Accés al contingut Accés al menú de la secció

Exposicions

 

Actualitat

 
 • Camins del Jussà. De Llordà al castell de Llordà i Siall   (30.01.2015)

  Camins del Jussà és un projecte de recuperació dels antics camins de ferradura i d'altres d'històrics i tradicionals de la comarca del Pallars Jussà. Alguns camins que estaven a punt de perdre's s'han reobert i, en general, s'han dut a terme treballs de conservació, s'ha instal•lat senyalització a les cruïlles i s'ha abalisat el recorregut amb marques grogues. El resultat és una sèrie d'itineraris a través dels quals es poden descobrir els millors racons d'aquesta comarca pirinenca.

 • L’Any de la Llum, al Palau Robert (30.01.2015)
  El Palau Robert i l’ICFO-Institut de Ciències Fotòniques presenten l’aparador “El poder de la fotònica: les aplicacions de la llum, de la ficció a la realitat” del 30 de gener al 22 de febrer, en el marc de l’Any Internacional de la Llum.
 • El Jardi i la Sala 4, tancats aquest divendres (29.01.2015)
  El Jardí del Palau Robert i la Sala 4, on es pot visitar l'exposició dedicada a Eugeni Xammar, estaran tancats aquest divendres, 30 de gener, al públic, per la previsió de fortes ventades que afectaran la major part del territori, atenent les recomanacions realitzades per Protecció Civil de la Generalitat.
 • El Palau Robert exposa una selecció de fotografies del projecte "Camí a l’Escola" (28.01.2015)
  El Palau Robert exposa una selecció de fotografies del projecte "Camí a l’Escola" entre el 15 de gener i el 28 de febrer, a les tanques del Jardí del carrer Còrsega. Un projecte que consisteix en un documental de producció francesa i una exposició fotogràfica.
 • TV3 estrena aquest dimarts el documental "Vestida de negre", que descobreix la situació de les dones a l'Afganistan (27.01.2015)
  El programa “Sense ficció” de TV3 estrena aquest dimarts, a les 22 hores, el documental "Vestida de negre", un viatge per múltiples escenaris afganesos de la mà de la periodista Mònica Bernabé. Un relat similar al que es presenta en l’exposició fotogràfica “Dones Afganistan”, que es pot visitar al Palau Robert, amb fotos de Gervasio Sánchez i textos de Bernabé.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 15

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem