Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat

 
 • Visita guiada a l’exposició de RCR amb Rafael Aranda (03.09.2015)
  L’arquitecte de RCR Rafael Aranda va fer, el dimecres 2 de setembre, l’última de les visites guiades que s’han fet a les exposicions que presenten al Palau Robert i al Centre Arts Santa Mònica per donar a conèixer en profunditat les dues propostes.
 • De l'embassament de Flix al mas del Favó per la Reserva Natural de Sebes   (27.08.2015)

  Aquest itinerari recorre la ribera de l'Ebre per uns ombrívols i ben conservats paratges naturals de frondosa vegetació on destaquen les illes verges, petites extensions de terreny aïllades enmig del riu, com les de la Reserva Natural de Sebes, que, a causa de la seva inaccessibilitat, mantenen una gran riquesa biològica i possibiliten que nombroses espècies d'ocells hi facin vida.

 • Volta al Pedraforca des de Gòsol   (20.08.2015)

  Itinerari circular per l'emblemàtica muntanya del Pedraforca, dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró, que permet contemplar espectaculars vistes de tots els seus vessants. Es discorre al peu del massís entre frondosos boscos per antics camins històrics com el Camí dels Bons Homes, el dels Minaires o la ruta dels Segadors, tot gaudint de singulars paisatges molt ben conservats com la magnífica vall...

 • Itinerari de Montaner. D'Os de Civís a la borda Cremada   (13.08.2015)

  Aquesta curta i bonica excursió pel Parc Natural de l'Alt Pirineu s'enfila d'Os de Civís a la carena muntanyenca fronterera amb Andorra per l'obaga de Montaner. Un cop als prats de pastura de la borda Cremada, es pot gaudir d'una bona panoràmica a ponent del pic de Salòria i el coll de Conflent, l'única via de comunicació directa d'Os amb territori català. A Os de Civís, també anomenat Aós, cal visitar l'església de Sant Pere, la farga d'Aós i el Centre d'Informació del Parc.

 • De Vilanova de Sau a Sant Romà de Sau   (06.08.2015)

  Les arbredes humides de les Guilleries, l'altiplà abrupte del Collsacabra i la vall de Sau constitueixen un rerepaís privilegiat. Aquesta ruta serveix de descoberta inicial dels paratges propers a Vilanova de Sau descrivint un itinerari assequible que permet gaudir dels principals punts d'interès paisatgístic de la zona i de l'agradable entorn rural, alhora que passa prop de cuidats masos.

1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 37

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem