novembre al Palau Robert.

  • 19/11/2018
 • Tancament del Jardí aquest dijous

  El Jardí del Palau Robert i la Sala 4 estaran tancats aquest dijous, 22 de novembre, a partir de les 15 hores, amb motiu de la preparació d'un acte.

  • 18/11/2018
 • El Palau Robert acull la festa d’inauguració de la novena edició de The Shopping Night Barcelona

  El Palau Robert acull la festa d’inauguració de la novena edició de The Shopping Night Barcelona

  El Palau Robert acull la festa de la inauguració de The Shopping Night Barcelona el dijous 22 de novembre, a les 20.30 hores. La celebració pretén dinamitzar el comerç, la cultura i la gastronomia i s'organitza coincidint amb la campanya de Nadal.

  • 17/11/2018
 • Nancy Borowick presenta el projecte “L’empremta familiar” aquest dimecres

  Nancy Borowick presenta el projecte “L’empremta familiar” aquest dimecres

  La fotògrafa Nany Borowick presenta el projecte fotogràfic “L’empremta familiar”, un relat colpidor sobre el càncer dels seus pares, en un acte que tindrà lloc aquest dimecres, 21 de novembre, a les 19 hores, a la Sala d’Actes. L’acompanyarà en la presentació Maria Abad, investigadora de VHIO (Vall d'Hebron Institute of Oncology).

  • 17/11/2018
 • Una mirada sobre el retrat de família al llarg del temps

  Una mirada sobre el retrat de família al llarg del temps

  L’aparador del Palau Robert presenta, del 8 de novembre al 3 de febrer, les 45 fotografies seleccionades en la convocatòria de la Fundació Photographic Social Vision amb el nom “Retrat de família”, en el marc de l’edició del Festival DOCfield Barcelona.

  • 15/11/2018
 • Commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant

  Commemoració del Dia Universal dels Drets de l’Infant

  La Generalitat de Catalunya se suma a la celebració del Dia Universal dels Drets de l'Infant amb l'acte que tindrà lloc el 20 de novembre, al Jardí del Palau Robert, a les 13 hores, presidit pel vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i que comptarà amb la col·laboració de la il·lustradora Carme Solé Vendrell, que pintarà el rostre d'un nen.

  • 13/11/2018
 • Vuit cellers catalans i l'Incavi porten la Festa del Vi Novell a Barcelona

  Vuit cellers catalans i l'Incavi porten la Festa del Vi Novell a Barcelona

  El Jardí del Palau Robert acollirà, el dissabte 17 de novembre, de les 11 a les 20 hores, la Festa del Vi Novell a Barcelona, una iniciativa de vuit cellers catalans i de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi) per promocionar aquests vins. El xef Nandu Jubany serà l'encarregat de fer el pregó i donarà el tret de sortida a la jornada de dissabte.

  • 13/11/2018
 • “L’empremta familiar”, relat colpidor de Nancy Borowick sobre el càncer terminal dels seus pares

  “L’empremta familiar”, relat colpidor de Nancy Borowick sobre el càncer terminal dels seus pares

  L’exposició del festival DOCfield Barcelona 2018 “L’empremta familiar”, que es pot visitar a la Sala 2 fins al pròxim 3 de febrer, explica com la fotògrafa Nancy Borowick capta amb la seva càmera i amb fotos en blanc i negre, amb la sensibilitat i sentiment d’una filla, els darrers anys de la vida dels seus pares, que van rebre tractament al mateix temps per un càncer avançat. Un relat colpidor que narra els últims capítols de les seves vides, que es van apagar amb 364 dies de diferència; es van morir en els anys 2013 i 2014.

  • 12/11/2018
 • Conferència de Montserrat Castellà i Lluís Planas “El no-temps de l’instant present”

  Conferència de Montserrat Castellà i Lluís Planas “El no-temps de l’instant present”

  Montserrat Castellà Olivé i Lluís Planas pronunciaran la conferència “El no-temps de l’instant present”, el dimarts 13 de novembre, dins el cicle de conferències i taules rodones que s’ha programat al Palau Robert, coincidint amb la mostra “Kosmos Panikkar”.

  • 12/11/2018
 • Presentació del llibre-catàleg "Kosmos Panikkar"

  Presentació del llibre-catàleg

  El dijous 15 de novembre es farà la presentació del llibre “Kosmos Panikkar. El món de Raimon Panikkar: una mirada integradora”. El volum, publicat per la Institució de les Lletres Catalanes, és el catàleg de l'exposició “Kosmos Panikkar”, que es pot visitar al Palau Robert fins al 3 de febrer de 2019. La presentació del llibre anirà a càrrec del crític i historiador de l’art Daniel Giralt-Miracle, conjuntament amb els editors del volum i comissaris de l’exposició, Ignasi Moreta i Xavier Serra Narciso, a les 19 hores, a la Sala d'Actes.

  • 12/11/2018
 • “Posant rostre als números del Mediterrani”, conversa amb el fotògraf César Dezfuli

  “Posant rostre als números del Mediterrani”, conversa amb el fotògraf César Dezfuli

  El fotògraf César Dezfuli participa en les activitats del Festival DOCfield Barcelona amb la conversa “Posant rostre als números del Mediterrani” el dimecres 14 de novembre, a les 19 hores, a la Sala d’Actes.

  • 11/11/2018

Visites de les escoles a les exposicions

Les escoles interessades a visitar les exposicions que es presenten al Palau Robert han de concertar dia i hora de visita al correu palaurobert@gencat.cat amb una setmana d’antelació com a mínim per garantir un accés fluid a les mostres durant totes les hores d’obertura al públic. més informació 

 

Actes al Palau Robert

Les institucions o entitats sense ànims de lucre que vulguin fer ús de la Sala d’Actes, Jardí o altres dependències del Palau Robert poden fer la sol·licitud al correu actespalaurobert@gencat.cat.
més informació