Accés al contingut Accés al menú de la secció

Exposicions

 

Actualitat

 
 • De Quart al castell de Palol i a Santa Margarida de Quart   (18.12.2014)

  La ruta proposada forma part de l'oferta del Centre BTT del Gironès i permet pedalar en bicicleta amb tota seguretat anant més enllà de la circulació per les Vies Verdes tot possibilitant un contacte més proper amb la natura i el patrimoni cultural. Es tracta d'una tranquil·la excursió que parteix del punt d'acolliment de Quart i visita el castell de Palol d'Onyar i l'església de Santa Margarida de Quart, situats en indrets tranquils i d'entorn cuidat.

 • Enderrock presenta el número "La veu d’un poble", amb 100 cançons per explicar Catalunya al món (16.12.2014)
  El director general d'Atenció Ciutadana i Difusió , Ignasi Genovès, ha afirmat que la iniciativa de la revista Enderrock d’editar el numero “La Veu d'un Poble”, que inclou 100 cançons de l’imaginari col·lectiu català, és una iniciativa molt apropiada per explicar Catalunya al món en una conjuntura tan especial com la que viu el país, en l’acte de presentació ‘d’aquesta edició especial de la publicació que s’ha fet aquest migdia al Palau Robert.
 • El pessebre i horaris de Nadal (16.12.2014)
  L'Associació de Pessebristes de Catalunya presenta enguany, al vestíbul del Palau Robert, el diorama del pessebrista Josep Bofill “Adoració dels pastors”, amb motiu de les festes de Nadal.
 • Barcelona en bicicleta (11.12.2014)
  El nou vídeo de les rutes del Palau Robert proposa un recorregut llarg de 35 quilòmetres en bicicleta que passa per tot Barcelona i que mostra tant els punts més cèntrics i turístics com d’altres que no formen part dels circuïts turístics habituals. La durada aproximada és de 3-4 hores, en funció del ritme i del nombre d’aturades.
 • Campanya de recollida de joguines (09.12.2014)
  El Palau Robert col·labora amb Creu Roja Joventut com a punt de recollida de joguines entre el 5 i el 22 de desembre, una de les actuacions programades en la XXII campanya de joguines que porta per lema "No és per les Joguines. La teva solidaritat, els seus drets".
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 13

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem