Accés al contingut Accés al menú de la secció

Exposicions

 

Actualitat

 
 • De Bellprat al castell de Queralt i l'església de Sant Jaume   (23.01.2015)

  Us proposem aquest itinerari a peu, entre les serres de Queralt i de Ca l'Erota, on es troba Bellprat, poble rodejat de prats i camps de conreu. A prop, dalt d'un turó, es troben les restes del castell de Queralt i l'església de Sant Jaume, des d'on s'albira una extensa panoràmica de les comarques de l'Anoia i de la Conca de Barberà.

 • Preestrena del documental "Vestida de negre" (22.01.2015)
  S'ha presentat, davant un públic que omplia la Sala d'Actes de les Cotxeres, la preestrena del documental de Josep Morell i Jordi Vilar “Vestida de negre”, que s’emetrà el 27 de gener al programa de TV3 "Sense ficció". Un viatge i alhora un retrat personal de l’Afganistan de la mà de la periodista Mònica Bernabé.
 • El Palau Robert exposa una selecció de fotografies del projecte "Camí a l’Escola" (19.01.2015)
  El Palau Robert exposa una selecció de fotografies del projecte "Camí a l’Escola" entre el 15 de gener i el 28 de febrer, a les tanques del Jardí del carrer Còrsega. Un projecte que consisteix en un documental de producció francesa i una exposició fotogràfica.
 • De Prats de Lluçanès a Sant Andreu de Llanars   (15.01.2015)

  Aquesta ruta ens permet conèixer la comarca natural del Lluçanès, que es troba entre les comarques administratives d'Osona, el Berguedà i el Bages. El recorregut surt de la zona esportiva de Prats de Lluçanès i ens endinsa en un món que ha preservat la tradició agrícola i ramadera, amb cursos d'aigua, masos disseminats i molins.

 • Joana Ortega: "El bisbe Carrera va ser un fidel servidor de l’Església i de Catalunya" (12.01.2015)
  La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, va afirmar que la carta pastoral "Arrels cristianes de Catalunya" és un document de compromís, que descriu la simbiosi entre Catalunya i l’Església, en la cloenda de la taula rodona sobre l’esmentat document, que va tenir lloc aquest dijous, coincidint amb l’exposició “Un ara mateix...per sempre”, que recorda la figura del bisbe Joan Carrera.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 14

Rutes de Palau Robert a Wikiloc
Destaquem