Accés al contingut Accés al menú de la secció

Exposicions

 

Actualitat

 
 • Itineraris de rutes d'arquitectura contemporània (04.05.2015)
  El Palau Robert ha incorporat a les seves rutes dos itineraris d'arquitectura contemporània, coincidint amb l'exposició "RCR Arquitectes. Creativitat compartida", que es pot visitar fins al 13 de setembre al centre. El primer itinerari proposa un recorregut per obres dels arquitectes a Osona-Ripollès-Garrotxa, mentre que el segon descobreix altres projectes a Barcelonès-Selva-Gironès-Baix Empordà.
 • L’exposició "Dalí, Breaking News" arriba a l’Espai Santa Caterina de Girona (04.05.2015)
  L’Espai Santa Caterina de la Generalitat de Catalunya a Girona acull, del 8 de maig al 30 d’agost, l’exposició itinerant "Dalí, Breaking News", que posa en relleu la faceta del Dalí mediàtic, coincidint amb el festival “Temps de Flors.
 • De Salt a Bescanó i Bonmatí pel carrilet   (30.04.2015)

  Us proposem aquest itinerari que recorre un antic tram de via de tren, que és aprofitat avui com a carril bici per fer excursions més o menys llargues per les comarques del Gironès i la Garrotxa.

 • L’Oficina de Turisme es remodela i amplia els seus serveis (30.04.2015)
  L’audiovisual sobre l’Oficina de Turisme de Catalunya a Barcelona que publiquem al web dóna a conèixer la recent remodelació i ampliació de serveis d’aquestes dependències, situades a la primera planta del Palau Robert.
 • El 012 informa de les exposicions (28.04.2015)
  El telèfon d'informació de la Generalitat 012 ofereix informació de les exposicions del Palau Robert quan la trucada entra en el temps d'espera. La locució no espot escoltar sempre íntegrament; la gravació es talla en el moment que hi ha disponibilitat per atendre el ciutadà,
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 25

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem