Accés al contingut Accés al menú de la secció

Exposicions

 

Actualitat

 
 • La consellera d’Ensenyament inaugura l’exposició fotogràfica “Tossudament" (02.07.2015)
  La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà ,demà divendres, l’exposició fotogràfica "Tossudament. Imatges del procés català". L’acte tindrà lloc a partir de la una del migdia, al Jardí del Palau Robert.
 • L’exposició "Baltasar Porcel. Mallorca, Barcelona, el món" es presentarà al Palau Robert i Palma de Mallorca (02.07.2015)
  L'exposició "Baltasar Porcel. Mallorca, Barcelona, el món" que es presentarà al novembre al Palau Robert i posteriorment a Palma de Mallorca és una de les accions dedicades a donar reconeixement i visibilitat a l'obra de Baltasar Porcel amb motiu del sisè aniversari de la seva mort.
 • Visites guiades a les exposicions de RCR al Palau Robert i Arts Santa Mònica (01.07.2015)
  El dimecres 1 de juliol tindrà lloc la tercera visita guiada amb els arquitectes de RCR a les exposicions que presenten al Palau Robert i Arts Santa Mònica. La visita al Palau Robert comença a les 18 hores, i a les 20 h s’ha programat el debat “Viure el paisatge. Habitar l’arquitectura” a Arts Santa Mònica, moderat per Manuel Guerrero, amb Rafael Aranda (RCR), Joan Nogué, Jordi Pigem i Fina Puigdevall.
 • Taller "Ironia i fotografia. A la manera de Tanya Habjouqa" (01.07.2015)
  El dimecres 1 de juliol i el dissabte 25 s’organitza el taller "Ironia i fotografia. A la manera de Tanya Habjouqa" per analitzar el treball de la prestigiosa fotògrafa i indagar en la forma de canviar la nostra pròpia mirada sobre el nostre context més proper. Aquesta és una de les activitats programades coincidint amb l’exposició “Occupied Pleasures”, en el marc del Festival Docfield>15.
 • Aquest dijous, actuació d' Eva Fernández Group a "Les nits d’estiu" (01.07.2015)
  La jove promesa del jazz català Eva Fernández, acompanyada de David Pastor (trompeta), José Luis Guart (piano i teclat), Toni Pagès (bateria) i Miquel Angel Cordero (contrabaix), inaugura aquest dijous, a les 20.30 hores, “Les nits d’estiu al Jardí del Palau Robert 2015” amb un repertori de jazz molt variat.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 33

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem