Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat

 
 • Inauguració de l’exposició "Scouting in Catalonia" (01.04.2015)
  El director general de Creació i Empreses Culturals, Jordi Sellas, el director executiu de l’Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent i el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, han presidit, el dimecres 1 d’abril, l’acte inaugural de l’exposiicó "Scouting in Catalonia".
 • Concurs "Scouting in Catalonia" (01.04.2015)
  Els visitants de l’exposició "Scouting in Catalonia" poden participar en un concurs i guanyar un dels tres exemplars del llibre-catàleg en què s’ha inspirat l’exposició.
 • De Tavertet a Sant Corneli   (27.03.2015)

  Per aquesta setmana, us proposem una ruta força assequible que surt de l'encimbellat poble de Tavertet, una de les icones del massís del Collsacabra, situat ben bé al límit de la cinglera homònima. Tavertet compta amb un seguit de cases antigues, un espectacular entorn natural caracteritzat per la seva peculiar geologia i l'església romànica de Sant Cristòfol. 

 • Sender Joan Maragall. La fageda d'en Jordà   (19.03.2015)

  L'itinerari és curt i planer, ideal per passejar pel cor de la fageda d'en Jordà, admirar-ne l'encís i submergir-se plenament en la seva atmosfera peculiar. És especialment recomanable fer l'excursió a la tardor, quan el color groc i rogenc de les fulles atorga un aspecte policromat de gran bellesa a aquest antic bosc caducifoli.

 • “Com-s'ha-fet” l’exposició #CatalunyaMoto (16.03.2015)
  Audiovisual que mostra el procés de producció de la primera gran exposició sobre la #moto i el motociclisme catalans, des dels àmbits industrial, social, esportiu i tecnològic.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 21

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem