Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat

 
 • La vall de Campmajor: el veïnat del Castell de Roca i Sant Esteve de Briolf   (04.09.2015)

  La ruta ressegueix el curs dels rius Ritort i Ser i recorre els voltants del veïnat del Castell de Roca. Aquesta zona, la vall de Campmajor, és plena de petits estanys d'origen tectònic que són de la família del de Banyoles. Els relleus suaus, la verdor circumdant i el romànic són els atractius indiscutibles de l'itinerari. 

 • Inauguració de l’exposició "Camins de natura, itineraris vitals" (04.09.2015)
  El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, inaugurarà l’exposició "Camins de natura, itineraris vitals", una reflexió sobre la natura en el desenvolupament personal, el dimecres 9 de setembre, a les 12 hores.
 • La mostra itinerant dedicada a Patxot arriba a Granollers (04.09.2015)
  L'exposició itinerant "Rafael Patxot. Mecenes, científic..., l’home" es pot visitar a partir del 4 de setembre al Museu de Ciències Naturals de Granollers. La mostra va començar el seu recorregut a l'Espai Santa Caterina de Girona i al febrer del 2016 es podrà visitar al Palau Robert.
 • L’exposició "Bibliotec" es pot visitar a la Fundació Iluro de Mataró (04.09.2015)
  L'exposició "Bibliotec. Cent anys d'estudis i professió bibliotecària 1915-2015", que es va presentar del febrer al maig del 2015 al Palau Robert, es pot visitar a la Fundació Iluro de Mataró a partir del 9 de setembre.
 • Visita guiada a l’exposició de RCR amb Rafael Aranda (03.09.2015)
  L’arquitecte de RCR Rafael Aranda va fer, el dimecres 2 de setembre, l’última de les visites guiades que s’han fet a les exposicions que presenten al Palau Robert i al Centre Arts Santa Mònica per donar a conèixer en profunditat les dues propostes.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 38

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem