Accés al contingut Accés al menú de la secció

Exposicions

 

Actualitat

 
 • L’exposició dedicada a RCR Arquitectes ja ha rebut més de 60.000 visitants (27.07.2015)
  L’exposició "RCR Arquitectes - Creativitat Compartida" ja ha rebut més de 60.000 visitants a finals de juliol. La mostra, que repassa els 25 anys de la trajectòria de l’estudi, es va inaugurar el 26 de març i es pot visitar fins al 13 de setembre al Palau Robert.
 • De la Mare de Déu de les Salines al Roc de Frausa   (23.07.2015)

  L'itinerari proposat permet gaudir d'una magnífica panoràmica sobre el Pirineu oriental presidida per l'imponent massís del Canigó. Presenta una gran diversitat d'hàbitats forestals amb predomini dels boscos de coníferes, alzinars muntanyencs i arbres caducifolis com les fagedes, les rouredes i les freixenedes.

 • Imatges de l'exposició "Occupied pleasures"   (22.07.2015)

  Les fotografies de Tanya Habjouqa sobre la vida diària a Palestina, amb les quals va guanyar el World Press Photo del 2014, s'exposen a la Sala 4 del Palau Robert fins al 30 d'agost, en el marc del Festival Docfield>15, que organitza Photographic Social Vision.

 • Barcelona en bicicleta (22.07.2015)
  Aquest vídeo de les rutes del Palau Robert proposa un recorregut llarg de 35 quilòmetres en bicicleta que passa per tot Barcelona i que mostra tant els punts més cèntrics i turístics com d'altres que no formen part dels circuïts turístics habituals. La durada aproximada és de 3-4 hores, en funció del ritme i del nombre d'aturades.
 • L’exposició "Baltasar Porcel. Mallorca, Barcelona, el món" es presentarà al Palau Robert i Palma de Mallorca (09.07.2015)
  L'exposició "Baltasar Porcel. Mallorca, Barcelona, el món" que es presentarà al novembre al Palau Robert i posteriorment a Palma de Mallorca és una de les accions dedicades a donar reconeixement i visibilitat a l'obra de Baltasar Porcel amb motiu del sisè aniversari de la seva mort.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 36

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem