Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat

 
 • Inauguració de"Scouting in Catalonia", exposició de localitzacions de cinema (01.04.2015)
  El director general de Creació i Empreses Culturals, Jordi Sellas, ha afirmat que el cinema i els audiovisuals amb paisatges, gent o arquitectura de Catalunya ens mostren com som i ajuden a projectar la imatge de Catalunya, en l'acte inaugural de l'exposició "Scouting in Catalonia", que ha tingut lloc el dimecres 1 d'abril, al Jardí del Palau Robert.
 • Concurs "Scouting in Catalonia" (01.04.2015)
  Els visitants de l’exposició "Scouting in Catalonia" poden participar en un concurs i guanyar un dels tres exemplars del llibre-catàleg en què s’ha inspirat l’exposició.
 • De Tavertet a Sant Corneli   (27.03.2015)

  Per aquesta setmana, us proposem una ruta força assequible que surt de l'encimbellat poble de Tavertet, una de les icones del massís del Collsacabra, situat ben bé al límit de la cinglera homònima. Tavertet compta amb un seguit de cases antigues, un espectacular entorn natural caracteritzat per la seva peculiar geologia i l'església romànica de Sant Cristòfol. 

 • Sender Joan Maragall. La fageda d'en Jordà   (19.03.2015)

  L'itinerari és curt i planer, ideal per passejar pel cor de la fageda d'en Jordà, admirar-ne l'encís i submergir-se plenament en la seva atmosfera peculiar. És especialment recomanable fer l'excursió a la tardor, quan el color groc i rogenc de les fulles atorga un aspecte policromat de gran bellesa a aquest antic bosc caducifoli.

 • “Com-s'ha-fet” l’exposició #CatalunyaMoto (16.03.2015)
  Audiovisual que mostra el procés de producció de la primera gran exposició sobre la #moto i el motociclisme catalans, des dels àmbits industrial, social, esportiu i tecnològic.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 21

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem