Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat

 
 • Reportatge fotogràfic de l'exposició "Camins de natura. Itineraris vitals"   (06.10.2015)

  Presentem unes imatges del que es pot descobrir a l'exposició #CaminsNatura, que explica la necessària relació i implicació que les persones han de tenir amb la natura, en el seu desenvolupament i conservació, tenint en compte els vincles i les dependències existents. La mostra es pot visitar a la Sala 4 fins al 31 de gener de 2016.

 • Portalada de Ripoll, patrimoni mundial UNESCO 2014   (06.10.2015)

  El Centre Cultural Blanquerna de Madrid presenta, de l'1 d'octubre al 31 de desembre, l'exposició itinerant "Portalada de Ripoll, patrimoni mundial UNESCO" 2014. Aquesta joia del romànic, que data del segle XII, és candidata a Patrimoni de la Humanitat.

 • Ciència amb una mirada artística en una exposició a l’Espai Santa Caterina de Girona (05.10.2015)
  L'exposició itinerant "Tree of Life. La complexitat de la vida: de la cèl·lula a l'organisme viu" presenta imatges dels investigadors del Centre de Regulació Genòmica en una exposició que es pot visitar a l'Espai Santa Caterina de la Generalitat de Catalunya a Girona del 13 d'octubre al 14 de novembre.
 • Descoberta dels boscos de teix, a la Garrotxa   (05.10.2015)

  El dissabte 10 d’octubre, la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) proposa la descoberta d’un dels boscos més especials de la Garrotxa. La Teixeda (Taxus Baccata). El punt de sortida i arribada és Castellfollit de la Roca. Aquesta és una de les activitats programades coincidint amb l’exposició "Camins de natura. Itineraris vitals", que es pot visitar fins al 31 de gener del 2016 a la Sala 4.

 • Itinerari per la Platja Llarga de Tarragona   (05.10.2015)

  Els itineraris  de visites guiades del cap de setmana continuen el diumenge 11 d’octubre a la Platja Llarga de Tarragona, que ens permet observar en un curt trajecte la zona del Bosc de la Marquesa, una de les més ben conservades del litoral tarragoní

1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 42

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem