Accés al contingut Accés al menú de la secció

Exposicions

 

Actualitat

 
 • De Quart al castell de Palol i a Santa Margarida de Quart   (18.12.2014)

  La ruta proposada forma part de l'oferta del Centre BTT del Gironès i permet pedalar en bicicleta amb tota seguretat anant més enllà de la circulació per les Vies Verdes tot possibilitant un contacte més proper amb la natura i el patrimoni cultural. Es tracta d'una tranquil·la excursió que parteix del punt d'acolliment de Quart i visita el castell de Palol d'Onyar i l'església de Santa Margarida de Quart, situats en indrets tranquils i d'entorn cuidat.

 • El pessebre i horaris de Nadal (16.12.2014)
  L'Associació de Pessebristes de Catalunya presenta enguany, al vestíbul del Palau Robert, el diorama del pessebrista Josep Bofill “Adoració dels pastors”, amb motiu de les festes de Nadal.
 • Barcelona en bicicleta (11.12.2014)
  El nou vídeo de les rutes del Palau Robert proposa un recorregut llarg de 35 quilòmetres en bicicleta que passa per tot Barcelona i que mostra tant els punts més cèntrics i turístics com d’altres que no formen part dels circuïts turístics habituals. La durada aproximada és de 3-4 hores, en funció del ritme i del nombre d’aturades.
 • Campanya de recollida de joguines (09.12.2014)
  El Palau Robert col·labora amb Creu Roja Joventut com a punt de recollida de joguines entre el 5 i el 22 de desembre, una de les actuacions programades en la XXII campanya de joguines que porta per lema "No és per les Joguines. La teva solidaritat, els seus drets".
 • Refugi de la Fundació World Nature de fauna i flora al Jardí (09.12.2014)
  El Jardí del Palau Robert passa a formar part de la xarxa de Refugis WN de fauna i flora de Catalunya, que promou World Nature. Un projecte que pretén portar a terme, en cada racó verd de la ciutat, accions específiques per a la natura en cada estació de l’any.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 13

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem