Accés al contingut Accés al menú de la secció

Exposicions

 

Actualitat

 
 • "Liceu a la fresca" apropa l’òpera als municipis catalans (07.07.2015)
  El Gran Teatre del Liceu ha presentat aquest dimarts l’espectacle “Liceu a la fresca”, la projecció en diferit de l’òpera “La traviata” a 14 punts de Catalunya , a la Sala d’Actes de les Cotxeres. Un dels punts on es podrà seguir “La traviata” el 18 de juliol serà el Jardí del Palau Robert.
 • Mazoni, protagonista del concert de "Les nits d’estiu" el 9 de juliol (07.07.2015)
  Jaume Pla, més conegut com a Mazoni, és el protagonista del concert de "Les nits d’estiu al Jardí del Palau Robert" el dijous 9 de juliol, a les 20. 30 hores, amb el seu nou espectacle "Totes les històries que hem viscut".
 • Audiovisual del concert d'Eva Fernández Group a "Les nits d’estiu" (07.07.2015)
  La jove promesa del jazz català Eva Fernández, acompanyada de David Pastor (trompeta), José Luis Guart (piano i teclat), Toni Pagès (bateria) i Miquel Angel Cordero (contrabaix), va ser la protagonista de la primera actuació musical a "Les nits d'estiu al Jardí del Palau Robert". Un concert que va tenir una acollida excel·lent per part del públic que va omplir el Jardí i del qual podem veure una part en l'audiovisual.
 • Lídia Pujol i el País Petit presenten la gira artística "Iter Luminis 2015. Treballs i plaers d’amor" (06.07.2015)
  La cantant Lídia Pujol i el País Petit, dinamitzadors del patrimoni i productors locals, donen a conèixer la gira artística "Iter Luminis 2015.Treballs i plaers d’amor", un recorregut musical i poètic pel patrimoni cultural i històric del país, en el decurs de la presentació que tindrà lloc el dimecres 8 de juliol, a les 12 hores, a la Sala d’Actes de les Cotxeres del Palau Robert de Barcelona.
 • L’exposició "Baltasar Porcel. Mallorca, Barcelona, el món" es presentarà al Palau Robert i Palma de Mallorca (04.07.2015)
  L'exposició "Baltasar Porcel. Mallorca, Barcelona, el món" que es presentarà al novembre al Palau Robert i posteriorment a Palma de Mallorca és una de les accions dedicades a donar reconeixement i visibilitat a l'obra de Baltasar Porcel amb motiu del sisè aniversari de la seva mort.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 34

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem