Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat

 
 • De Tavertet a Sant Corneli   (27.03.2015)

  Per aquesta setmana, us proposem una ruta força assequible que surt de l'encimbellat poble de Tavertet, una de les icones del massís del Collsacabra, situat ben bé al límit de la cinglera homònima. Tavertet compta amb un seguit de cases antigues, un espectacular entorn natural caracteritzat per la seva peculiar geologia i l'església romànica de Sant Cristòfol. 

 • Sender Joan Maragall. La fageda d'en Jordà   (19.03.2015)

  L'itinerari és curt i planer, ideal per passejar pel cor de la fageda d'en Jordà, admirar-ne l'encís i submergir-se plenament en la seva atmosfera peculiar. És especialment recomanable fer l'excursió a la tardor, quan el color groc i rogenc de les fulles atorga un aspecte policromat de gran bellesa a aquest antic bosc caducifoli.

 • “Com-s'ha-fet” l’exposició #CatalunyaMoto (16.03.2015)
  Audiovisual que mostra el procés de producció de la primera gran exposició sobre la #moto i el motociclisme catalans, des dels àmbits industrial, social, esportiu i tecnològic.
 • Ruta "De Sabadell a Sant Vicenç de Verders, Can Deu, Sant Julià d'Altura i el CIA Bonvilar"   (13.03.2015)

  Aquest itinerari recorre una zona que, malgrat ser semiurbana, ofereix paisatges agradables i belles panoràmiques de Sant Llorenç del Munt, els cingles de Gallifa i el Farell passant entre frondosos boscos, camps de conreu i rieres. Es pot complementar la sortida amb la visita a l'Espai Natura de Can Deu i al Centre d'Informació Ambiental Bonvilar, de l'Ajuntament de Terrassa.

 • "BiblioTEC", en imatges   (09.03.2015)

  Reportatge fotogràfic de l’exposició “BiblioTec. Cent anys d’estudis i professió bibliotecària 1915-2015”, que es pot visitar fins al 10 de maig de 2015, a la Sala 4 de les Cotxeres. La mostra, uqe coincideix amb l’Any de les Biblioteques, s'organitza amb motiu del centenari de la creació de l’Escola de Bibliotecàries l’any 1915.

1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 21

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem