Accés al contingut Accés al menú de la secció

Exposicions

 

Actualitat

 
 • Descobreix el Penedès: passejada guiada entre vinyes i pedra seca   (10.10.2015)

  La Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) organitza aquest dissabte, 3 d'octubre, un itinerari guiat i gratuït pel Penedès, una  passejada entre vinyes i pedra seca. Una de les activitats programades coincidint amb l’exposició "Camins de natura. Itineraris vitals", que es pot visitar fins al 31 de gener del 2016 a la Sala 4. El  punt de sortida i arribada és El Mas Vilella (la Bisbal del Penedès); les places són limitades i requereixen inscripció prèvia.

 • Itinerari circular pel bosc de Santiga   (02.10.2015)

  L'itinerari circular per aquest petit bosc que sobreviu enmig de ciutats i polígons industrials a Barberà del Vallès és la proposta que fa la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA) per al diumenge 4 d'octubre. Una bona ocassió per conèixer els valors naturals i el passat, present i futur d’aquest espai.

 • Portalada de Ripoll, patrimoni mundial UNESCO 2014   (02.10.2015)

  El Centre Cultural Blanquerna de Madrid presenta, de l'1 d'octubre al 31 de desembre, l'exposició itinerant "Portalada de Ripoll, patrimoni mundial UNESCO" 2014. Aquesta joia del romànic, que data del segle XII, és candidata a Patrimoni de la Humanitat.

 • Itinerari històric pel bosc de Poblet (30.09.2015)
  L'audiovisual "Itinerari històric pel bosc de Poblet" descobreix la riquesa vegetal i paisatgística del Paratge Natural del bosc de Poblet i de la Conca de Barberà. Al llarg del recorregut s’hi poden observar antics aprofitaments, construccions i indrets molt lligats a la història del bosc de Poblet i el monestir.
 • Fòrum d’Educació per a la Sostenibilitat (29.09.2015)
  La Societat Catalana d’Educació Ambiental organitza la vuitena edició del Fòrum d’Educació Ambiental.cat "Educació per a la Sostenibilitat", al Palau Robert (2 d’octubre) i a l’Aula ambiental bosc Turull, de Barcelona (3 d’octubre).
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 41

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem