Accés al contingut Accés al menú de la secció

Exposicions

 

Actualitat

 
 • Una exposició a l'Espai Santa Caterina reconeix la tasca del mecenes Rafael Patxot (24.02.2015)
  L’Espai Santa Caterina de l’Edifici de la Generalitat a Girona acull l’exposició "Rafael Patxot. Mecenes, científic..., l’home" del 28 de febrer al 30 d’abril, en reconeixement a la seva tasca a favor de la cultura i la ciència a Catalunya, coincidint amb la recent commemoració del cinquantè aniversari de la seva mort.
 • De Guimerà a Ciutadilla per la Bovera   (20.02.2015)

  Recorregut d’anada i tornada pel curs mitjà del riu Corb, amb sortida i arribada al singular poble de Guimerà. En aquesta població, adossada al vessant nord de la vall i declarada Conjunt Historicoartístic l'any 1975, s'hi poden trobar magnífics edificis com l'església romànica de Santa Maria, que conté; la torre cilíndrica del castell, més enllà del casc urbà, el santuari de la Bovera i les restes del convent de Vallsanta. La ruta inclou la visita al poble de Ciutadilla, on destaca el castell medieval del s. XI i la casa molí de l'antic senyor de Ciutadilla. 

 • L'exposició "BiblioTEC", en imatges   (19.02.2015)

  Reportatge fotogràfic de l’exposició “BiblioTec. Cent anys d’estudis i professió bibliotecària 1915-2015”, que es pot visitar fins al 10 de maig de 2015, a la Sala 4 de les Cotxeres. La mostra, uqe coincideix amb l’Any de les Biblioteques, s'organitza amb motiu del centenari de la creació de l’Escola de Bibliotecàries l’any 1915.

 • Presentació de propostes d’ecohabitatge intel·ligent per a la gent gran, del projecte europeu WIDER (19.02.2015)
  El Palau Robert presenta els resultats del projecte europeu WIDER al Jardí, del 20 de febrer al 2 de març, mitjançant diversos plafons informatius que donen a conèixer els set projectes pilot desenvolupats per empreses catalanes, amb el suport de proveïdors de coneixement catalans, en l’àmbit de l’ecohabitatge intel·ligent per a la gent gran i l’envelliment actiu.
 • Conseller Mascarell: "L’exposició “BiblioTec” expressa bé les fites més importants del sistema de biblioteques" (16.02.2015)
  El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, va afirmar que l’exposició “BiblioTec” expressa bé les fites més importants del sistema de biblioteques, llocs de formació, cohesió i trobada, entre 1915 i ara, en l’acte inaugural de la mostra, que va tenir lloc el 16 de febrer i va aplegar una nombrosa representació de professionals del sector.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 18

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem