Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat

 
 • L’exposició dedicada a RCR Arquitectes ja ha rebut més de 60.000 visitants (30.07.2015)
  L’exposició "RCR Arquitectes - Creativitat Compartida" ja ha rebut més de 60.000 visitants a finals de juliol. La mostra, que repassa els 25 anys de la trajectòria de l’estudi, es va inaugurar el 26 de març i es pot visitar fins al 13 de setembre al Palau Robert.
 • De Rialp a Surp   (30.07.2015)

  L'itinerari mostra el patrimoni arquitectònic de Rialp i de Surp, a la comarca del Pallars Sobirà. A Rialp, destaca la visita al nucli antic de la vila, on cal contemplar el Raval; el carrer del Mig; les porxades; l'arcada gòtica del portal del Torrent de Sant Antoni, per on passava el camí ral de la Ribera.

 • Imatges de l'exposició "Occupied pleasures"   (22.07.2015)

  Les fotografies de Tanya Habjouqa sobre la vida diària a Palestina, amb les quals va guanyar el World Press Photo del 2014, s'exposen a la Sala 4 del Palau Robert fins al 30 d'agost, en el marc del Festival Docfield>15, que organitza Photographic Social Vision.

 • Barcelona en bicicleta (22.07.2015)
  Aquest vídeo de les rutes del Palau Robert proposa un recorregut llarg de 35 quilòmetres en bicicleta que passa per tot Barcelona i que mostra tant els punts més cèntrics i turístics com d'altres que no formen part dels circuïts turístics habituals. La durada aproximada és de 3-4 hores, en funció del ritme i del nombre d'aturades.
 • L’exposició "Baltasar Porcel. Mallorca, Barcelona, el món" es presentarà al Palau Robert i Palma de Mallorca (09.07.2015)
  L'exposició "Baltasar Porcel. Mallorca, Barcelona, el món" que es presentarà al novembre al Palau Robert i posteriorment a Palma de Mallorca és una de les accions dedicades a donar reconeixement i visibilitat a l'obra de Baltasar Porcel amb motiu del sisè aniversari de la seva mort.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 36

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem