Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat

 
 • Visites guiades a les exposicions de RCR al Palau Robert i Arts Santa Mònica (30.06.2015)
  El dimecres 1 de juliol tindrà lloc la tercera visita guiada amb els arquitectes de RCR a les exposicions que presenten al Palau Robert i Arts Santa Mònica. La visita al Palau Robert comença a les 18 hores, i a les 20 h s’ha programat el debat “Viure el paisatge. Habitar l’arquitectura” a Arts Santa Mònica, moderat per Manuel Guerrero, amb Rafael Aranda (RCR), Joan Nogué, Jordi Pigem i Fina Puigdevall.
 • Aquest dijous, actuació d' Eva Fernández Group a "Les nits d’estiu" (30.06.2015)
  La jove promesa del jazz català Eva Fernández, acompanyada de David Pastor (trompeta), José Luis Guart (piano i teclat), Toni Pagès (bateria) i Miquel Angel Cordero (contrabaix), inaugura aquest dijous, a les 20.30 hores, “Les nits d’estiu al Jardí del Palau Robert 2015” amb un repertori de jazz molt variat.
 • Ignasi Genovès: “Cal acabar de definir el model de negoci del format digital” (30.06.2015)
  El director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, ha afirmat que un dels reptes del sector de la comunicació és acabar de definir el model de negoci del format digital en el web, tauletes i telèfons intel·ligents, en el parlament de cloenda de la presentació del “Llibre Blanc de les Revistes i la Premsa en Català”, que ha tingut lloc aquest migdia, a la Sala d’Actes de les Cotxeres.
 • El secretari de Comunicació ha presentat l' "Informe de la comunicació a Catalunya 2013-2014", que permet mirar el sector amb un "moderat optimisme" (29.06.2015)
  El secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí, considera que les dades reflectides en l’ "Informe de la comunicació a Catalunya 2013–2014", permeten mirar el sector de la comunicació català amb “moderat optimisme”. Martí així ho va assegurar en el discurs de cloenda de l’acte de presentació de l'esmentat informe que va tenir lloc el 29 de juliol al Palau Robert de Barcelona.
 • Nits d’estiu musicals amb Eva Fernández, Mazoni, Rumbamazigha i la projecció de l’òpera “La Traviata”   (26.06.2015)

  Arriben, un any més, “Les nits d’estiu al Jardí del Palau Robert 2015” amb un oferta musical variada, gratuït i de qualitat que enguany es concreta en les actuacions d’Eva Fernández Group, Mazoni i Rumbamazigha els dijous 2, 9 i 16 de juliol a les 20.30 hores. Les Nits tindran continuïtat el 18 de juliol, amb la projecció en diferit de l’òpera “La traviata”, de G. Verdi.

1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 32

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem