Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat

 
 • Sender Joan Maragall. La fageda d'en Jordà   (19.03.2015)

  L'itinerari és curt i planer, ideal per passejar pel cor de la fageda d'en Jordà, admirar-ne l'encís i submergir-se plenament en la seva atmosfera peculiar. És especialment recomanable fer l'excursió a la tardor, quan el color groc i rogenc de les fulles atorga un aspecte policromat de gran bellesa a aquest antic bosc caducifoli.

 • “Com-s'ha-fet” l’exposició #CatalunyaMoto (16.03.2015)
  Audiovisual que mostra el procés de producció de la primera gran exposició sobre la #moto i el motociclisme catalans, des dels àmbits industrial, social, esportiu i tecnològic.
 • Ruta "De Sabadell a Sant Vicenç de Verders, Can Deu, Sant Julià d'Altura i el CIA Bonvilar"   (13.03.2015)

  Aquest itinerari recorre una zona que, malgrat ser semiurbana, ofereix paisatges agradables i belles panoràmiques de Sant Llorenç del Munt, els cingles de Gallifa i el Farell passant entre frondosos boscos, camps de conreu i rieres. Es pot complementar la sortida amb la visita a l'Espai Natura de Can Deu i al Centre d'Informació Ambiental Bonvilar, de l'Ajuntament de Terrassa.

 • "BiblioTEC", en imatges   (09.03.2015)

  Reportatge fotogràfic de l’exposició “BiblioTec. Cent anys d’estudis i professió bibliotecària 1915-2015”, que es pot visitar fins al 10 de maig de 2015, a la Sala 4 de les Cotxeres. La mostra, uqe coincideix amb l’Any de les Biblioteques, s'organitza amb motiu del centenari de la creació de l’Escola de Bibliotecàries l’any 1915.

 • Imatges #CatalunyaMoto   (05.03.2015)

  Fotografies de la primera gran exposició sobre la moto i el motociclisme catalans. Es pot visitar fins al 25 d'octubre de 2015 a les Sales 1 i 2 de Palau Robert.

1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 20

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem