Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat

 
 • De la Seu d'Urgell a la Palanca d'Alàs vora el Segre   (28.05.2015)

  Ja s'acosta el cap de setmana, mireu aquest plàcid passeig a la vora del riu Segre entre pollancres i salzes per un entorn verd i humit amb una esponerosa vegetació de ribera. Us ve de gust fer-lo?

 • Mites i mentides sobre l’educació pública: afrontant la desinformació (26.05.2015)
  El grup de recerca Esbrina organitza, el dimecres 27 de maig, la conferència-col·loqui “Mites i mentides sobre l’educació pública: afrontant la desinformació”, amb la presència del professor David C. Berliner. L’acte tindrà lloc a les 18 hores, a la Sala d’Actes de les Cotxeres del Palau Robert.
 • De Martinet a Bastanist passant per Víllec   (21.05.2015)

  L'excursió recorre la vall dels petits rius de Cabiscol i Bastanist, situada als peus del Cadí, al llindar de la divisòria entre la Cerdanya i l'Alt Urgell. Magnífics paratges naturals, boscos, prats i rierols permeten gaudir de belles vistes panoràmiques de la cara nord de la serra del Cadí. La visita a les esglésies romàniques de Sant Martí de Víllec i de la Mare de Déu de Bastanist, dins ja del Parc Natural del Cadí-Moixeró i plenament integrades en aquest paisatge muntanyenc, guarniran el recorregut.

 • 10 models que cal veure a l'exposició "Catalunya Moto"   (19.05.2015)

  El comissari de l’exposició dedicada a la moto, Max Llamazares, ha seleccionat 10 motos que tenen una significació i valor especial entre els models que s’exhibeixen a l’exposició “Catalunya MOTO. Indústria, societat, competició i tecnologia”, que es pot visitar a la primera planta del Palau Robert fins al 25 d’octubre. 

 • Dues exposicions a Barcelona mostren la creativitat de RCR arquitectes (18.05.2015)
  Dues exposicions de RCR Arquitectes a Barcelona mostren la creativitat de Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta. La primera es pot visitar al Palau Robert i repassa els seus 25 anys de trajectòria al Palau Robert. La segona, a l'Arts Santa Mònica, amb el nom “RCR ARQUITECTES: PAPERS”, dóna a conèixer el procés creatiu del despatx mitjançant dibuixos, esbossos i papers diversos.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 27

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem