Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat

 
 • Volta a l'embassament de Sant Llorenç de Montgai   (17.04.2015)

  Als voltants s'hi descobreixen paratges naturals de gran bellesa com l'espadat de la Coma de Gelis, la Paret de l'Ós i frondoses pinedes. La diversitat de perspectives en tan curt espai és extraordinària.

 • Conseller Vila: “RCR Arquitectes, des d’Olot al món amb un missatge propi” (16.04.2015)
  El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va afirmar que l'exposició de RCR Arquitectes al Palau Robert amb motiu dels 25 anys de l’estudi posa de manifest com aquests professionals s’han projectat al món amb un missatge propi, amb una altra manera d’aproximar-se a la realitat”, en l’acte inaugural d'aquesta mostra, que va tenir lloc el 15 d’abril al Jardí.
 • Visites guiades a l’exposició de "RCR Arquitectes" (15.04.2015)
  A partir del dilluns 20 d'abril s'han programat visites a l'exposició "RCR Arquitectes Creativitat compartida” per a totes les persones interessades a aprofundir en el contingut d'aquesta mostra que repassa els 25 anys d'aquest estudi d'arquitectes d’Olot.
 • Desfilada solidària de moda “Petit Style Walking” (15.04.2015)
  La desfilada solidària “Petit Style Walking” mostrarà aquest dissabte, 18 d'abril, les tendències de la moda infantil d'enguany i alhora recollirà material escolar, joguines o roba per al Casal dels Infants, una entitat que porta diverses dècades ajudant famílies de tota Catalunya en la seva integració social, laboral i familiar. L'acte tindrà lloc a les 18 hores, al Jardí.
 • Itineraris per fer en família   (10.04.2015)

  Aquesta setmana us animem a fer una de les rutes que hem seleccionat especialment per fer en família, assequibles per petits i grans.

1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 23

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem