ImpacteAgenda
 • Imprimeix

Actualitat

 • L'Observatori Cultural de Gènere presenta l'informe 2017 “Dones als festivals de música de Catalunya”

  L'Observatori Cultural de Gènere presenta l'informe 2017 “Dones als festivals de música de Catalunya”

  L'Observatori Cultural de Gènere presenta l'informe 2017 “Dones als festivals de música de Catalunya” el dimecres 13 de desembre, a les 19 hores, al Palau Robert, coincidint amb la presentació al centre de l’exposició “D’ONES. (R)evolució de les dones en la música”.

 • Una exposició recrea el món de Palau i Fabre i els seus poemes amb diversos creadors

  Una exposició recrea el món de Palau i Fabre i els seus poemes amb diversos creadors

  Una exposició descobreix l'univers poètic de Josep Palau i Fabre amb tretze poemes del seu llibre “Poemes de l’Alquimista”, interpretats per creadors de diverses disciplines. La mostra és una de les activitats programades amb motiu de la commemoració del centenari del naixement de Josep Palau i Fabre.

 • L’exposició “Actrius catalanes del segle XX”, millor muntatge d’una exposició efímera dels Premis Emporia

  L’exposició “Actrius catalanes del segle XX”, millor muntatge d’una exposició efímera dels Premis Emporia

  L’estudi de disseny Isabel López Vilalta + Associats ha rebut el guardó Selecció Emporia dels Premis d’aquest nom en la categoria al millor muntatge d’una exposició efímera no itinerant per l’exposició “Actrius catalanes del segle XX”, que es va presentar al Palau Robert i al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna de Madrid durant el 2016.

 • "Joana Biarnés. A contracorrent", la mirada femenina

  Joana Biarnés presenta una selecció de 90 fotografies del seu ampli arxiu fotogràfic que mostren l’Espanya de la postguerra civil amb posicions immobilistes i terriblement masculinitzades en una exposició al Palau Robert de Barcelona. Les fotografies corresponen a l’època en què Joana Biarnés va treballar al diari de tarda “Pueblo”, des del 1963 fins al 1973.

 • Castell de l’Areny-Sant Romà de la Clusa-Puiglluent-Sant Julià de Cosp

  Castell de l’Areny-Sant Romà de la Clusa-Puiglluent-Sant Julià de Cosp

  El Catllaràs és un massís calcari situat a cavall dels mantells geològics del Pedraforca i del de Vallfogona. Amb una bona diversitat d'ambients. Hi trobem formacions d'alzinar que ocupen els solells, importants rouredes i pinedes calcícoles distribuïdes pels solells i els fons de vall mentre que a les obagues hi predominen les fagedes amb boix, gens habituals al Berguedà. Cal destacar la presència de la flor de neu, espècie molt rara al país i protegida per la legislació. Atents a la presència del cérvol, una de les espècies de gran interès de l'espai, conjuntament amb el gall fer i la marta.

 • Joana Biarnés presenta el seu llibre "Disparant amb el cor", una antologia de les seves millors imatges

  Joana Biarnés presenta el seu llibre

  Joana Biarnés va parlar de la satisfacció que sent amb l'exposició "A contracorrent" per l'acollida i per les emocions que sent en veure les imatges d'una llarga trajectòria com a fotògrafa, en la presentació del llibre "Disparant amb el cor", que va tenir lloc el 4 de desembre al Palau Robert.

 • Tancament del Jardí per tractament fitosanitari el 29 de novembre

  Tancament del Jardí per tractament fitosanitari el 29 de novembre

  El dimecres 29 de novembre, es farà un tractament fitosanitari a la vegetació del Jardí, que es tancarà fins a les 16 hores. Recomanem les persones afectades de sensibilitat química múltiple i malalties relacionades que no circulin prop del centre per no exposar-se als contaminants ambientals des de les 7 a les 16 hores.

 • El Palau Robert obre a les 9 hores

  El Palau Robert obre a les 9 hores

  El Palau Robert obre a les 9 h en lloc de les 10 h, de dilluns a diumenge, a partir del 15 de novembre.

 • Ignasi Genovès destaca l’excel·lència poètica de Palau i Fabre

  Ignasi Genovès destaca l’excel·lència poètica de Palau i Fabre

  El director general de Difusió, Ignasi Genovès, va recomanar una immersió en el món Palau i Fabre per descobrir la vitalitat, la força i l'empenta d'un home que va viure intensament i va tenir un capacitat especial per expressar els seu sentiments d'una manera commovedora, en la inauguració de l'exposició “Jo soc el meu propi experiment”, el 29 de novembre.

 • El repte del #GivingTuesday: 100 donants de plasma

  El repte del #GivingTuesday: 100 donants de plasma

  El Palau Robert acollirà donants de plasma en la jornada solidària “Giving Tuesday”, que organitza el Banc de Sang el dimarts 28 de novembre, de les 10 a les 15 hores a la Sala d’Actes de les Cotxeres, equipada amb lliteres i l’equip mèdic necessari. L’objectiu de la jornada al Palau Robert i als hospitals amb bancs de sang de donació és aconseguir 100 nous donants.

 • De Guissona a Concabella, Ratera, Pelagalls, les Pallargues, Florejacs i les Sitges

  De Guissona a Concabella, Ratera, Pelagalls, les Pallargues, Florejacs i les Sitges

  Des de Guissona l'excursió s'endinsa per alguns dels llocs més atractius de la Segarra. Concabella, com Ratera, les Pallargues, Florejacs, les Sitges i Palou de Sanaüja conserven fortificacions i castells medievals de quan la vall del Sió feia el paper de línia defensiva entre els comtats cristians i les terres de l’Al-Àndalus.

 • L'INCAVI i vuit cellers catalans porten, aquest dissabte, la Festa del Vi Novell al Palau Robert

  L'INCAVI i vuit cellers catalans porten, aquest dissabte, la Festa del Vi Novell al Palau Robert

  L'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i vuit cellers catalans productors de vins novells amb denominació d’origen han sumat esforços per promocionar aquest estil de vins i organitzar una Festa del Vi Novell al Palau Robert de Barcelona. La Festa tindrà lloc el dissabte 18 de novembre, de les 11 a les 20.00 hores.

 • Dones i música

  Dones i música

  El director general de Difusió, Ignasi Genovès, va destacar les 1.000 dones, els 1.000 noms que s'han dedicat a la música en el darrer segle i que són les protagonistes de l’exposició “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música”, en l’acte inaugural de la mostra el dijous 9 de novembre.

 • L’exposició "RCR Arquitectes - Creativitat compartida" es presenta a la primera Biennal d’Arquitectura d’Euskadi

  L’exposició

  L'exposició "RCR Arquitectes - Creativitat compartida", que es va presentar el 2015 al Palau Robert, és una de les activitats que s'na programat a MUGAK, la primera Biennal d’Arquitectura d’Euskadi. La mostra es pot visitar del 6 de novembre al 31 de gener del 2018, al Palau Miramar de Donosti.

 • Exposició gràfica i sonora sobre les dones en la música catalana

  Exposició gràfica i sonora sobre les dones en la música catalana

  EL Palau Robert proposa una immersió sonora i documental en l'univers musical femení dels Països Catalans a l'exposició “D’ONES: (R)evolució de les dones en la música”, protagonitzada per 1.000 artistes femenines al llarg del darrer segle a través de composicions, cançons i videoclips.

 • La Fundació Juan Bonal a Catalunya celebra la seva Gala Anual de la Solidaritat

  La Fundació Juan Bonal a Catalunya celebra la seva Gala Anual de la Solidaritat

  La Fundació Juan Bonal, des de la seva Delegació a Catalunya, convoca padrins, col·laboradors i amics de la Fundació a celebrar la Gala Anual de la Solidaritat el divendres 10 de novembre, a les 18.30 hores, al Palau Robert.

 • De l'estany de Sant Maurici al refugi d'Amitges

  De l'estany de Sant Maurici al refugi d'Amitges

  L'excursió que que es proposa condueix fins a l'estany Gran d'Amitges i al refugi del mateix nom, és el complement ideal per al visitant que, arribat fins a les ribes de Sant Maurici, se senti esperonat per la curiositat. Es tracta d'una ruta fàcil que, no obstant, requereix un cert esforç físic. Proporcionarà al visitant excel·lents punts de vista per copsar la majestuosa bellesa d'aquest territori tan afavorit per la natura. 

 • Visita guiada a l’exposició “Confrontier” amb el fotògraf Kai Wiedenhöfer

  Visita guiada a l’exposició “Confrontier” amb el fotògraf Kai Wiedenhöfer

  El fotògraf Kai Wiedenhöfer va explicar el contingut de l’exposició “Confrontier”, que es pot visitar a la tanca del Jardí, en una visita guiada el 23 d’octubre.

 • Exposició sobre l’ecodisseny català

  Exposició sobre l’ecodisseny català

  Una exposició al Palau Robert mostra, fins al 19 de novembre, la vitalitat de l’ecodisseny català amb productes dissenyats amb criteris ambientals premiats en l'edició del 2017 del Premi Catalunya d’Ecodisseny.

 • Ignasi Genovès destaca l’atreviment i la gosadia de Joana Biarnés com a fotoreportera en un món d’homes

  Ignasi Genovès destaca l’atreviment i la gosadia de Joana Biarnés com a fotoreportera en un món d’homes

  El director general de Difusió, Ignasi Genovès, va destacar l'atreviment i la gosadia de Joana Biarnés com a fotoreportera en un món d'homes, aportant la mirada i la sensibilitat femenina, en la inauguració de l'exposició "Joana Biarnés. A contracorrent”, que va tenir lloc el 26 d’octubre, al Jardí.