Accés al contingut Accés al menú de la secció

Exposicions

 

Actualitat

 
 • Passeig pel Puig. De Gósol al coll del Cap de la Creu   (03.07.2015)

  Gósol‬ és un petit i bell poble muntanyenc envoltat de cims imponents i situat en un entorn natural privilegiat d'extensos prats i espessos boscos. Des del coll del Cap de la Creu, es té una esplèndida vista de la popular silueta del Pedraforca‬, el cim més representatiu d'aquestes muntanyes i símbol de la comarca del Berguedà‬ i del Parc Natural del Cadí Moixeró.

 • Actuació d' Eva Fernández Group a "Les nits d’estiu" (03.07.2015)
  La jove promesa del jazz català Eva Fernández, acompanyada de David Pastor (trompeta), José Luis Guart (piano i teclat), Toni Pagès (bateria) i Miquel Angel Cordero (contrabaix), va inaugurar , el 3 de juliol, “Les nits d’estiu al Jardí del Palau Robert 2015” amb un repertori de jazz molt variat, davant un públic que va omplir el Jardí.
 • La consellera d’Ensenyament inaugura l’exposició fotogràfica “Tossudament" (02.07.2015)
  La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha inaugurat, aquest divendres l’exposició fotogràfica "Tossudament. Imatges del procés català", recull d'imatges dels fotògrafs Jordi Ribot Puntí, Joan Castro i Rubèn Garcia Carballo i textos de diversos autors sobre el procés del dret a decidir des de setembre del 2012 a setembre del 2014.
 • L’exposició "Baltasar Porcel. Mallorca, Barcelona, el món" es presentarà al Palau Robert i Palma de Mallorca (02.07.2015)
  L'exposició "Baltasar Porcel. Mallorca, Barcelona, el món" que es presentarà al novembre al Palau Robert i posteriorment a Palma de Mallorca és una de les accions dedicades a donar reconeixement i visibilitat a l'obra de Baltasar Porcel amb motiu del sisè aniversari de la seva mort.
 • Visites guiades a les exposicions de RCR al Palau Robert i Arts Santa Mònica (01.07.2015)
  El dimecres 1 de juliol tindrà lloc la tercera visita guiada amb els arquitectes de RCR a les exposicions que presenten al Palau Robert i Arts Santa Mònica. La visita al Palau Robert comença a les 18 hores, i a les 20 h s’ha programat el debat “Viure el paisatge. Habitar l’arquitectura” a Arts Santa Mònica, moderat per Manuel Guerrero, amb Rafael Aranda (RCR), Joan Nogué, Jordi Pigem i Fina Puigdevall.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 33

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem