Accés al contingut Accés al menú de la secció

Exposicions

 

Actualitat

 
 • El Palau Robert, tancat avui dilluns a partir de les 16 h (02.03.2015)
  Ell Palau Robert es tancarà al públic avui dilluns, 2 de març, a partir de les 16 hores amb motiu de l'acte inaugural de l'exposició "Catalunya MOTO". Tampoc no es podrà accedir ni al Jardí a la Sala 4 de les Cotxeres, on es presenta actualment l’exposició "BiblioTec".
 • D'Olesa de Bonesvalls al puig de la Mola pel Parc del Garraf   (26.02.2015)

  Us proposem una caminada per gaudir del paisatge, de l'arquitectura i de la natura del Parc del Garraf.

 • Una exposició a l'Espai Santa Caterina reconeix la tasca del mecenes Rafael Patxot (24.02.2015)
  L’Espai Santa Caterina de l’Edifici de la Generalitat a Girona acull l’exposició "Rafael Patxot. Mecenes, científic..., l’home" del 28 de febrer al 30 d’abril, en reconeixement a la seva tasca a favor de la cultura i la ciència a Catalunya, coincidint amb la recent commemoració del cinquantè aniversari de la seva mort.
 • De Guimerà a Ciutadilla per la Bovera   (20.02.2015)

  Recorregut d’anada i tornada pel curs mitjà del riu Corb, amb sortida i arribada al singular poble de Guimerà. En aquesta població, adossada al vessant nord de la vall i declarada Conjunt Historicoartístic l'any 1975, s'hi poden trobar magnífics edificis com l'església romànica de Santa Maria, que conté; la torre cilíndrica del castell, més enllà del casc urbà, el santuari de la Bovera i les restes del convent de Vallsanta. La ruta inclou la visita al poble de Ciutadilla, on destaca el castell medieval del s. XI i la casa molí de l'antic senyor de Ciutadilla. 

 • L'exposició "BiblioTEC", en imatges   (19.02.2015)

  Reportatge fotogràfic de l’exposició “BiblioTec. Cent anys d’estudis i professió bibliotecària 1915-2015”, que es pot visitar fins al 10 de maig de 2015, a la Sala 4 de les Cotxeres. La mostra, uqe coincideix amb l’Any de les Biblioteques, s'organitza amb motiu del centenari de la creació de l’Escola de Bibliotecàries l’any 1915.

1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 18

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem