Accés al contingut Accés al menú de la secció

Exposicions

 

Actualitat

 
 • La Generalitat presenta una exposició sobre el malbaratament alimentari al Festival de la Infància (22.12.2014)
  La Generalitat de Catalunya presenta l’exposició “Som Gent de Profit” de l’Agència Catalana de Residus sobre el malbaratament alimentari al Festival de la Infància d’enguany, que se celebra del 27 de desembre al 4 de gener, al recinte firal de Montjuïc.
 • De Quart al castell de Palol i a Santa Margarida de Quart   (18.12.2014)

  La ruta proposada forma part de l'oferta del Centre BTT del Gironès i permet pedalar en bicicleta amb tota seguretat anant més enllà de la circulació per les Vies Verdes tot possibilitant un contacte més proper amb la natura i el patrimoni cultural. Es tracta d'una tranquil·la excursió que parteix del punt d'acolliment de Quart i visita el castell de Palol d'Onyar i l'església de Santa Margarida de Quart, situats en indrets tranquils i d'entorn cuidat.

 • El pessebre i horaris de Nadal (16.12.2014)
  L'Associació de Pessebristes de Catalunya presenta enguany, al vestíbul del Palau Robert, el diorama del pessebrista Josep Bofill “Adoració dels pastors”, amb motiu de les festes de Nadal.
 • Barcelona en bicicleta (11.12.2014)
  El nou vídeo de les rutes del Palau Robert proposa un recorregut llarg de 35 quilòmetres en bicicleta que passa per tot Barcelona i que mostra tant els punts més cèntrics i turístics com d’altres que no formen part dels circuïts turístics habituals. La durada aproximada és de 3-4 hores, en funció del ritme i del nombre d’aturades.
 • Campanya de recollida de joguines (09.12.2014)
  El Palau Robert col·labora amb Creu Roja Joventut com a punt de recollida de joguines entre el 5 i el 22 de desembre, una de les actuacions programades en la XXII campanya de joguines que porta per lema "No és per les Joguines. La teva solidaritat, els seus drets".
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 13

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem